Ayyy sorma çok rezilim..:))
Şu karadenizin meşhhur kuymakmı adı mıhlamamı işte ondan safii yağ..:))
Aldım tarifide henüz yapmadım 85 olayım yapıcam...Sende Artvinlisin diimi..Çok eski bir arkadaşım var senin memleketli.
canım ben mıhlamayıda bılıyorum fakat artvınlıler kuymak yaparlar.
olumunekankayizsmile
kuymak mıhlamadan daha yaglı..
mıhlamanın malzemesı mısırunu,teryag,ve peynır..
kuymagın ise bır tabak has kaymak,un,ve tereyag..
kuymagın nasıl yapıldıgını ögrenmek istersen özelden yazayım. yarından sonra pazar lazım olur...
kımseyede söylemem..inan....kaydirigubbakcemile3
İşte ben,tereyağ,mısır unu,peynir olanından yapıcam..
Offff kuymak, hem tereyağ hemde kaymak..Amanin düz duvara tırmanır insan onu yiyince yaa...
:1shok::1shok:
çitol kallistenin takımdasın herhalde:) ben takımlardayken de bizim kaptandı. sonra taze kan lazım, yeni grup açmam lazım diyip gitmişti. otoritedir sen dinle biraz onu verirsin kg mg kalmaz:))))
İşte ben,tereyağ,mısır unu,peynir olanından yapıcam..
Offff kuymak, hem tereyağ hemde kaymak..Amanin düz duvara tırmanır insan onu yiyince yaa...
:1shok::1shok:
eskilerin o yüzden çok çocuğu oluyormuş desene yenoşş :roflol: şimdi azaldı bizde nadir yapıyoruz muhlama onların hergünki menüleri işte bak bizde bir yada iki çocuk var onlar en azı beş :roflol::roflol::roflol::roflol:benim babamlar üç vefat eden hariç 7 kardeşler annemler 9 kardeş :roflol::roflol:söylemesi ayıptır bendede 4 kardeş var :kedi::roflol::roflol:muhlamanın marifetleri :roflol::roflol::roflol:
ay inanmıyorum ben de yolum düştü bime uğradım aynı saatlerde mi baktık ki alete:) ben almadım tabi ben yeşil tabaklar vardı çok beğendim onlardan aldım diyet yemekler içinde güzel dursun diye:)))) hayırlı olsun bi de onu dene bakalım:)Cuma günleri biliyosunuzdur BİM'de spot ürün günü,ucuz ve güzel şeyler oluyor bazı haftalar..
Ben oranın kepek ekmeğini çok severim sabah kızımı etüde bırakıp dönünce ekmek almaya uğradım..
Baktım sauna masaj yazan bir alet hani bele takılıyoda bel ve karın inceliyoda mış mışda mış..
Fiyatı 19 bişey, elime aldım evirdim çevirdim yerine bıraktım çıktım...ama aklım onda kaldı sonra eşimle tel.de konuşurken bahsettim ona..
Eve geldiğinde baktım almış..:)) Denedim akşam biraz korktum çünkü üzerindeyken fişe takılıyo normalide böylemi biliyomusunuz.? kullananız varmı..??
2 yıl garantisi varmış..ben titreşimli sanmıştım bu sadece ısıtıyo..Neyse bunuda deniyeyim..:))
yaa bak aklıma ne geldi dilenci sen ab rocket midir nedir ondan almıştın yaa göbeemm de göbeemm diyip duruyordun naptın nasıl işe yaradı dimi sempatiksalakcinni
ay inanmıyorum ben de yolum düştü bime uğradım aynı saatlerde mi baktık ki alete:) ben almadım tabi ben yeşil tabaklar vardı çok beğendim onlardan aldım diyet yemekler içinde güzel dursun diye:)))) hayırlı olsun bi de onu dene bakalım:)
canım hasta oldum falan derken 2 haftayı geçti savsakladım ama ondan önce 2 hafta kullandım sanki alt göbeğim nası diyim havalnmış gibydi azıcık. ama kg verdim de mi oldu aletten mi bilemedim. ama uzun vadede kesinlikle işe yarayacak eminim. karnı nasıl yakıyor yaparken. bugün yine başlıyorum ara ara sor bana bildireyim durumları hem savsaklamamış olurumkaydirigubbakcemile2
ay inanmıyorum ben de yolum düştü bime uğradım aynı saatlerde mi baktık ki alete:) ben almadım tabi ben yeşil tabaklar vardı çok beğendim onlardan aldım diyet yemekler içinde güzel dursun diye:)))) hayırlı olsun bi de onu dene bakalım:)
canım hasta oldum falan derken 2 haftayı geçti savsakladım ama ondan önce 2 hafta kullandım sanki alt göbeğim nası diyim havalnmış gibydi azıcık. ama kg verdim de mi oldu aletten mi bilemedim. ama uzun vadede kesinlikle işe yarayacak eminim. karnı nasıl yakıyor yaparken. bugün yine başlıyorum ara ara sor bana bildireyim durumları hem savsaklamamış olurumkaydirigubbakcemile2
sizlere iyi geceler hatunlarr öptümmmmmm opuyorumnanaktantursari kaçarr sengözlerimebaksanab
eskilerin o yüzden çok çocuğu oluyormuş desene yenoşş :roflol: şimdi azaldı bizde nadir yapıyoruz muhlama onların hergünki menüleri işte bak bizde bir yada iki çocuk var onlar en azı beş :roflol::roflol::roflol::roflol:benim babamlar üç vefat eden hariç 7 kardeşler annemler 9 kardeş :roflol::roflol:söylemesi ayıptır bendede 4 kardeş var :kedi::roflol::roflol:muhlamanın marifetleri :roflol::roflol::roflol:
Bursa'nında 4 çocuğu var..Kuymakdanmı dersin...aklinialirimsmile
yok benim kastettiğim sonuçta göbek daha büyükken aşağıya daha çok eğilim oluyor küçüldükçe biraz daha kalkıyor. ikisiyle de alakalı yani. topalanma için 2 sene falan diyolar. bakalım sabredicez. bi de ben yürüye yürüye selülitleri baya eritmişim onu fark ettim. ama bacaklarım berbat bence yine de öff neyse açmayalım bu konularıkilo verince sarkmalar daha çok oluyor bahsettiğim obezite belgeselinde mideye kelepçe takılıp hızla kilo veriyorla rkilo verenleri bir görsen yaşlı genç farekmiyor inanılmaz sarkmalar oluyor gerçi onlar 200 kiloya yakın olduklarından dolayı aşırı oluyor ama hızlı ve egzersiz yapmadan verilen kilolarda mutlaka sarkmalar oluyor.boşalmış bir torba gibi oluyor. sen kilo verdiğin için değil mekik çektiğin için toparlandı yoksa daha çok sarkardı. deri sıkılaşıyor ve toparlıyor kendini genç olduğun içinde daha çabuk toparlıcaktır kendini yerimsenibenyerimseniben bende belki alırım şimdilik mekik çekiyorum ama çok zor yaff boynum çok ağrıyorr :bbo:
Benim karnım resmen uzadı gibi..Durum çok vahim..Göğüslerim karnımın hizasında,göbeğim bacaklarımda...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
]
merhaba bende gruba katılmak isterim yarın diyetisyene başlıyorum aslında başlayalı 3 hafta oldu ama diğer dr. yeri uzaktı o yüzden yarın yada bugün diyelim yeni bi doktora gidicem inşallah ideal kiloma kavuşurum şu aldığın aletten bende var daha önce almıştım baya terletiyo yakıyo fln ama kullanırken sıcak birşeyler içmen gerekiyor terlemen için ki karnın yanmasınCuma günleri biliyosunuzdur BİM'de spot ürün günü,ucuz ve güzel şeyler oluyor bazı haftalar..
Ben oranın kepek ekmeğini çok severim sabah kızımı etüde bırakıp dönünce ekmek almaya uğradım..
Baktım sauna masaj yazan bir alet hani bele takılıyoda bel ve karın inceliyoda mış mışda mış..
Fiyatı 19 bişey, elime aldım evirdim çevirdim yerine bıraktım çıktım...ama aklım onda kaldı sonra eşimle tel.de konuşurken bahsettim ona..
Eve geldiğinde baktım almış..:)) Denedim akşam biraz korktum çünkü üzerindeyken fişe takılıyo normalide böylemi biliyomusunuz.? kullananız varmı..??
2 yıl garantisi varmış..ben titreşimli sanmıştım bu sadece ısıtıyo..Neyse bunuda deniyeyim..:))
bencede eskiler cok kuvvetli yıyormus...cokacimcoook
Bursa'nında 4 çocuğu var..Kuymakdanmı dersin...aklinialirimsmile
kız yena çok çakalsın sen aynı şeyı bende duşundum.kötükedihüso
benım esım onu çok sever 10 gunde bır yaparım..Şeniz
bende dıyorum neden ceketi bile deyse hamileyim diye..ohaoldumsmile
allahtan artık diledigi kadar yesede birsey olmaz...kaydirigubbakcemile3 çünkı baglattım..mafoldumben
hee bu arada hamile kalamayanlara tarifi versem sevaba girerim demek :CüvCüv:
merhaba bende gruba katılmak isterim yarın diyetisyene başlıyorum aslında başlayalı 3 hafta oldu ama diğer dr. yeri uzaktı o yüzden yarın yada bugün diyelim yeni bi doktora gidicem inşallah ideal kiloma kavuşurum şu aldığın aletten bende var daha önce almıştım baya terletiyo yakıyo fln ama kullanırken sıcak birşeyler içmen gerekiyor terlemen için ki karnın yanmasınben çıkarınca kızarıklıklar fln oluyo ama korkulacak bişey değil hemen geçiyo sürekli olarak kullanmadım ama incelme sağlıyo ben devam etmedim sıkıldım o yüzden bıraktım :))
canım aramıza hosgeldın...a.s.
merhaba bende gruba katılmak isterim yarın diyetisyene başlıyorum aslında başlayalı 3 hafta oldu ama diğer dr. yeri uzaktı o yüzden yarın yada bugün diyelim yeni bi doktora gidicem inşallah ideal kiloma kavuşurum şu aldığın aletten bende var daha önce almıştım baya terletiyo yakıyo fln ama kullanırken sıcak birşeyler içmen gerekiyor terlemen için ki karnın yanmasınben çıkarınca kızarıklıklar fln oluyo ama korkulacak bişey değil hemen geçiyo sürekli olarak kullanmadım ama incelme sağlıyo ben devam etmedim sıkıldım o yüzden bıraktım :))
ne güldüm geceki sohbete
ay yena alemsin valla :roflol:
o laetten
titreyeninden bir ara bizde almıştık
elektirikliydi oda..
ama kullanmadık geri verdik
birde doktor demişti bana
bu tür aletleri uuzn süre kullanımda ( ayak için olanı bile)
sinirleri öldürüyor diye
belli periyodlarla kullan
kuymakkk kuymakk diye diye
bi tarafımı şişireceksinizz
zaten yetirince şiş deyilmişim gibi
bende bir ara mıhlama yapsam diye çok içimden geçirdim ama maleseff
g...ü...n...a...y...d...ı...n...l...a...r...
kız yena çok çakalsın sen aynı şeyı bende duşundum.kötükedihüso
benım esım onu çok sever 10 gunde bır yaparım..Şeniz
bende dıyorum neden ceketi bile deyse hamileyim diye..ohaoldumsmile
allahtan artık diledigi kadar yesede birsey olmaz...kaydirigubbakcemile3 çünkı baglattım..mafoldumben
hee bu arada hamile kalamayanlara tarifi versem sevaba girerim demek :CüvCüv:
iyi haftasonları millet...
Sanada canım...opuyorumnanaktan
300gr.vermişsin..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?