Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cuma günleri biliyosunuzdur BıM'de spot ürün günü,ucuz ve güzel şeyler oluyor bazı haftalar..
Ben oranın kepek ekmeğini çok severim sabah kızımı etüde bırakıp dönünce ekmek almaya uğradım..
Baktım sauna masaj yazan bir alet hani bele takılıyoda bel ve karın inceliyoda mış mışda mış..

Fiyatı 19 bişey, elime aldım evirdim çevirdim yerine bıraktım çıktım...ama aklım onda kaldı sonra eşimle tel.de konuşurken bahsettim ona..

Eve geldiğinde baktım almış..:)) Denedim akşam biraz korktum çünkü üzerindeyken fişe takılıyo normalide böylemi biliyomusunuz.? kullananız varmı..??

2 yıl garantisi varmış..ben titreşimli sanmıştım bu sadece ısıtıyo..Neyse bunuda deniyeyim..:))

çitol kallistenin takımdasın herhalde:) ben takımlardayken de bizim kaptandı. sonra taze kan lazım, yeni grup açmam lazım diyip gitmişti. otoritedir sen dinle biraz onu verirsin kg mg kalmaz:))))

yaa bak aklıma ne geldi dilenci sen ab rocket midir nedir ondan almıştın yaa göbeemm de göbeemm diyip duruyordun naptın nasıl işe yaradı dimi sempatiksalakcinni

ay inanmıyorum ben de yolum düştü bime uğradım aynı saatlerde mi baktık ki alete:) ben almadım tabi ben yeşil tabaklar vardı çok beğendim onlardan aldım diyet yemekler içinde güzel dursun diye:)))) hayırlı olsun bi de onu dene bakalım:)
yaa bak aklıma ne geldi dilenci sen ab rocket midir nedir ondan almıştın yaa göbeemm de göbeemm diyip duruyordun naptın nasıl işe yaradı dimi sempatiksalakcinni

canım hasta oldum falan derken 2 haftayı geçti savsakladım ama ondan önce 2 hafta kullandım sanki alt göbeğim nası diyim havalnmış gibydi azıcık. ama kg verdim de mi oldu aletten mi bilemedim. ama uzun vadede kesinlikle işe yarayacak eminim. karnı nasıl yakıyor yaparken. bugün yine başlıyorum ara ara sor bana bildireyim durumları hem savsaklamamış olurumkaydirigubbakcemile2

kilo verince sarkmalar daha çok oluyor bahsettiğim obezite belgeselinde mideye kelepçe takılıp hızla kilo veriyorla rkilo verenleri bir görsen yaşlı genç farekmiyor inanılmaz sarkmalar oluyor gerçi onlar 200 kiloya yakın olduklarından dolayı aşırı oluyor ama hızlı ve egzersiz yapmadan verilen kilolarda mutlaka sarkmalar oluyor.boşalmış bir torba gibi oluyor. sen kilo verdiğin için değil mekik çektiğin için toparlandı yoksa daha çok sarkardı. deri sıkılaşıyor ve toparlıyor kendini genç olduğun içinde daha çabuk toparlıcaktır kendini yerimsenibenyerimseniben bende belki alırım şimdilik mekik çekiyorum ama çok zor yaff boynum çok ağrıyorr :bbo:

Benim karnım resmen uzadı gibi..Durum çok vahim..Göğüslerim karnımın hizasında,göbeğim bacaklarımda...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sizlere iyi geceler hatunlarr öptümmmmmm opuyorumnanaktantursari kaçarr sengözlerimebaksanab

Nereye daha karpuz keseceeedik...:roflol:

yok benim kastettiğim sonuçta göbek daha büyükken aşağıya daha çok eğilim oluyor küçüldükçe biraz daha kalkıyor. ikisiyle de alakalı yani. topalanma için 2 sene falan diyolar. bakalım sabredicez. bi de ben yürüye yürüye selülitleri baya eritmişim onu fark ettim. ama bacaklarım berbat bence yine de öff neyse açmayalım bu konuları

Benim karnım resmen uzadı gibi..Durum çok vahim..Göğüslerim karnımın hizasında,göbeğim bacaklarımda...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

]

abartma sen de be :roflol: :1hug:

ben de yatayım yoruldum bugün. iyi geceler bayanlara.s.

ıyi geceler fistuk..:)

merhaba bende gruba katılmak isterim yarın diyetisyene başlıyorum aslında başlayalı 3 hafta oldu ama diğer dr. yeri uzaktı o yüzden yarın yada bugün diyelim yeni bi doktora gidicem inşallah ideal kiloma kavuşurum şu aldığın aletten bende var daha önce almıştım baya terletiyo yakıyo fln ama kullanırken sıcak birşeyler içmen gerekiyor terlemen için ki karnın yanmasın ben çıkarınca kızarıklıklar fln oluyo ama korkulacak bişey değil hemen geçiyo sürekli olarak kullanmadım ama incelme sağlıyo ben devam etmedim sıkıldım o yüzden bıraktım :))

g...ü...n...a...y...d...ı...n...l...a...r...

eskilerin o yüzden çok çocuğu oluyormuş desene yenoşş :roflol: şimdi azaldı bizde nadir yapıyoruz muhlama onların hergünki menüleri işte bak bizde bir yada iki çocuk var onlar en azı beş :roflol::roflol::roflol::roflol:benim babamlar üç vefat eden hariç 7 kardeşler annemler 9 kardeş :roflol::roflol:söylemesi ayıptır bendede 4 kardeş var :kedi::roflol::roflol:muhlamanın marifetleri :roflol::roflol::roflol: [/QUOTE]

Son düzenleme:
ne güldüm geceki sohbete
ay yena alemsin valla :roflol:
o laetten
titreyeninden bir ara bizde almıştık
elektirikliydi oda..
ama kullanmadık geri verdik
birde doktor demişti bana
bu tür aletleri uuzn süre kullanımda ( ayak için olanı bile)
sinirleri öldürüyor diye
belli periyodlarla kullan

kuymakkk kuymakk diye diye
bi tarafımı şişireceksinizz
zaten yetirince şiş deyilmişim gibi
bende bir ara mıhlama yapsam diye çok içimden geçirdim ama maleseff

Hoşgeldin aramıza...:roflol:

Peki ısıyı kaça ayarlıyosun..??

1 den 8 e kadar kısım var ya..

citol'cüm valla suçlusu bursa..ben BEYZUS'A mesajla sormuştum..Ayıp olmasın diye..
bursa gidip karıştırıp bulmuş..:roflol:

Emoş hanım, bağlattın diye neden üzgünsün..Dörttane yetmiyomu..??

:roflol:

Sanada canım...opuyorumnanaktan

300gr.vermişsin..
:1rolleyes:

hiç gözünden de kaçmaz :roflol:

cuma döndüm ya çizelgeye artık eksileri görürüm yavaştan herhalde. 2 hafta boşu boşuna gitti. biri almakla diğeri vermekle. şimdiye 75 olurdum ben salak kafam ya. 9mayısa kadar 70in altına incem hırs yaptım. hiç bozmam artık. yani tabi dozunda yediğim tatlılar falan var da. gün olrak haftasonu olarak toptan bozmam artıkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…