Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güünaydııın hanimlar
Ne guzel sohbetker edilmis,okurken yuzumde oluşan gulumsemeler için teşekkür ederim sizlere,iyiki varsınız.
Akşam menü yazamadim, ani misafirim geldi, oturduk,eğlendik,azicik yedik:) misafir sonrasi da yattim.
Sabah kalkinca tartildim, 200 gr eksi çiktim,tabii sevindim ama sonra((
İki bardak suyumu içtim biri sirkeli( dun kendi yaptigim sirkemi suzdum) herşey guzel ilerlerken akşam iradeli davranarak yemediğim tatlidan bir çatal almak istedim,sizce bir çatalla kaldimi , malesef kalmadi((
Sabah kahvaltim çok acaip oldu yani
İki bardak su
Burma kadayif tatli
Bir kase tarhana çorbasi
3-4 zeytin
Bir elma,bir gun kurusu,bir incir
Yarim avuç çekirdek( Allahim nasilda kariştirmişim )
Sonrasinda kahve,şimdi biraz sakinleştim.
Diyet yaparken misafirlige gitmemek,misafir agirlamamak gerekiyor galiba.
Neyse hafta içi yürüyüş yaparak telafi ederim. Haftasonu yapamiyorum.
İşte bende de durumlar boyle. Mehter Marşi misaliyim

Durum aynı vallahi

Okudukça bir an bitmeyecek sandım yediklerin.:)

Tatlı mı hayirrrrrrr

Bugün bana gün çok geç aydı:) biraz önce uyandim akşamdan biraz tansiyonum yüksekti. Neyse şimdi iyiyim. Sabah 99.100 ile başladım.peynir domates maydanoz iki wasa ve sütlü neskafe içtim. Öyle yemeği ile karıştı ama bugün böyle oldu.

Eşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Ben de kalbim ağzımda bekliyorum. Öküz oturmuş göğsüme o moddayim. .

Nasıl davranacagimi bilemiyorum. Elbet evime gelen buyugume hele eşimin annesine saygısızlık yapmam ama yalandan cici olmakta hic bana göre değil. Nasıl atlatacam bakalım. Çok kırıldım öyle böyle degil ..
Kızımın hastalığı sonra benim ameliyatimdan beri ilk defa gelecek...

Hadi bakalım gaza mübarek olsun ...

Sabah iyi olmuş hatta 1 yumurta ekleyebilirdin daha doyurucu olurdu...

Sormayın 40 dan sonra işe atıl büsürü köstek seni geri çekmeye çalışan insanlar oluyor tabii ama bişey diyim mi eskisinden daha güçlü oluyorsun çok emek verdim yenoş haklısın fazla iyi niyet bir süre sonra enayi durumuna düşme durumu oluşturuyor neyse toparlanırız inşallah olmadı B blanlarına geçeriz artık ...

Evet stres altında çalışıyorumda napıyım herkesin istediği şekildede yaşarsam evde bitkisel hayata girmem lazım hatırlamıyormusun eskiden yataktan 11 ,12 de kalkardım bir kahvaltı yapıp bir kahve içip yine yatardım Yok yani bir işte yapmazdım bişey istiyorsun para Yok alamıyorsun filan şimdi daha düzenliyim eskisine nazaran evimde de disiplinliyim daha temiz ... vs.

Al iştee ooofffff .....

Aslında onlar gelir gelmez çantanı alıp çıkacaksın ay siz geldiniz ama ben bir haftadır yatıyorum dışarda şu işim var gidiyorum demek lazım ne bileyim ...

Yada bugün ağrım var diyip yatsan eline telefonu alıp baksan bu en iyisi bence

İyiymiş tüm guruplarda durum aynı mı senin olduğun takım mı böylee ?

Ben bir takıma girsem şutlanırım herhalde

Sabaha kötü başlamışın ama lütfen öyle devam etme

yeni başlangıcın hayırlı olsun cnm

Yenada demiş yumırtayı atlama
Kendimize değer verip hiç bişey için üşenmiyoruz :))

Saygısızlık değil ama durgun dur sessiz kal bence
Kırıldığını hissettir

İyiymiş tüm guruplarda durum aynı mı senin olduğun takım mı böylee ?

Ben bir takıma girsem şutlanırım herhalde
Her takım da aynı disiplin yok
Bikaç takım var
Eğer bırakıp kaçmazsan mecbur zayıflıyon :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…