Yaaaa görmedim ama ben hiçbiriniMerak ettim ben de bak.
Markete gidersem alayım. .
Oooo Yeliz hanim da burdaymış.
Etiket yaptık bi kaç kez ama donmedin.
Istanbul seyahati nasıl geçti canım.
Bilmem ki baharcım.
Doldum heralde bi yandan sağlık sorunları derken bosaliverdim iyi geldi ama :)
Senin diyetisyen işi iyi gelecek biliyorum..
Dogacım
Günaydın ..
Ne dikisleri yenacim hayirdir yeniden ameliyat mi oldunHayırlı haftalar
Bugün dikişlerim için doktora gittim..
Göbek deliğine yakın keside çok hassasiyet varmış. Rapor yazdı 4 gün daha hehe iyi oldu. :)
Yaaaa görmedim ama ben hiçbirini
Ne dikisleri yenacim hayirdir yeniden ameliyat mi oldun
Amann dikkat et biraz daha dinlen boş ver iş kaçmıyoHayırlı haftalar
Göbek deliğine yakın keside çok hassasiyet varmış. Rapor yazdı 4 gün daha hehe iyi oldu. :)
Neler yapiyorum bol bol okuyorum defter kalemle terapi yapiyorum kendime cocuklarda iyi ortanca kizimla ilgili bazi problemler var yanlis arkadasliklari var onlari halletmeye calisiyoruz bu senenin sonunda okul degistiricez galiba hala daha tasinamadik kentsel donusum bolgesinde tozun topragin icinde yasamaya calisiyoruz kucuk kizim iyi bir sıkıntımız yok uzun zamandir her halimize cok şükür Rabbim gördüğümüzden geri koymasınNeler yapıyorsun. Çocuklar nasıl. En önemli soru kaç kilosun :)
Amann dikkat et biraz daha dinlen boş ver iş kaçmıyo
Çok geçmiş olsun nasil oldun simdiYaa sorma yelizcim safra kesesi ameliyatı oldum pazartesi.
Bugün 1 hafta oldu
Neler yapiyorum bol bol okuyorum defter kalemle terapi yapiyorum kendime cocuklarda iyi ortanca kizimla ilgili bazi problemler var yanlis arkadasliklari var onlari halletmeye calisiyoruz bu senenin sonunda okul degistiricez galiba hala daha tasinamadik kentsel donusum bolgesinde tozun topragin icinde yasamaya calisiyoruz kucuk kizim iyi bir sıkıntımız yok uzun zamandir her halimize cok şükür Rabbim gördüğümüzden geri koymasın
Çok geçmiş olsun nasil oldun simdi
11 yasinda uzerine gitmiyoruz simdilik uyarimizi yaptik ama arkadasini da cok seviyor biliyoruz yasakladikca daha cok baglanir diye simdilik birsey demiyoruz okulun rehberlik ogretmeniyle gorusecegiz bakalim ne diyecek ogretmenler arkalarindan konusuyorlarmis cok zoruma gitti kucucuk cocuk bunlar ne yapabilirler ki uyari yapacaklari yerde dedikodu yapiyolarKaç yasin da kızın. ?
Umarim yoluna girer canım. .
Ne uzun sürmüş ev olayınız.
Kilom da ayni seviyelerde dolasip duruyir iste en son 94 kusurdum galiba uzun zamandir tartilmiyorum cunku
Dogru tez zamanda iyilesirsin inşaAllahIyiyim şükür. Hafif ağrılarım oluyor hatta doktorada söyledim bugün. Normal daha devam eder . Vücut anca alışir yeni düzenine dedi..
İnşaAllah ya isin kotusu buyuk kizda benim yoldan ilerliyo 13 yasinda 65 kilo olmus diyete basladi bakalim mezuniyete elbise bulamam sonra diyeKilonu koruyorsun yani :)
92 ydin diye hatırlıyorum.
Artık kurtul 90 lardan ..
Neyse Iyi bari birazdaha dinlenirsinHayırlı haftalar
canım benim içinMerak ettim ben de bak.
Markete gidersem alayım. .
Oooo Yeliz hanim da burdaymış.
Etiket yaptık bi kaç kez ama donmedin.
Istanbul seyahati nasıl geçti canım.
Bilmem ki baharcım.
Doldum heralde bi yandan sağlık sorunları derken bosaliverdim iyi geldi ama :)
Senin diyetisyen işi iyi gelecek biliyorum..
Dogacım
Günaydın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?