İnşallah bende akşama başlayayım..sağolasınCanım bir süredir her sabah ve her akşam namazından sonra 7 defa
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm,
Ve üç defa
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Dualarını okuyorum.
Ve güneş doğarken pencereyi açıp
Ya rabbi evimize hayırlı bereketli bol rızık, sağlık, afiyet, huzur, saadet, mutluluk, sevgi, muhabbet vs vs doldur. Deyip du ediyorum.
Evdeki değişikliği anlatamam.
Kp. In davranışları bile değişmeye başladı. Eşimdeki değişiklik inanılmaz.
Evimiz huzur doldu çok şükür.
Sağol canımGünaydın, mutlu haftalar
Geçmiş olsun, Allah şifa versin..
Geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.Allah razı olsun kendime gözüm mü deydi naptı
Bu gün okuyayımGeçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
Bir bardak suya 3 ihlas, 3 felak, 3 nas, 7 kadir süresi, 7 inşirah suresi oku ve iç şifa olur biiznillah
Kimin sıkıntısı derdi varsa yardım etsin rabbimSabah sabah birden bire birşeyler sıraladım.
Rabbim getirdi hatırıma
doga3 Rabbim belkide birilerine şifa verecek ve bizi vesile kıldı.
Bir dönem istanbulda oturdum. Gafta sonları Yatılı kuran kurslardan, ailesinden uzakta olan kızları alır iki gün misafir ederdim. Onlar anlatırken duyardım. Bir sıkıntımız ağrımız oldugunda
Hocalar bir bardak suya okuyup, arkadaşlarımıza okutup bize iciriyorlar şifa oluyor derlerdi.
Kendine bakmıyonmu kuzumBir yerin ağrısı bitmeden başka yer ağrıyor dişim derken tedaviye başladım mide bastırdı iki gündür ilaçlar yaradı şükür dedim dün baş ağrısı sol gözüm oyuluyor sanki ağrıdan
Çok stresli günler mideye vurduKendine bakmıyonmu kuzum
Çokmu kafaya takıyon herşeyi
Dafi ablacim sagolasin kendimi instagram alemine verdim okudum yazdim ilgilendigim konularla boyle gecirdim zamanimiSabah sabah birden bire birşeyler sıraladım.
Rabbim getirdi hatırıma
doga3 Rabbim belkide birilerine şifa verecek ve bizi vesile kıldı.
Bir dönem istanbulda oturdum. Gafta sonları Yatılı kuran kurslardan, ailesinden uzakta olan kızları alır iki gün misafir ederdim. Onlar anlatırken duyardım. Bir sıkıntımız ağrımız oldugunda
Hocalar bir bardak suya okuyup, arkadaşlarımıza okutup bize iciriyorlar şifa oluyor derlerdi.
Sorun herneyse Allah feraha çıkarsın cnmÇok stresli günler mideye vurdumaalesef
hoş geldin su yaz olsa iyi içiliyorda kışın biraz zorGünaydın arkadaşlar malum pazartesi iş başladı. Dün diyetimi gayet iyi şekilde uyguladım.ancak şu ve spor konusunda başarılı değilim. Su içmeyi cok sevmiyorum pazar günü olduğu için evde tembellik yaptım. Spor yapamadım. Ama bugün 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sabah yumurta peynir domates ve salatalık yedim ekmek yemek istemedim. Şimdilik bi kadar
9. Takıma nasıl geleceğim bilemedimSiminin nickini çıkaramadım
Sen nasılsın cnm
Ordan etiket yaptım kuzum sana bildirimlerine bak9. Takıma nasıl geleceğim bilemedim
İyi akşamlar cümleten şu mistik çayı sütle yaptım Harika oluyormuş tatlı isteğinide keser herhalde tavsiye ederim sabah fena kahvaltı yaptım birde öğlen yedik Zaten avm dede hiç bişey yemedik eve gelincede bir kupa sütle bir avuç fındık yedim
Selambiraz utanarak ve sıkılarak yazıyorum ama çok özledim burayı herkes iyidir insaAllah
Iki gündür çok sağlıksız besledim.
Su nerdeyse hiç tüketmedim. Damacana gibi şiştim.
Dünu hiç yazmayayım felaket kötüydü. Aklınıza ne gelirse yedim. Su boreginden kuru dolmaya, Et soteden küşlemeye, yogurtlu salatadan piyaza ,kaymaklı kadayifa kadar .
yazdiklarim hemen aklıma gelenler
daha bir çok gelmeyende var.
Bugünkü menümü şettireyim
Sabah
Kocaman bir dilim pizza
2 bardak çay
Akşam
Balık
Salata
1 dilim tahin helvası
1 fincan kahve
Ara
3 bardak çay
Birkaç muşmula
Gunaydin
YENA misafirin gelmis ve gitmiş. Hicbirsey soyleyemedigin karsilik veremedigin icin kendini niye sarstin bu kadar aglayarak a benim canim.
Günaydın arkadaşlar malum pazartesi iş başladı. Dün diyetimi gayet iyi şekilde uyguladım.ancak şu ve spor konusunda başarılı değilim. Su içmeyi cok sevmiyorum pazar günü olduğu için evde tembellik yaptım. Spor yapamadım. Ama bugün 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sabah yumurta peynir domates ve salatalık yedim ekmek yemek istemedim. Şimdilik bi kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?