Kim istemezki :)))Eki Görüntüle 2071970
Ben bu vücuttan istiyorum
Olmadı yenoş yapamadım ofise yemek götürüyorum aslında arkadaşımda dukan yapıyor gündüzleri iyi gitti akşamları saçmaladıkça saçmaladım pazartesinden beri ofiste harp yaşıyoruz olan gerginliği anlatamam Yok açıklaması mantığıda yok yaşadıklarımızın kardeşim sorun çıkarıyor yaa kendine çeki düzen vericek yada arkadaşla ben işten çekilecez gibi görünüyor ...74FRIDA nasıl oldun canım iyileştinmi.? Öksürüyordun dimi sen.?
Hani sen ofise yemek götürecektin olmadı dimi bir türlü...
Haftalık hedef yaptık yine, hadi sen de belirle bir hedef ve tutturmaya çalış..
Bizim bir arap müşterimiz watsap profil resmini aynen bu poza benzeyen resim koymuş ama daha çok seksi gidip gelip arkadaşa açsana bir bakalım salinin resmine diyorumEki Görüntüle 2071970
Ben bu vücuttan istiyorum
Geçmiş olsun canım zor olmuuş:)))Günaydın kızlar güzel haftasonları
Dün gece rüyamda tatile gittigimiz bir evin yataktaginda bir kadın gördüm çıplak ve pişkin ay nasıl sinirlendim anlatamam kadını çıplak dışarı attım eşimin aldattigini düşündüm sinirle uyandım yanımda horluyor atlayıp üstünde tepinesim geldi fena bir ölüm olurdu onun için. Rüyası bile beni çileden çıkardı gerçeği ne kadar zordur bilemedim. Hep bu kız voleybol takimini çalıştırmaya basladigindan oluyor bi de dün Eyvah yaş 40 i seyrettim o da etkiledi. Ya da açlık kafama vurdu. Ben kıskanç biri de değilimdir özgürlüklere açığımdir şimdi onu eve zincirleyesim var. Ay gittikçe piskopatlastim gidip bi çay içim sakinlesim rüyanın etkisi geçer umarim aklıma karpuzkabugu dusurdum. Bi daha eşim kıskançlık yaptığında ona kizmayacagim insanı çıldırtir bu duygu
Günaydın mefkuuş -3 yapıcam diye kendini gerip streslere sokma olurmu sen -1 bile olsa gönlümüzün mefkuşusun :)Günaydınnnn mutlu pazarlar
Yok bebeğim no stress :))ben elimden geleni yapayım gittiği kadar gitsinGünaydın mefkuuş -3 yapıcam diye kendini gerip streslere sokma olurmu sen -1 bile olsa gönlümüzün mefkuşusun :)
Bonus kahvaltı yaptınmı canım yaaa evdekiler ? Bizimkiler uyuyor bende limonlu sirkeli ...vs su içiyorum Yeni kalktım
Kötü bi durum cnm yaaaOlmadı yenoş yapamadım ofise yemek götürüyorum aslında arkadaşımda dukan yapıyor gündüzleri iyi gitti akşamları saçmaladıkça saçmaladım pazartesinden beri ofiste harp yaşıyoruz olan gerginliği anlatamam Yok açıklaması mantığıda yok yaşadıklarımızın kardeşim sorun çıkarıyor yaa kendine çeki düzen vericek yada arkadaşla ben işten çekilecez gibi görünüyor ...
Sen diyetisyene devam etmiyomusun cnm
Senle sohbeti ozledik frida ya :) kahvaltiyi ben 8 de yaptim eşim sinav gorevine gitti oglan dershaneye. Pek iyi degildi kahvalti yarini bekleyemem oglen aksam normal yemeliyim.
Sabahlati bende icicem oyle su ins.
Bide bugunden baslayip dukan seyini yapicam
Sen diyetisyene devam etmiyomusun cnm
Canım işletme kardeşime ait biz arkadaşla kazandığımızın yarısını ofise bırakıyoruz diğer kalan yarısını işin durumuna göre yaa tamamen kendimize alıyoruz yada arkadaşla paylaşıyoruz74FRIDA
Uzuldum gerginlik olmasina yaaisten cekilmeni dusuncek kadar ciddi demek.
Ortakmiydiniz arkadas dediginle orayi anlamadim.
Canım işletme kardeşime ait biz arkadaşla kazandığımızın yarısını ofise bırakıyoruz diğer kalan yarısını işin durumuna göre yaa tamamen kendimize alıyoruz yada arkadaşla paylaşıyoruz
Kardeşimle arkadaşım ego yaptılar ben arada kaldım fakat kardeşim haksız fena kavgalar oldu yanii birde kardeşim hamile hep Altan aldık ama olmuyor kendine bir çekidüzen vermesi lazım
Hafta içi bende deneyeyim bunu tekrar ofiste tüm malzemeler var gerçi bir ara tansiyon oynamıştı yaa tamda onu içtikten. Sonra olmuştu ama bir daha denemek istiyorum belki o içecek yapmamıştırMefkurem dukan birasi yada sodali yesil cay kuru denen icecegi yap istersen bu hafta hic denedinmiydi?
Ben duzenli yapiyodum az da versem arti olmuyodum. Bas donmesi yapiyodu yine yaparsa gunaşırı yaparim diyorum
Eşim tabiki bilmiyor :)Of kotu olmus yaa nolcak peki boyle eşin ne diyor duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?