11 yasinda uzerine gitmiyoruz simdilik uyarimizi yaptik ama arkadasini da cok seviyor biliyoruz yasakladikca daha cok baglanir diye simdilik birsey demiyoruz okulun rehberlik ogretmeniyle gorusecegiz bakalim ne diyecek ogretmenler arkalarindan konusuyorlarmis cok zoruma gitti kucucuk cocuk bunlar ne yapabilirler ki uyari yapacaklari yerde dedikodu yapiyolar
Günaydınnnn
Suikast düzenlemiş enişte sanacanım benim için
Esimle ciktiğim her gezi guzel
Beslenme açısından berbat
Sabah kahvaltı etmeden çıktık. Arkadaşları beklerken oturup birer porsiyon su böreği yedik
Öğleyi yoğurtlu salatalarla geçistirdim tek cisim 1 patlıcan dolması 1 sigara böregiydi.
Akşam coştum. Eşim sürekli gittiği yere götürdü. Beni işaret edip Bugün patronu getirdim dedi. Sadece küşleme istedim. Adamlar masayı donattı. Bu bizim ikramımız buda buda derken işin ucu kaçtı. Tatli istemedim. Üzeri kaymakla kapatılmış fıstıklı kadayıf getirdiler. Allahim bir insan evladının bir ayda alacağı kaloriyi 1 öğünde aldım.
Canim Hangi ameliyatın daha zorduHayırlı haftalar
Bugün dikişlerim için doktora gittim..
Göbek deliğine yakın keside çok hassasiyet varmış. Rapor yazdı 4 gün daha hehe iyi oldu. :)
canım benim için
Esimle ciktiğim her gezi guzel
Beslenme açısından berbat
Sabah kahvaltı etmeden çıktık. Arkadaşları beklerken oturup birer porsiyon su böreği yedik
Öğleyi yoğurtlu salatalarla geçistirdim tek cisim 1 patlıcan dolması 1 sigara böregiydi.
Akşam coştum. Eşim sürekli gittiği yere götürdü. Beni işaret edip Bugün patronu getirdim dedi. Sadece küşleme istedim. Adamlar masayı donattı. Bu bizim ikramımız buda buda derken işin ucu kaçtı. Tatli istemedim. Üzeri kaymakla kapatılmış fıstıklı kadayıf getirdiler. Allahim bir insan evladının bir ayda alacağı kaloriyi 1 öğünde aldım.
Ben de uzuldum bi cagirin bi konusun yanlis biseyler goruyosunuz madem biz de baaklim ne yapacagimiza kucucuk cocuklarin arkasindan ne konusuyosunuzDaha çok küçük ergenligin çok basın da..
Telaslanma canım.
Şaşırdım açıkçası eğitimci kişilerin arkadan konuşmasına. Hemen bi otekilestirme..
Canim Hangi ameliyatın daha zordu
Suikast düzenlemiş enişte sana
EvetOhhh sefan olsun. . Eşim de beni komutan diye tanıtıyor :))
Bugünden itibaren azami dikkat et kuzu. .
Ne güzel verdin alma geri..
Daficim çok teşekkürler not aldım gerektiğinde paylaşıcam vesile olmak güzel şeyCanım bir süredir her sabah ve her akşam namazından sonra 7 defa
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm,
Ve üç defa
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Dualarını okuyorum.
Ve güneş doğarken pencereyi açıp
Ya rabbi evimize hayırlı bereketli bol rızık, sağlık, afiyet, huzur, saadet, mutluluk, sevgi, muhabbet vs vs doldur. Deyip dua ediyorum.
Evdeki değişikliği anlatamam.
Kp. In davranışları bile değişmeye başladı. Eşimdeki değişiklik inanılmaz.
Evimiz huzur doldu çok şükür.
Birdaha böyle birşey yaşamazsın inşallahBilmiyorum ki .. safra da galiba psikolojik olarak çok güçsüz bir döneme denk geldim diğerine çok hazır ve istekli girdim. Bunların etkisi çok büyük eminim...
Her halikularda geçiyor Allah beterinden korusun canım.
Şimdi sen ve Yeliz sulardan bahsettiniz ya izlediğim programda onun bilimsel açıklaması ve doğruluk payı var. :)
Canım insan dualarında peygamber sav efendimiz ve sahabelerden vs. Sonra kendinden önce eşine yer verir sonrada anne babası için dua ederse dualar çok daha çabuk kabul oluyor inşallahDaficim çok teşekkürler not aldım gerektiğinde paylaşıcam vesile olmak güzel şey
Ben de dondugume sevindim bonusumzeze_84 hosgeldin yelizcim sevindim seni gordugume
Kilo konusunda benm oglanda fena boyu bana geldi zaten babasina yetismeye calisiyo. Babasi oyle cok uzun degil kesin gecer onu.
Kilosu epeyce var yetiskin kiyafetleri aliyoruz.
Yemeyi cok seviyo kısıtladıkca daha cok yiyo.
Haftasonu onu giydirmekle gecti.
80 kilo olmus insan inanamiyor ama oyle.
Benim kendimle problemim yetmiyo bide onunkiallah baska dert vermesin diyim.
Erkenden onlem alin en guzeli.
Gecen sene 70 lerdeydi beni dinlemediler bu sene 80 ler geldi.
zeze_84 hosgeldin yelizcim sevindim seni gordugume
Kilo konusunda benm oglanda fena boyu bana geldi zaten babasina yetismeye calisiyo. Babasi oyle cok uzun degil kesin gecer onu.
Erken önlem almak her zaman iyidir ben lise üçe gectigim yaz 70 kiloydum annem abowww dedi beni ele aldı sağolsun kendisi zayıftır halbuki benimle yürüyüşlere çıktı diyet menü hazırladı denetledi beni canım annem ya 54 kiloyu görmüştümzeze_84 hosgeldin yelizcim sevindim seni gordugume
Birde canım benim evde pasta börek yapmayın pişi hamur çok yerdik biz gelişme çağında baklavalar börekler annem çok güzel yapar babamda yapar valla :)) yapmayın yemesin görünce insan dayanamıyor yiyorzeze_84 hosgeldin yelizcim sevindim seni gordugume
Erken önlem almak her zaman iyidir ben lise üçe gectigim yaz 70 kiloydum annem abowww dedi beni ele aldı sağolsun kendisi zayıftır halbuki benimle yürüyüşlere çıktı diyet menü hazırladı denetledi beni canım annem ya 54 kiloyu görmüştüm
Çevrem ailem çok söyler zaten bu lafı bana hükümet gibisin diye ama sadece kilodan dolayı deil duruşta çok önemli tabi eminim sende öylesin çok guvenilir bir insanmisim hep öyle derler çok şükürErkek çocuklar ne kadar anneci olsalarda baba figürü çok önemli onlar için. O yüzden dedim babayla aktivite yapmaları iyi olur yahut ailecek.
Kuzum sen de benim gibiymissin..her daim hükümet gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?