İki gün haşlama. İki gün pul biberi tereyağında tavlatıp üstüne kırıyorum bazen de peynir maydonozlu omlet yapıyorum kuzum. Evet bi zaman sonra yumurta bayıyo artıkyok tatlım kalori saymıyorum aslında. ama sanki çok dolu yiyormuşum gibi geliyor.
yumurtayı nasıl pişiriyorsun? ben haşlamayı artık yiyemiyorum nedense. ancak üzerine az zeytinyağı ve limonla tüketebiliyorum. yoksa midem bulanıyor. omleti seviyorum ama.
ayyy canım benimbana bakmaya mı geldin
açıkçası hafta kötü geçince bıraktın sandım. yüzüm tutmadımenü de yazmadım. kaç gündür
kızma valla bugünlük böyle olsun. alıştırmaca. yine de iyiydi
Aaaaa oldumu ama buÇook iddalıyım mefkurem sorma o kadar iddialıyımki az önce dönerin pidesini yidim die miu kafama merdane fırlattı
Sali gunu randevum canim. Bakalim ne kadar yagim kasim varmis obezligim kacta ogrencembaharnaz nasılsın? Diyetisyene gitmiş miydin sen?
Haşlamayı bende ekmeksiz pek sevmiyorum ama her türlü omleti severimİki gün haşlama. İki gün pul biberi tereyağında tavlatıp üstüne kırıyorum bazen de peynir maydonozlu omlet yapıyorum kuzum. Evet bi zaman sonra yumurta bayıyo artık
Inş.diyetisyenle frekansınız tutar cnmSali gunu randevum canim. Bakalim ne kadar yagim kasim varmis obezligim kacta ogrencem
Sagolasin canim iyiyim bu arada sen nasilsin
Beni motive edici enerjiyi versin yeterInş.diyetisyenle frekansınız tutar cnm
Eğer disiplinli biriyse bu iyiye işaret :))
Hic tanimiyorum tavsiye eden de olmadi bakip gorcez :)Inş.diyetisyenle frekansınız tutar cnm
Eğer disiplinli biriyse bu iyiye işaret :))
sabah maydanozlu peynirli omlet yaptım ben de. çok güzel oldu. ama şu tereyağında pulbiber kızdırıp yumurta kırmayı denemedim. merak ettim. bir gün de öyle yapayımİki gün haşlama. İki gün pul biberi tereyağında tavlatıp üstüne kırıyorum bazen de peynir maydonozlu omlet yapıyorum kuzum. Evet bi zaman sonra yumurta bayıyo artık
Pul biberli yumurta iyi oluyo kabızlığı önlüyo bende, tavlatınca hoş bi tat katıyo yumurtayasabah maydanozlu peynirli omlet yaptım ben de. çok güzel oldu. ama şu tereyağında pulbiber kızdırıp yumurta kırmayı denemedim. merak ettim. bir gün de öyle yapayım
evet yaa gerçekten yumurta bayıyor hergün
bak şimdi gece gece söylenir mi böyle şeyler tövbe tövbePul biberli yumurta iyi oluyo kabızlığı önlüyo bende, tavlatınca hoş bi tat katıyo yumurtaya
bak şimdi gece gece söylenir mi böyle şeyler tövbe tövbe
Ama ince bi nokta var tatlımBeni motive edici enerjiyi versin yeter
Birde listemi yeme aliskanligima gore verirse iyi olur
Pozitif birseyler almam lazim bu konuda takintiliyim maalisef diyetisyenlere jarsi
Sormayın 40 dan sonra işe atıl büsürü köstek seni geri çekmeye çalışan insanlar oluyor tabii ama bişey diyim mi eskisinden daha güçlü oluyorsun çok emek verdim yenoş haklısın fazla iyi niyet bir süre sonra enayi durumuna düşme durumu oluşturuyor neyse toparlanırız inşallah olmadı B blanlarına geçeriz artık ...
Evet stres altında çalışıyorumda napıyım herkesin istediği şekildede yaşarsam evde bitkisel hayata girmem lazım hatırlamıyormusun eskiden yataktan 11 ,12 de kalkardım bir kahvaltı yapıp bir kahve içip yine yatardım Yok yani bir işte yapmazdım bişey istiyorsun para Yok alamıyorsun filan şimdi daha düzenliyim eskisine nazaran evimde de disiplinliyim daha temiz ... vs.
Al iştee ooofffff .....
Aslında onlar gelir gelmez çantanı alıp çıkacaksın ay siz geldiniz ama ben bir haftadır yatıyorum dışarda şu işim var gidiyorum demek lazım ne bileyim ...
Yada bugün ağrım var diyip yatsan eline telefonu alıp baksan bu en iyisi bence
Yenaciğim,zor belki ama iyi davranmani tavsiye ederim,takma,onlar kendi yaptiklarindan utansinlar. Çunkü olumsuz düşünceler,duygular en çok insanin kendisini yoruyor. Bir de onları çocuklarinin akrabalari,arkasi,sevdikleri olarak düşün
Artilari eksilerinden çoksa devam etmeye değer. İnşallah fazla uzmeden,yormadan sorunu çözersiniz.
Gaza getirme kız:)))
Evet canim kötü oldu ,toparlayacağim, hafta içi uzun yürüyüşler yapmayi düşünüyorum.
Anam korkulur senden. Ürkütme yavruyu, öğret ona ablası
Tamam geçmiş olsun ama benim dediklerimi yapmak lazım dı neyse bende yapamam eşim akrabalara çok düşkün ben yapmak istesemde o yaptırmaz herhalde birde o yönü var mesela aile olarak giriyoruz böyle ilişkilere işte ....Bu konuda haklısın. SenI de hep takdir etmişimdir biliyorsun...
Sadece fazla hirpalaniyorsun diye düşünüyorum seni severim bilirsin üzülmeni istemiyorum .
Yoksa çalışmak yorucu yıpratici ama çokta güzel. .
Hiç birini yapmadım . Yapamamda zaten.
Normaldim. . O biraz mahçup gibiydi yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum. .
Pide yaptirip gelmis. 3 saat falan oturduk sonra birlikte çıktık eve bıraktık onlari..
Birer çay içtik dışarıda ben hava aldım biraz ağladım falan iyi geldi..
Iyiye yakın normal davrandım canım. .
Zaten mizacima ters kötü olamam..
3 günlük dünya işte napalım ...
Herkes kendi yaptıklarından yada yapmadıklarından sorumlu cnmHiç birini yapmadım . Yapamamda zaten.
Normaldim. . O biraz mahçup gibiydi yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum. .
Pide yaptirip gelmis. 3 saat falan oturduk sonra birlikte çıktık eve bıraktık onlari..
Birer çay içtik dışarıda ben hava aldım biraz ağladım falan iyi geldi..
Ohhh akşam hafifçe atlatıldı buda bişey cnmİyi akşamlar cümleten şu mistik çayı sütle yaptım Harika oluyormuş tatlı isteğinide keser herhalde tavsiye ederim sabah fena kahvaltı yaptım birde öğlen yedik Zaten avm dede hiç bişey yemedik eve gelincede bir kupa sütle bir avuç fındık yedim
Mistik çay nedir frida? Faydası nedir?İyi akşamlar cümleten şu mistik çayı sütle yaptım Harika oluyormuş tatlı isteğinide keser herhalde tavsiye ederim sabah fena kahvaltı yaptım birde öğlen yedik Zaten avm dede hiç bişey yemedik eve gelincede bir kupa sütle bir avuç fındık yedim
Canım doğuşun salama bitki çayı tarçınlı ve vanilyalı kalorisiz üzerin de mistik çay yazıyor sütlede güzel oluyor seversen vanilya tarçın filan tatlı isteğinide keser bir deneMistik çay nedir frida? Faydası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?