Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende aynıları yaptırdım
güle güle kullan canım.
60kiloyum ışıl Yeni saçlarınızı güle güle kullanın Benimde hafta içi dip boya ve kaş aldırma planlarım var
iyi oluyor valla moral oluyor. kendime geldim.
Ne iyi etmişsin.. Eminim çok yakışmıştır.. Güle güle kullan..
evet iyi oldu canım. çok teşekkür ederim. kilo da olunca çok boşvermiştim kendimi. azcık motivasyon olsun bana.
İnşallah.Bugünlerde giydiğim pantolon ve eşofmanlar bollaşmaya başladı hafiften.inşallah torba gibi olurlar bikaç aya
o çok güzel bir duygu biliyor musun
Gece kuşları grubu yapalımmı
Menü yazılmasa bile o akşam bişey yendiyse haber verelim

ay sorma yaa mefkurem vur elime ağzıma benim bu işi en iyi sen yaparsın. ben de son günler de öyleyim. gece bal ekmek atıyorum ağzıma

Eşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.

dargın mısınız canım?

Bizde yeni başlayan bi kız vardı
Dün kv günüymüş
Hem bisürü bişey yemiş hemde kendimi tuttum diyor :))
Tabi o yediklerinide ben burnundan getirdim

çok fenasın
Ben de bir takıma girmek istiyorum nasıl oluyor acaba bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lmak-isteyenler.71509/page-1284#post-53546643
bu linke yazabilirsin canım. oradan biri çağırır seni.

ay sorma yaa mefkurem vur elime ağzıma benim bu işi en iyi sen yaparsın. ben de son günler de öyleyim. gece bal ekmek atıyorum ağzıma
Fulyam sana eskiden beri dediğim şey önce şu negatifliği bi at üstünden cnm yaa
Evet yoğun stressli bi hayatın var
Ama buraya yazılan yada yazılmayan herkes bin bşrtürlü dertle uğraşıyor
Bu kilo vermemize engel değil
başka sorunlarının yanında sürekli kafanda kilo derdi mıtsuzluğu var
En azından Bu sorundan bari kurtulalım

Bunun içinde Ne yapman gerektiğini zaten biliyosun
Şu olsun başlıcam Bu olsun başlıcam demek sadece kendimizi kandırmaktır
Yok regli Yok wc vs.
Hiç bişeye takılma güzelim
Sen sağlıklı beslen sporunu yap zaten vücudun karşılığını verecektir

Okudukça bir an bitmeyecek sandım yediklerin.:)
Evet ya,ben de ne zaman bitecek bu istek diye bekledim, bir iki saat sonra patlamiş misir yedim,ailecek film etkinliğimizde,artik o kadar olsun,akşam yemeklerim karbonhidrat ağirlikli, o yuzden kendime kiymali yumurta yapmayi düşünüyorum. Bir de yogurt yerim gunu kapatirim.
Canim kolay gelsin,inşallah çelik gibi bir iradeyle devam edersin. Nacizane, protein ağirlikli beslenmeni tavsiye ederim.
Yenaciğim,zor belki ama iyi davranmani tavsiye ederim,takma,onlar kendi yaptiklarindan utansinlar. Çunkü olumsuz düşünceler,duygular en çok insanin kendisini yoruyor. Bir de onları çocuklarinin akrabalari,arkasi,sevdikleri olarak düşün
Artilari eksilerinden çoksa devam etmeye değer. İnşallah fazla uzmeden,yormadan sorunu çözersiniz.
Gaza getirme kız:)))
Evet canim kötü oldu ,toparlayacağim, hafta içi uzun yürüyüşler yapmayi düşünüyorum.
Bizde yeni başlayan bi kız vardı
Dün kv günüymüş
Hem bisürü bişey yemiş hemde kendimi tuttum diyor :))
Tabi o yediklerinide ben burnundan getirdim
Anam korkulur senden. Ürkütme yavruyu, öğret ona ablası

Fulyam sana eskiden beri dediğim şey önce şu negatifliği bi at üstünden cnm yaa

o stres beni etkiliyor valla haklısın mevcut şartlarla kilo vermem lazım. bari bu sorundan kurtulayım di mi ama bir türlü rayına oturtamadım canım ya. nasıl yapacağımı bilmiyorum bir ara ne yiyordum da verdim kiloları anlamadım. ilk etapta yine bir 79 u görsem çok mutlu olacağım.

aynen öyle başlıcam başlıcam diyorum ama hep erteliyorum farkındayım ertelemek de fayda getirmiyor maalesef offf offf çok dertlendim bak şimdi
mefkurem şu leslie ye de bir başlasam destek olacak bana. bak onu da erteledim biliyor musun. güya başlayacaktım. yıl oldu

Dikkatli ölçülü ama uzak olmadan

Fulyaaaaa az kaldı bak bu geliyor :))
Kuzucum ne demek, ne yapacağımı bilmiyorum
Diyet bilgisi olmayan biri olsan hadi dicem

Öncelikle yağlı tatlı hamurişi kızartmaları çıkar hayatından
Az değil ama doğru şeyler ye
Ilk 3 gün zor olur sonra arkası gelir
Evde de senin antika tariflerinden yapma bi süre, o zaman çok yiyosun
Normal anam babam yemeği ye
Sebzeni et türünü yoğurdunı salatanı eksik etme
Akşamları karbonda almazsan oldu bitti işte

Bak bugün evdesin
Hiç bi bahane istemiyorum bugün min.2 mil leslie yapılacakkkkk ve buraya yazılacakkkk
Bende kahvemi içip spora başlıcam

Beni çiğ çiğ yiyecek gibi yaptığı sporu gördün mu
Gerçekten nasıl o kadar spor yapıyolar hayret ve hayran kalıyorum

Ama bence doğru olan kişinin normal hayatında da sürdürebileceği şekilde spor yapması
Ben kendi adıma sürekli günde 2-3 saat spor yapamam

E eboe demek film izledin uyumadan izlediysen buyuk basari
Yarı uyur yarı uyanık :)
E eboe bugün sağlıklı besleniyoruz dimi tatlım :)
Yine ekmeği biraz kaçırdım kahvaltıda...
Aynen öyle, uyudum betülle..
Berfinin hastalığında da mı gelmedi?? Ya gerçi niye şaşırıyorumki.. Çocuğa bakıcakken sabah gelmediğini anlatmıştınya sanırım berfindi, o günden beri sen her ondan bahsettiğinde tüylerim diken diken oluyo. İnşallah sorunsuz geçer, geçmiştir günün..

Fulyaaaaa az kaldı bak bu geliyor :))

tatlım evet herşeyi biliyorum da diyete başlayayım deyince ne yiyeceğimi şaşırıyorum. yediğim herşey sanki çok kalorili gibi geliyor. sonra da beceremiyorum diye daha da salıyorum. bir de duygusal yiyiciyim o devreye giriyor
neyse bu hafta inşallah sıfırdan başlangıç yapacağım
kız ne antika diyon tariflerime
du az sonra kalkıp hatırına bir leslie patlatayım. yoksam zopa yicem belli oldu

Akşam menüde ne var de bakayım

Akşam menüde ne var de bakayım
menüde fırında bıldırcın, pesto soslu makarna (az yicem merak etme) ve turp otu salatası var.

valla yalan yok. daha ilk gün. o yüzden leslie 2 yi tamamlayamadım. leslie 1,5 oldu. 24 dk çalıştım yanim neyse şimdi yemek yiyeceğim. yemek öncesi bu spor en azından metabolizmamı hızlandırır.

bir de günlük suyumu artıracağım. yine çok düşürdüm ayrıca uzun süredir yeşil çay içmiyorum. sen bilirsin benim yeşil çaylarım oolong çaylarım meşhurdur. nedense birkaç aydır içmiyorum. şimdi tekrar onlara başlayacağım onlar da hem ödem attırıyor hem de metabolizma hızlandırıyor

Kuzum kalori saymak yerine sağlıklı yiyecekleri seçsen de yesen daha kolay olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…