Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listelerini yazıcaksın zaten dimii bende örnek alayım benim beslenmem çok kötü bu ara çok hele hele gece yemelerim berbaat
Gece kuşları grubu yapalımmı
Menü yazılmasa bile o akşam bişey yendiyse haber verelim

Cumartesi menümm

8.00
1 incir 2 hurma

10.30
1 yumurta
Peynir
Salatalık
3 ceviz
Marul
1 tb baget ekm.dışı (2 dil ekm.değerinde)

15.15
1 tb kabak yemeyi
Yoğurt

19.00
5-6 kş kıyma kavurma
Salata
1 bar yoğurt suyundan tuzsuz ayran

Su 2.5 lt

Spor
60 dk bantta yürüyüş
50 ip atlama

Belki albüm ayarlarında bişey vardır cnm
Acaba kimse görmesin falan diyemi işaretledin :))

Önceden izleme yoktu sadece arkadaslarim görsün diye işaretlemistim. .

Yürüyüşler eklenmiş artık :)
Hatta ip atamalar falan :)

Çok iyisin maşallah....

Günaydın kızlar güzel haftasonları
Dün gece rüyamda tatile gittigimiz bir evin yataktaginda bir kadın gördüm çıplak ve pişkin ay nasıl sinirlendim anlatamam kadını çıplak dışarı attım eşimin aldattigini düşündüm sinirle uyandım yanımda horluyor atlayıp üstünde tepinesim geldi fena bir ölüm olurdu onun için. Rüyası bile beni çileden çıkardı gerçeği ne kadar zordur bilemedim. Hep bu kız voleybol takimini çalıştırmaya basladigindan oluyor bi de dün Eyvah yaş 40 i seyrettim o da etkiledi. Ya da açlık kafama vurdu. Ben kıskanç biri de değilimdir özgürlüklere açığımdir şimdi onu eve zincirleyesim var. Ay gittikçe piskopatlastim gidip bi çay içim sakinlesim rüyanın etkisi geçer umarim aklıma karpuzkabugu dusurdum. Bi daha eşim kıskançlık yaptığında ona kizmayacagim insanı çıldırtir bu duygu

Bi çay iç sen kendine gel :)

Demek kızlar, demek voleybol,demek kısa şortlar
Bak hep sana gaz veriyorum zayıflaman için çakıl yanlış anlama emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…