senle sohbeti özledik diyene bak pardon sen nerelerdeydin ben hep buralardayım yaaa :)))
Senle sohbeti ozledik frida ya :) kahvaltiyi ben 8 de yaptim eşim sinav gorevine gitti oglan dershaneye. Pek iyi degildi kahvalti yarini bekleyemem oglen aksam normal yemeliyim.
Sabahlati bende icicem oyle su ins.
Bide bugunden baslayip dukan seyini yapicam
Güzelim elinde listen var niye onu yapmıyosunki bence hiç dukan diye maceraya girme zaten sürdirilebilir bişey değil bizim için
Devlet hastanesiydi mefkurem eylulde gittiydim 2 ay sonra gel dediler ama ayniyim hala gidecek durumum yok yani yilbasindan sonra gitmek istiyorum inş.
Hem insulin direncinide kontrol ettirmem lazim 6 ay olucak ocaga kadar.
Arada yaptımda düzenli yapmadım cnmMefkurem dukan birasi yada sodali yesil cay kuru denen icecegi yap istersen bu hafta hic denedinmiydi?
Ben duzenli yapiyodum az da versem arti olmuyodum. Bas donmesi yapiyodu yine yaparsa gunaşırı yaparim diyorum
Canım bonus dukan yapmayacak dukan içeceği yapacak yine 6 öğün beslenicek yani neten araştır dukan birası da deniyor yeşil çayla soda karışımı sana onu tavsiye etmişGüzelim elinde listen var niye onu yapmıyosunki bence hiç dukan diye maceraya girme zaten sürdirilebilir bişey değil bizim için
Istersen tartı öncesi 1 günlük pro yaparsın
Bende size katıldığımda 89 dum
Şimdi 92 yim
Ne kadar yol katetmişim şaka gibi yaa :))
Hadi yeterince oyalandık. Yılbaşına en az -5 olmamamız için bi sebep yok
Çok ihtiyacın varsa bikaç pantolan al fazla bişey alma cnmBen kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım artık kızın bugün idmanı var eşimi kaydırabilirsem o götürsün bende avm ye gidip şu kara cumaya bir bakayım hiç bişey almak istemiyorum fakat işte giyecek bişeyim kalmadı tabi bulursam Yok içine girdiklerimide kabinde aynaya bakınca sevmiyorum nasıl olucaksa evdeki pantolonların olanları nın bacak araları gitti atılmaklık birde içine giremediklerin var tabi
Haaa ben yanlış anlamışım :))Canım bonus dukan yapmayacak dukan içeceği yapacak yine 6 öğün beslenicek yani neten araştır dukan birası da deniyor yeşil çayla soda karışımı sana onu tavsiye etmiş
Yok yapmıyomuş zaten
Güzelim elinde listen var niye onu yapmıyosunki bence hiç dukan diye maceraya girme zaten sürdirilebilir bişey değil bizim için
Istersen tartı öncesi 1 günlük pro yaparsın
Bende size katıldığımda 89 dum
Şimdi 92 yim
Ne kadar yol katetmişim şaka gibi yaa :))
Hadi yeterince oyalandık. Yılbaşına en az -5 olmamamız için bi sebep yok
Hee tamam o zaman :)Gız hele bakin bakim bende dukan yapacak göz varmi
Sadece persembe gunleri dukani ornek alarak saf protein yapiyordum onada devam edicem ins.
Mutlu pazarlar
Dün betülü uyuttuktan sonra eşimle film izledik, 3 te yattım. Sabah betül 8de kalktı, eşim horul horul uyuyo, hayır benim neyime film falan
Gideyim de kahvaltı hazırlayayım...
Günaydınnnn mutlu pazarlar
Ne kısa şortu bildiğin kısa Tayt yasakliyorum valla voleybol takımına kısa taytlari
Eki Görüntüle 2071970
Ben bu vücuttan istiyorum
Olmadı yenoş yapamadım ofise yemek götürüyorum aslında arkadaşımda dukan yapıyor gündüzleri iyi gitti akşamları saçmaladıkça saçmaladım pazartesinden beri ofiste harp yaşıyoruz olan gerginliği anlatamam Yok açıklaması mantığıda yok yaşadıklarımızın kardeşim sorun çıkarıyor yaa kendine çeki düzen vericek yada arkadaşla ben işten çekilecez gibi görünüyor ...
Devlet hastanesiydi mefkurem eylulde gittiydim 2 ay sonra gel dediler ama ayniyim hala gidecek durumum yok yani yilbasindan sonra gitmek istiyorum inş.
Hem insulin direncinide kontrol ettirmem lazim 6 ay olucak ocaga kadar.
Ben kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım artık kızın bugün idmanı var eşimi kaydırabilirsem o götürsün bende avm ye gidip şu kara cumaya bir bakayım hiç bişey almak istemiyorum fakat işte giyecek bişeyim kalmadı tabi bulursam Yok içine girdiklerimide kabinde aynaya bakınca sevmiyorum nasıl olucaksa evdeki pantolonların olanları nın bacak araları gitti atılmaklık birde içine giremediklerin var tabi
Yok yapmıyomuş zaten
O benim uydurmammış
Ben de dünden hazırmışım çıkışmaya baksana zıpladım hemenYok yapmıyomuş zaten
O benim uydurmammış
Ben de dünden hazırmışım çıkışmaya baksana zıpladım hemen
Çiz ama güzel çiz şöle bakınca içimiz açılsın
Ses etmedim ama çizdim olum seni bi yere malipina
Morti orti sormustun takimda yazamadim.
Morti rakip olunca diyoruz ortide ortak olunca.
Mortide rakibini emüklüyosun tabiri caizse ondan fazla kilo vererek gerekirse cirkefleşip üstünlük saglayarak yenmeye calisiyosun
Ortak oluncada iste elele tutusup yardimlasarak destek olarak kilo veriyorsun
Çiz ama güzel çiz şöle bakınca içimiz açılsın
Ortilik daha güzel o zaman. Ben rekabet sevmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?