Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senle sohbeti özledik diyene bak pardon sen nerelerdeydin ben hep buralardayım yaaa :)))

Bende seni mesajlarını çok arıyorum çekilme buralardan

Devlet hastanesiydi mefkurem eylulde gittiydim 2 ay sonra gel dediler ama ayniyim hala gidecek durumum yok yani yilbasindan sonra gitmek istiyorum inş.
Hem insulin direncinide kontrol ettirmem lazim 6 ay olucak ocaga kadar.
Güzelim elinde listen var niye onu yapmıyosunki bence hiç dukan diye maceraya girme zaten sürdirilebilir bişey değil bizim için
Istersen tartı öncesi 1 günlük pro yaparsın

Bende size katıldığımda 89 dum
Şimdi 92 yim
Ne kadar yol katetmişim şaka gibi yaa :))
Hadi yeterince oyalandık. Yılbaşına en az -5 olmamamız için bi sebep yok

Mefkurem dukan birasi yada sodali yesil cay kuru denen icecegi yap istersen bu hafta hic denedinmiydi?

Ben duzenli yapiyodum az da versem arti olmuyodum. Bas donmesi yapiyodu yine yaparsa gunaşırı yaparim diyorum
Arada yaptımda düzenli yapmadım cnm
Sağol unutmayım onuda yapayım

Ben kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım artık kızın bugün idmanı var eşimi kaydırabilirsem o götürsün bende avm ye gidip şu kara cumaya bir bakayım hiç bişey almak istemiyorum fakat işte giyecek bişeyim kalmadı tabi bulursam Yok içine girdiklerimide kabinde aynaya bakınca sevmiyorum nasıl olucaksa evdeki pantolonların olanları nın bacak araları gitti atılmaklık birde içine giremediklerin var tabi

Canım bonus dukan yapmayacak dukan içeceği yapacak yine 6 öğün beslenicek yani neten araştır dukan birası da deniyor yeşil çayla soda karışımı sana onu tavsiye etmiş

Çok ihtiyacın varsa bikaç pantolan al fazla bişey alma cnm
Bende hiç bu kiloda bişey almak istemiyorum sanki bu kiloyu kabullenmiş gibi olacak
Zaten dolap tıka basa dolu
Geçen bikaç tayt aldım öyle idare edecem
Evde olmayan kıyafetleri görünce içim gidiyor
Bide tekrar geri kilo alınca doğru dürüst giyip hevesimi bile almadıydım

Canım bonus dukan yapmayacak dukan içeceği yapacak yine 6 öğün beslenicek yani neten araştır dukan birası da deniyor yeşil çayla soda karışımı sana onu tavsiye etmiş
Haaa ben yanlış anlamışım :))
Dukan birasını biliyorum cnm bende arada yapıyorum

Bonus senin ne işin var dukanla
Yapma annem çok zararlı o yaa

Gız hele bakin bakim bende dukan yapacak göz varmi

Sadece persembe gunleri dukani ornek alarak saf protein yapiyordum onada devam edicem ins.

Mutlu pazarlar

Dün betülü uyuttuktan sonra eşimle film izledik, 3 te yattım. Sabah betül 8de kalktı, eşim horul horul uyuyo, hayır benim neyime film falan

Gideyim de kahvaltı hazırlayayım...

Bence iyi olmuş . Uyu uyu nereye kadar .
Betüş uyuduğunda sende bırak işi gücü dinlen

Günaydınnnn mutlu pazarlar

Ne kısa şortu bildiğin kısa Tayt yasakliyorum valla voleybol takımına kısa taytlari

Eyvah o daha fena..

Bu kadar ayrık bacak sevmiyorum ben..
Kedi ciğer misali. :)

Aşırı stres altın da çalışıyorsun ..
Değermi diye düşünüyorum.
Senin ki fedakarlık artık. .

Devlet hastanesiydi mefkurem eylulde gittiydim 2 ay sonra gel dediler ama ayniyim hala gidecek durumum yok yani yilbasindan sonra gitmek istiyorum inş.
Hem insulin direncinide kontrol ettirmem lazim 6 ay olucak ocaga kadar.

Listene uy kuzum iyi geliyordu sana.
Telafi yapıyordun kaçırdığında. .

Dün kızım ambardan şahane iki kazak almış 20 liradan.
Fiyatlar uygun diyordu ..inş bulursun canım. Artık 100 altına in

Yok yapmıyomuş zaten
O benim uydurmammış

Ne fena çıktın sen de. Pembiş pembiş yazıp çaktırmadan

Ben de dünden hazırmışım çıkışmaya baksana zıpladım hemen

Ses etmedim ama çizdim olum seni bi yere malipina

Morti orti sormustun takimda yazamadim.

Morti rakip olunca diyoruz ortide ortak olunca.
Mortide rakibini emüklüyosun tabiri caizse ondan fazla kilo vererek gerekirse cirkefleşip üstünlük saglayarak yenmeye calisiyosun
Ortak oluncada iste elele tutusup yardimlasarak destek olarak kilo veriyorsun

Çiz ama güzel çiz şöle bakınca içimiz açılsın
Ortilik daha güzel o zaman. Ben rekabet sevmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…