Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa görmedim ama ben hiçbirini

Neler yapıyorsun. Çocuklar nasıl. En önemli soru kaç kilosun :)
Neler yapiyorum bol bol okuyorum defter kalemle terapi yapiyorum kendime cocuklarda iyi ortanca kizimla ilgili bazi problemler var yanlis arkadasliklari var onlari halletmeye calisiyoruz bu senenin sonunda okul degistiricez galiba hala daha tasinamadik kentsel donusum bolgesinde tozun topragin icinde yasamaya calisiyoruz kucuk kizim iyi bir sıkıntımız yok uzun zamandir her halimize cok şükür Rabbim gördüğümüzden geri koymasın

Kaç yasin da kızın. ?
Umarim yoluna girer canım. .

Ne uzun sürmüş ev olayınız.

Kaç yasin da kızın. ?
Umarim yoluna girer canım. .

Ne uzun sürmüş ev olayınız.
11 yasinda uzerine gitmiyoruz simdilik uyarimizi yaptik ama arkadasini da cok seviyor biliyoruz yasakladikca daha cok baglanir diye simdilik birsey demiyoruz okulun rehberlik ogretmeniyle gorusecegiz bakalim ne diyecek ogretmenler arkalarindan konusuyorlarmis cok zoruma gitti kucucuk cocuk bunlar ne yapabilirler ki uyari yapacaklari yerde dedikodu yapiyolar

canım benim için
Esimle ciktiğim her gezi guzel
Beslenme açısından berbat
Sabah kahvaltı etmeden çıktık. Arkadaşları beklerken oturup birer porsiyon su böreği yedik
Öğleyi yoğurtlu salatalarla geçistirdim tek cisim 1 patlıcan dolması 1 sigara böregiydi.
Akşam coştum. Eşim sürekli gittiği yere götürdü. Beni işaret edip Bugün patronu getirdim dedi. Sadece küşleme istedim. Adamlar masayı donattı. Bu bizim ikramımız buda buda derken işin ucu kaçtı. Tatli istemedim. Üzeri kaymakla kapatılmış fıstıklı kadayıf getirdiler. Allahim bir insan evladının bir ayda alacağı kaloriyi 1 öğünde aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…