Yuh diyorum başkada bir şey demiyorum kayınvalideneEşim kayinvalidemi ve kuzenini almaya gitti.
Ben de kalbim ağzımda bekliyorum. Öküz oturmuş göğsüme o moddayim. .
Nasıl davranacagimi bilemiyorum. Elbet evime gelen buyugume hele eşimin annesine saygısızlık yapmam ama yalandan cici olmakta hic bana göre değil. Nasıl atlatacam bakalım. Çok kırıldım öyle böyle degil ..
Kızımın hastalığı sonra benim ameliyatimdan beri ilk defa gelecek...
Teşekkürler canım sende güle güle kullangüle güle kullan canım.
iyi oluyor valla moral oluyor. kendime geldim.
evet iyi oldu canım. çok teşekkür ederim. kilo da olunca çok boşvermiştim kendimi. azcık motivasyon olsun bana.
o çok güzel bir duygu biliyor musun
ay sorma yaa mefkurem vur elime ağzıma benimbu işi en iyi sen yaparsın. ben de son günler de öyleyim. gece bal ekmek atıyorum ağzıma
dargın mısınız canım?
çok fenasın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lmak-isteyenler.71509/page-1284#post-53546643
bu linke yazabilirsin canım. oradan biri çağırır seni.
Ben ne kadar agirda olsam kumandanın ustunede otursam benim adam çok güçlü hiç işlemez okurken gulumsedim ama bizde işe yaramıyor bu taktikler :)) bildiğin ayuuu benimkiBende benden umutluyum:))
Vericez canim drun dedigi kiloya da ineriz.
Kumandanin ustune oturmana guldum :)
Ruyanda kilovermende etkili olsun bende bazen etkili oluyo
Hosgeldin
Suratim asık oluyor benim hiç elimde değil ister istemez bazen ben bile farketmem annem babam yada kardeşim söyler ne oldu diyeBu konuda haklısın. SenI de hep takdir etmişimdir biliyorsun...
Sadece fazla hirpalaniyorsun diye düşünüyorum seni severim bilirsin üzülmeni istemiyorum .
Yoksa çalışmak yorucu yıpratici ama çokta güzel. .
Hiç birini yapmadım . Yapamamda zaten.
Normaldim. . O biraz mahçup gibiydi yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum. .
Pide yaptirip gelmis. 3 saat falan oturduk sonra birlikte çıktık eve bıraktık onlari..
Birer çay içtik dışarıda ben hava aldım biraz ağladım falan iyi geldi..
Iyiye yakın normal davrandım canım. .
Zaten mizacima ters kötü olamam..
3 günlük dünya işte napalım ...
İnşallah iyi gelir sana diyetisyen..Sali gunu randevum canim. Bakalim ne kadar yagim kasim varmis obezligim kacta ogrencem
Sagolasin canim iyiyim bu arada sen nasilsin
Hoşgeldin canım nerelerdesinSelambiraz utanarak ve sıkılarak yazıyorum ama çok özledim burayı herkes iyidir insaAllah
Hayırdır canım ne oldu
kimin her ne sıkıntısı varsa rabbim ferahlatsın refaha erdirsin inşallahHayırdır canım ne oldu
Bir yerin ağrısı bitmeden başka yer ağrıyor dişim derken tedaviye başladım mide bastırdı iki gündür ilaçlar yaradı şükür dedim dün baş ağrısı sol gözüm oyuluyor sanki ağrıdanHayırdır canım ne oldu
Allah razı olsun kendime gözüm mü deydi naptıkimin her ne sıkıntısı varsa rabbim ferahlatsın refaha erdirsin inşallah
Geçmiş olsun, Allah şifa versin..Bir yerin ağrısı bitmeden başka yer ağrıyor dişim derken tedaviye başladım mide bastırdı iki gündür ilaçlar yaradı şükür dedim dün baş ağrısı sol gözüm oyuluyor sanki ağrıdan
Canım bir süredir her sabah ve her akşam namazından sonra 7 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?