Teşekkür ederim canım.
Evet bayagi azaldı..
Bir hevesle atılan adim hep yari yolda kalıyor ..
Ama benbaharnaz dan çok umutluyum bu sefer.
Burdayım geldimmm
Arkadaşlar yeni bir milada başlarken sizinle olmanın güvenini yaşıyorum. Sizleri tanımasam da yol arkadaşlarım olarak sorumlu hissediyorum. Yarın sabah itibariyle kilomu ve beslenme listemi paylaşacağım. Uzun ama keyifli bu yolda hepimiz başarılı olacağız
Eşime anlattım o bile güldü 10 yıldan sonra kıskançlık mi yapmaya karar verdin dedi ya bizim evde kıskanç olan o siyahbeyazask da Ferhat i kıskandı kumandayi almaya çalıştı. Ben de üstüne oturdum kumandanin sıska olmanın faydaları
bugün zor bir gündü. çok yoğundum tüm hafta boyunca ve akşam üzeri zaten bir sinir patlaması yaşadım. gündüz giremedim. geçen cuma 82.6 ydım. salı günü 82 yi gördüm. bu sabah 83.4 çıktım. wc yok.
sinirim geçmedi hala kafam zonkluyor
Hey Allahım yaaa 6 dk daha yapamadınmı :)))menüde fırında bıldırcın, pesto soslu makarna (az yicem merak etme) ve turp otu salatası var.
valla yalan yok. daha ilk gün. o yüzden leslie 2 yi tamamlayamadım. leslie 1,5 oldu. 24 dk çalıştım yanimneyse şimdi yemek yiyeceğim. yemek öncesi bu spor en azından metabolizmamı hızlandırır.
bir de günlük suyumu artıracağım. yine çok düşürdümayrıca uzun süredir yeşil çay içmiyorum. sen bilirsin benim yeşil çaylarım oolong çaylarım meşhurdur. nedense birkaç aydır içmiyorum. şimdi tekrar onlara başlayacağım onlar da hem ödem attırıyor hem de metabolizma hızlandırıyor
Bu hafta çok iddalısın :))yarın tartını merak ediyorumBugünkü menü
Kahvaltı 11.30
2 yumurta
5 zeytin
Bi dilim peynir
Bi tutam maydonoz
Bi mandalina
Akşam 17. 30
Tavuk döner
Ayran
1 saat orta tempoda yürüyüş
2 litre su
Güzel kapatmışın cnm suyun az amaMerhabalar
Sabah biraz saçmaladiktan sonra akşam biraz toparlamak gerekiyordu
Akşam 18.30
Bir kaşik etli patates yemeği
Az miktar tavuğun göğsü
Kombu çayi
Yarim saat sonra yoğurt kürü
Su 1.5 litre
Kuzum 3 gündür normal yiyorum zatenMefkurem listelerini takip etcem -3 e ulasmak icin sagligini bozucak syler yapma
Hoşgeldinnn aabenimmmmSelam hatunlarpattadan girdim ama bi 60kiloyum 'a Bakıp çıkıcam .
Fulyacım ben seni bırakmadım ...
Menünüde göremiyorum..
Çook iddalıyım mefkurem sorma o kadar iddialıyımki az önce dönerin pidesini yidim die miu kafama merdane fırlattıBu hafta çok iddalısın :))yarın tartını merak ediyorum
yok tatlım kalori saymıyorum aslında. ama sanki çok dolu yiyormuşum gibi geliyor.Kuzum kalori saymak yerine sağlıklı yiyecekleri seçsen de yesen daha kolay olmaz mı
Bugünkü menü
Kahvaltı 11.30
2 yumurta
5 zeytin
Bi dilim peynir
Bi tutam maydonoz
Bi mandalina
Akşam 17. 30
Tavuk döner
Ayran
1 saat orta tempoda yürüyüş
2 litre su
Fulyacım ben seni bırakmadım ...
Menünüde göremiyorum..
kızma valla bugünlük böyle olsun. alıştırmaca. yine de iyiydiHey Allahım yaaa 6 dk daha yapamadınmı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?