Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah bende akşama başlayayım..sağolasın

Sabah sabah birden bire birşeyler sıraladım.
Rabbim getirdi hatırıma
doga3 Rabbim belkide birilerine şifa verecek ve bizi vesile kıldı.
Bir dönem istanbulda oturdum. Gafta sonları Yatılı kuran kurslardan, ailesinden uzakta olan kızları alır iki gün misafir ederdim. Onlar anlatırken duyardım. Bir sıkıntımız ağrımız oldugunda
Hocalar bir bardak suya okuyup, arkadaşlarımıza okutup bize iciriyorlar şifa oluyor derlerdi.

Kimin sıkıntısı derdi varsa yardım etsin rabbim

Kendine bakmıyonmu kuzum
Çokmu kafaya takıyon herşeyi

Dafi ablacim sagolasin kendimi instagram alemine verdim okudum yazdim ilgilendigim konularla boyle gecirdim zamanimi
Suya okunan dua gercekten sifalidir suyun icindeki molekuller duayla harekete gecerek sifaya dönüşürler bakmayan varsa internetten bakabilir kötü söz söyleyince de nasıl kötü bir hal aldıklarını da görebilirler

Günaydın arkadaşlar malum pazartesi iş başladı. Dün diyetimi gayet iyi şekilde uyguladım.ancak şu ve spor konusunda başarılı değilim. Su içmeyi cok sevmiyorum pazar günü olduğu için evde tembellik yaptım. Spor yapamadım. Ama bugün 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sabah yumurta peynir domates ve salatalık yedim ekmek yemek istemedim. Şimdilik bi kadar

hoş geldin su yaz olsa iyi içiliyorda kışın biraz zor

Merak ettim ben de bak.
Markete gidersem alayım. .

Selambiraz utanarak ve sıkılarak yazıyorum ama çok özledim burayı herkes iyidir insaAllah

Oooo Yeliz hanim da burdaymış.
Etiket yaptık bi kaç kez ama donmedin.

Istanbul seyahati nasıl geçti canım.

Gunaydin

YENA misafirin gelmis ve gitmiş. Hicbirsey soyleyemedigin karsilik veremedigin icin kendini niye sarstin bu kadar aglayarak a benim canim.

Bilmem ki baharcım.
Doldum heralde bi yandan sağlık sorunları derken bosaliverdim iyi geldi ama :)
Senin diyetisyen işi iyi gelecek biliyorum..

dafi beni bi oku gözünü seveyim sürekli bir yerlerimde sıkıntı çıkıyor

Dogacım

Günaydın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…