güle güle kullan canım.Bende aynıları yaptırdım
iyi oluyor valla moral oluyor. kendime geldim.60kiloyum ışıl Yeni saçlarınızı güle güle kullanın Benimde hafta içi dip boya ve kaş aldırma planlarım var
evet iyi oldu canım. çok teşekkür ederim. kilo da olunca çok boşvermiştim kendimi. azcık motivasyon olsun bana.Ne iyi etmişsin.. Eminim çok yakışmıştır.. Güle güle kullan..
o çok güzel bir duygu biliyor musunİnşallah.Bugünlerde giydiğim pantolon ve eşofmanlar bollaşmaya başladı hafiften.inşallah torba gibi olurlar bikaç aya
Gece kuşları grubu yapalımmı
Menü yazılmasa bile o akşam bişey yendiyse haber verelim
Eşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Ben de kalbim ağzımda bekliyorum. Öküz oturmuş göğsüme o moddayim. .
Nasıl davranacagimi bilemiyorum. Elbet evime gelen buyugume hele eşimin annesine saygısızlık yapmam ama yalandan cici olmakta hic bana göre değil. Nasıl atlatacam bakalım. Çok kırıldım öyle böyle degil ..
Kızımın hastalığı sonra benim ameliyatimdan beri ilk defa gelecek...
Bizde yeni başlayan bi kız vardı
Dün kv günüymüş
Hem bisürü bişey yemiş hemde kendimi tuttum diyor :))
Tabi o yediklerinide ben burnundan getirdim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lmak-isteyenler.71509/page-1284#post-53546643Ben de bir takıma girmek istiyorum nasıl oluyor acaba bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Tatlım kararlıyım,azimliyim düzenli gelirim dersen 9.takıma gelebilirsinBen de bir takıma girmek istiyorum nasıl oluyor acaba bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Fulyam sana eskiden beri dediğim şey önce şu negatifliği bi at üstünden cnm yaaay sorma yaa mefkurem vur elime ağzıma benimbu işi en iyi sen yaparsın. ben de son günler de öyleyim. gece bal ekmek atıyorum ağzıma
Evet ya,ben de ne zaman bitecek bu istek diye bekledim, bir iki saat sonra patlamiş misir yedim,ailecek film etkinliğimizde,artik o kadar olsun,akşam yemeklerim karbonhidrat ağirlikli, o yuzden kendime kiymali yumurta yapmayi düşünüyorum. Bir de yogurt yerim gunu kapatirim.Okudukça bir an bitmeyecek sandım yediklerin.:)
Canim kolay gelsin,inşallah çelik gibi bir iradeyle devam edersin. Nacizane, protein ağirlikli beslenmeni tavsiye ederim.Bugün bana gün çok geç aydı:) biraz önce uyandim akşamdan biraz tansiyonum yüksekti. Neyse şimdi iyiyim. Sabah 99.100 ile başladım.peynir domates maydanoz iki wasa ve sütlü neskafe içtim. Öyle yemeği ile karıştı ama bugün böyle oldu.
Yenaciğim,zor belki ama iyi davranmani tavsiye ederim,takma,onlar kendi yaptiklarindan utansinlar. Çunkü olumsuz düşünceler,duygular en çok insanin kendisini yoruyor. Bir de onları çocuklarinin akrabalari,arkasi,sevdikleri olarak düşünEşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Nasıl davranacagimi bilemiyorum. Elbet evime gelen buyugume hele eşimin annesine saygısızlık yapmam ama yalandan cici olmakta hic bana göre değil. Nasıl atlatacam bakalım. Çok kırıldım öyle böyle degil ..
Artilari eksilerinden çoksa devam etmeye değer. İnşallah fazla uzmeden,yormadan sorunu çözersiniz.Sormayın 40 dan sonra işe atıl büsürü köstek seni geri çekmeye çalışan insanlar oluyor tabii ama bişey diyim mi eskisinden daha güçlü oluyorsun çok emek verdim yenoş haklısın fazla iyi niyet bir süre sonra enayi durumuna düşme durumu oluşturuyor neyse toparlanırız inşallah olmadı B blanlarına geçeriz artık ...
Evet stres altında çalışıyorumda napıyım herkesin istediği şekildede yaşarsam evde bitkisel hayata girmem lazım hatırlamıyormusun eskiden yataktan 11 ,12 de kalkardım bir kahvaltı yapıp bir kahve içip yine yatardım Yok yani bir işte yapmazdım bişey istiyorsun para Yok alamıyorsun filan şimdi daha düzenliyim eskisine nazaran evimde de disiplinliyim daha temiz ... vs.
Gaza getirme kız:)))Al iştee ooofffff .....
Aslında onlar gelir gelmez çantanı alıp çıkacaksın ay siz geldiniz ama ben bir haftadır yatıyorum dışarda şu işim var gidiyorum demek lazım ne bileyim ...
Yada bugün ağrım var diyip yatsan eline telefonu alıp baksan bu en iyisi bence
Evet canim kötü oldu ,toparlayacağim, hafta içi uzun yürüyüşler yapmayi düşünüyorum.Sabaha kötü başlamışın ama lütfen öyle devam etme
yeni başlangıcın hayırlı olsun cnm
Yenada demiş yumırtayı atlama
Kendimize değer verip hiç bişey için üşenmiyoruz :))
Saygısızlık değil ama durgun dur sessiz kal bence
Kırıldığını hissettir
Her takım da aynı disiplin yok
Bikaç takım var
Eğer bırakıp kaçmazsan mecbur zayıflıyon :)))
Anam korkulur senden. Ürkütme yavruyu, öğret ona ablasıBizde yeni başlayan bi kız vardı
Dün kv günüymüş
Hem bisürü bişey yemiş hemde kendimi tuttum diyor :))
Tabi o yediklerinide ben burnundan getirdim
Anacım gitmeden o kadar uyardık tavsiyeler verdik ders almamış :)))na ablası
Fulyam sana eskiden beri dediğim şey önce şu negatifliği bi at üstünden cnm yaa
Evet yoğun stressli bi hayatın var
Ama buraya yazılan yada yazılmayan herkes bin bşrtürlü dertle uğraşıyor
Bu kilo vermemize engel değil
başka sorunlarının yanında sürekli kafanda kilo derdi mıtsuzluğu var
En azından Bu sorundan bari kurtulalım
Bunun içinde Ne yapman gerektiğini zaten biliyosun
Şu olsun başlıcam Bu olsun başlıcam demek sadece kendimizi kandırmaktır
Yok regli Yok wc vs.
Hiç bişeye takılma güzelim
Sen sağlıklı beslen sporunu yap zaten vücudun karşılığını verecektir
Dikkatli ölçülü ama uzak olmadanEşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Beni çiğ çiğ yiyecek gibi yaptığı sporu gördün muBen seni destekliyorum canım merak etme sen
Evet kararliyim sizlerle azimli olacağıma inanıyorum düzenli olarak hergün giriş yaparım o zaman geliyorum 9. GrubaTatlım kararlıyım,azimliyim düzenli gelirim dersen 9.takıma gelebilirsin
Fulyaaaaa az kaldı bak bu geliyor :))o stres beni etkiliyor vallahaklısın mevcut şartlarla kilo vermem lazım. bari bu sorundan kurtulayım di mi ama bir türlü rayına oturtamadım canım ya. nasıl yapacağımı bilmiyorum bir ara ne yiyordum da verdim kiloları anlamadım. ilk etapta yine bir 79 u görsem çok mutlu olacağım.
aynen öyle başlıcam başlıcam diyorum ama hep erteliyorum farkındayımertelemek de fayda getirmiyor maalesef offf offf çok dertlendim bak şimdi
mefkurem şu leslie ye de bir başlasam destek olacak bana. bak onu da erteledim biliyor musun. güya başlayacaktım. yıl oldu
Gerçekten nasıl o kadar spor yapıyolar hayret ve hayran kalıyorumBeni çiğ çiğ yiyecek gibi yaptığı sporu gördün mu
Yok görmedim bakim napmış :)Beni çiğ çiğ yiyecek gibi yaptığı sporu gördün mu
Ben de yapamam totom yemezGerçekten nasıl o kadar spor yapıyolar hayret ve hayran kalıyorum
Ama bence doğru olan kişinin normal hayatında da sürdürebileceği şekilde spor yapması
Ben kendi adıma sürekli günde 2-3 saat spor yapamam
Dur arada senin takıma uğrayıp okuyum,kaptanligini merak ettim:)))belki bana da faydasi olur.Anacım gitmeden o kadar uyardık tavsiyeler verdik ders almamış :)))
Yarı uyur yarı uyanık :)
Yine ekmeği biraz kaçırdım kahvaltıda...
Aynen öyle, uyudum betülle..Bence iyi olmuş . Uyu uyu nereye kadar .
Betüş uyuduğunda sende bırak işi gücü dinlen
Eyvah o daha fena..
Bu kadar ayrık bacak sevmiyorum ben..
Kedi ciğer misali. :)
Aşırı stres altın da çalışıyorsun ..
Değermi diye düşünüyorum.
Senin ki fedakarlık artık. .
Listene uy kuzum iyi geliyordu sana.
Telafi yapıyordun kaçırdığında. .
Dün kızım ambardan şahane iki kazak almış 20 liradan.
Fiyatlar uygun diyordu ..inş bulursun canım. Artık 100 altına in
Ne fena çıktın sen de. Pembiş pembiş yazıp çaktırmadan
Berfinin hastalığında da mı gelmedi?? Ya gerçi niye şaşırıyorumki.. Çocuğa bakıcakken sabah gelmediğini anlatmıştınya sanırım berfindi, o günden beri sen her ondan bahsettiğinde tüylerim diken diken oluyo. İnşallah sorunsuz geçer, geçmiştir günün..Eşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Fulyaaaaa az kaldı bak bu geliyor :))
Kuzucum ne demek, ne yapacağımı bilmiyorum
Diyet bilgisi olmayan biri olsan hadi dicem
Öncelikle yağlı tatlı hamurişi kızartmaları çıkar hayatından
Az değil ama doğru şeyler ye
Ilk 3 gün zor olur sonra arkası gelir
Evde de senin antika tariflerinden yapma bi süre, o zaman çok yiyosun
Normal anam babam yemeği ye
Sebzeni et türünü yoğurdunı salatanı eksik etme
Akşamları karbonda almazsan oldu bitti işte
Bak bugün evdesin
Hiç bi bahane istemiyorum bugün min.2 mil leslie yapılacakkkkk ve buraya yazılacakkkk
Bende kahvemi içip spora başlıcam
Istediğin zaman gel bebeğim sevinirimDur arada senin takıma uğrayıp okuyum,kaptanligini merak ettim:)))belki bana da faydasi olur.
Akşam menüde ne var de bakayımtatlım evet herşeyi biliyorum da diyete başlayayım deyince ne yiyeceğimi şaşırıyorum. yediğim herşey sanki çok kalorili gibi geliyor. sonra da beceremiyorum diye daha da salıyorum. bir de duygusal yiyiciyimo devreye giriyor
neyse bu hafta inşallah sıfırdan başlangıç yapacağım
kız ne antika diyon tariflerime
du az sonra kalkıp hatırına bir leslie patlatayım. yoksam zopa yicem belli oldu
menüde fırında bıldırcın, pesto soslu makarna (az yicem merak etmeAkşam menüde ne var de bakayım
Kuzum kalori saymak yerine sağlıklı yiyecekleri seçsen de yesen daha kolay olmaz mıtatlım evet herşeyi biliyorum da diyete başlayayım deyince ne yiyeceğimi şaşırıyorum. yediğim herşey sanki çok kalorili gibi geliyor. sonra da beceremiyorum diye daha da salıyorum. bir de duygusal yiyiciyimo devreye giriyor
neyse bu hafta inşallah sıfırdan başlangıç yapacağım
kız ne antika diyon tariflerime
du az sonra kalkıp hatırına bir leslie patlatayım. yoksam zopa yicem belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?