Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah daim olur ablam..listeyi aldım çok teşekkür ederim...tiroidli kızını unutmamışınŞenizŞenizŞeniz

yenacıgım az once bonusun oglunun resımlerını gordum.aklıma senın oglun geldı.bonusunda senınde oglun cok sekerler allah cumlemızın evlatlarını bagıslasın..
allah onları dogruluktan ayırmasın.
derincıgım...allah sanada canım bu donemde yardım etsın..bu inciler gelene kadar kök söktürüyo insana...
kızlar
cıtol kendı kılosunu bıldırdımı ben hala goremedım....
bugunde hıc ortalıklarda gorunmuyo kendılerı...hastadır demı kızlaryoksa cıtol KACMAMISTIR...

lülülülülülü :roflol:
b

Tursarı yavyummm sen ne kader guzel hatunsun.masallah barekallah tÜÜ tÜÜÜÜÜÜÜÜÜ....
Allah cıtolum gelmıŞ.amanda aman nasılmıs benım cıtolum..bak cıtolum kızlar dıyokı cıtol kılosunu soylememek ıÇın bugun kacıyo...allah allah yapmaz dedım ben.....

ay utanıyorum utanıyorum utanıyorum benden başka kilo alan yok inşallah reglimden sonra normal kiloma dönerim kilo aldıracak kadar yemek yediğime inanmıyorum dikkat ettim kızlar ya bana ceza verin nedir bu anlamadım

evet pazartesi hep başlangıç oluyo ben patates diyetine başlayacam sabahtan beri birsürü yorumda okudum herkes olumlu şeyler yazmış deneyecem bana akıl verin ben ne yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy sorma çok rezilim..:))

Şu karadenizin meşhhur kuymakmı adı mıhlamamı işte ondan safii yağ..:))

Aldım tarifide henüz yapmadım 85 olayım yapıcam...Sende Artvinlisin diimi..Çok eski bir arkadaşım var senin memleketli..

Bugün yediklerim...

Sabah: İki dili kepek ekmek,bir dilim tulum peynir,5 adet zeytin,bir çay kaşığı bal,maydanoz..

Öğle: 6 kaşık kıymalı bamya,iki dilim kepek ekmek,200gr.yoğurt,maydanoz,yeşil soğan..

Ara: Şekerli türk kahvesi..

Akşam: Muz,3 kuru kayısı..

ayy teşekkür ediyorumm utandırıyosun benii :kedi aslında bakan gözlerin güzelliği canımcımmolumunekankayizsmile

bugün yediklerimm
ilk kalktığımda sıcak su iki bardak bazen unutuyom sirkede içiyom bir yemek kaşığı sonra
kahvaltıdan önce bir bardak portakal suyu (genelde kalkar kalkmaz kahvaltı edemiyorum aradan en az bir saat oda az yani geçiyor)
kahvaltıda üç dilim iyice kızarmış hatta tost makinasına yapışmış kaydirigubbakcemile3
üç dilim ekmek iki fincan yeşil çay biraz peynir bolbol roka ve maydanoz salatası (birbirine bu kadar uyumlu iki sebzeyle daha önce karşılaşmadım harrrrrrriiiiiikaaaa bir salata tavsiye ederimcokacimcoook)
artı iki çatal peynirli yumurta
akşam yemeği olarakta bir tabak kıymalı ıspanak miiss gibi
yanındada iki üç kaşık yoğurt
yatana kadarda meyve yerim portakal he bide çay içerim belki zira bugün eşim izinlide ondan yoksa akşamları pek çay içmem sevsemde tek başına gitmiyor sohbet lazım yanına çayıın demeeeolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
he bide bir saat bisiklette egzersiz bu arada buda bisikletimin modeli çok zevkli bir alet yaa koşu bantımda vardı onu evden yok ettim toplasan on kere kullanmadan hemde çok sıkıcıydı onda yürümek ben doğa insanı olduğumdan evin içinde yürümek beni açmıyorduda canımı sıkıyordu. aslında bisikletlede ohh mis gibi orman havasını içine çeke çeke tur atmak var ama bu biraz fazklı moralimi bozmuyor o yüzden kaydirigubbakcemile3çalışmıyor niyeyse site resim yüklemek istedim ama

aşk olsun dilenci bizi beyenmiyormusun..sempatiksalakcinni

bakıp bakıp gidiyon.akannehir

insan ablasına bılaf eder..:gitme:

tursari sen napıyon tatlım..olumunekankayizsmile

bırde asagıda has_ret var sen nasılsın gulum..alkisalkisalkis

bakıyom kaçıyom bizim herüf evdede sempatiksalakcinni

ay ablacım kusura bakma ne demek beğenmemek falanohaoldumsmile senin motivasyon tam süper gidiyorsun ne laf edeyim sana ben a.s.

yediklerimi yazim bari:)

sabah 1 elma

öğlen
el kadar rosto.
3 küçük tulumba tatlısı.
1 dlm ekmek.
4 kaşık makarna

ara elma

akşam bi bardak ayran, uno kepekli ekmeğe kalın kaşarlı bir tost. 2dilm kaşar ve 2 dlm ekmek diyelim biz ona ya da:)

40dk yürüyüşten sonra da 1 portakal yerim ferah ferah.

iyi akşamlar kızlarr
neo arkamdan atıp tutuşsunuzz aklinialirimsmile

kaçtım ewett çünkü moralim sıfırdı - başım felaket agrıyosuuu
iyim şimdii
bugun yediklerim

7.30 ---2 y. zeytin--2 dilim k.e---1 domates- biraz peynir

11.00 bir parça içine ekmek-domates-peynir

sitresten o akdar başım agrıyoduki 1 civarı gibi yattım
3 te kalktım ve yagsız peynirli bir tabak makarna yedim

saat 6 -- kallisteye söz verdigim gibi
salata-çorba-yogurt üçlüsü

saat 8.30 gibi çubuk kreker ve süt içtim

bonusun yawru kuşum dogum günün kutlu olsun Şeniz

çitol kallistenin takımdasın herhalde:) ben takımlardayken de bizim kaptandı. sonra taze kan lazım, yeni grup açmam lazım diyip gitmişti. otoritedir sen dinle biraz onu verirsin kg mg kalmaz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…