Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olmadı yenoş yapamadım ofise yemek götürüyorum aslında arkadaşımda dukan yapıyor gündüzleri iyi gitti akşamları saçmaladıkça saçmaladım pazartesinden beri ofiste harp yaşıyoruz olan gerginliği anlatamam Yok açıklaması mantığıda yok yaşadıklarımızın kardeşim sorun çıkarıyor yaa kendine çeki düzen vericek yada arkadaşla ben işten çekilecez gibi görünüyor ...

Geçmiş olsun canım zor olmuuş:)))

Bonus kahvaltı yaptınmı canım yaaa evdekiler ? Bizimkiler uyuyor bende limonlu sirkeli ...vs su içiyorum Yeni kalktım

Senle sohbeti ozledik frida ya :) kahvaltiyi ben 8 de yaptim eşim sinav gorevine gitti oglan dershaneye. Pek iyi degildi kahvalti yarini bekleyemem oglen aksam normal yemeliyim.
Sabahlati bende icicem oyle su ins.
Bide bugunden baslayip dukan seyini yapicam

Kötü bi durum cnm yaaa
Kardeş olması tabiki daha zor
Inş. Kötü şeyler yaşamadan atlatırsınız bu krizi

Sen diyetisyene devam etmiyomusun cnm

74FRIDA

Uzuldum gerginlik olmasina yaa isten cekilmeni dusuncek kadar ciddi demek.

Ortakmiydiniz arkadas dediginle orayi anlamadim.
Canım işletme kardeşime ait biz arkadaşla kazandığımızın yarısını ofise bırakıyoruz diğer kalan yarısını işin durumuna göre yaa tamamen kendimize alıyoruz yada arkadaşla paylaşıyoruz

Kardeşimle arkadaşım ego yaptılar ben arada kaldım fakat kardeşim haksız fena kavgalar oldu yanii birde kardeşim hamile hep Altan aldık ama olmuyor kendine bir çekidüzen vermesi lazım

Of kotu olmus yaa nolcak peki boyle eşin ne diyor duruma?

Mefkurem dukan birasi yada sodali yesil cay kuru denen icecegi yap istersen bu hafta hic denedinmiydi?

Ben duzenli yapiyodum az da versem arti olmuyodum. Bas donmesi yapiyodu yine yaparsa gunaşırı yaparim diyorum
Hafta içi bende deneyeyim bunu tekrar ofiste tüm malzemeler var gerçi bir ara tansiyon oynamıştı yaa tamda onu içtikten. Sonra olmuştu ama bir daha denemek istiyorum belki o içecek yapmamıştır

Hergün yeşil çay kış çayı içiyorum gerçi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…