Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha çok küçük ergenligin çok basın da..
Telaslanma canım.
Şaşırdım açıkçası eğitimci kişilerin arkadan konuşmasına. Hemen bi otekilestirme..

Suikast düzenlemiş enişte sana

Ohhh sefan olsun. . Eşim de beni komutan diye tanıtıyor :))
Bugünden itibaren azami dikkat et kuzu. .
Ne güzel verdin alma geri..

Daha çok küçük ergenligin çok basın da..
Telaslanma canım.
Şaşırdım açıkçası eğitimci kişilerin arkadan konuşmasına. Hemen bi otekilestirme..
Ben de uzuldum bi cagirin bi konusun yanlis biseyler goruyosunuz madem biz de baaklim ne yapacagimiza kucucuk cocuklarin arkasindan ne konusuyosunuz

Canim Hangi ameliyatın daha zordu

Bilmiyorum ki .. safra da galiba psikolojik olarak çok güçsüz bir döneme denk geldim diğerine çok hazır ve istekli girdim. Bunların etkisi çok büyük eminim...

Her halikularda geçiyor Allah beterinden korusun canım.

Şimdi sen ve Yeliz sulardan bahsettiniz ya izlediğim programda onun bilimsel açıklaması ve doğruluk payı var. :)

Suikast düzenlemiş enişte sana

Ohhh sefan olsun. . Eşim de beni komutan diye tanıtıyor :))
Bugünden itibaren azami dikkat et kuzu. .
Ne güzel verdin alma geri..
Evet
Ben siparişi verdim . Eşim siz kafaniza göre yapın birşeyler dedi. Adamlar restoranı taşıdı.
Çoğunuda yazmamislar gerçekten ikramlarıydı.
Bu haftanın son kaçamağı olur inşallah

Daficim çok teşekkürler not aldım gerektiğinde paylaşıcam vesile olmak güzel şey

Birdaha böyle birşey yaşamazsın inşallah

Daficim çok teşekkürler not aldım gerektiğinde paylaşıcam vesile olmak güzel şey
Canım insan dualarında peygamber sav efendimiz ve sahabelerden vs. Sonra kendinden önce eşine yer verir sonrada anne babası için dua ederse dualar çok daha çabuk kabul oluyor inşallah
Eşinizin size bakışı bile değişiyor. Dualarda önceliği eşinize verirsek huzurumuz artar inşallah

zeze_84 hosgeldin yelizcim sevindim seni gordugume

Kilo konusunda benm oglanda fena boyu bana geldi zaten babasina yetismeye calisiyo. Babasi oyle cok uzun degil kesin gecer onu.
Kilosu epeyce var yetiskin kiyafetleri aliyoruz.
Yemeyi cok seviyo kısıtladıkca daha cok yiyo.
Haftasonu onu giydirmekle gecti.
80 kilo olmus insan inanamiyor ama oyle.

Benim kendimle problemim yetmiyo bide onunki allah baska dert vermesin diyim.
Erkenden onlem alin en guzeli.
Gecen sene 70 lerdeydi beni dinlemediler bu sene 80 ler geldi.

Ben de dondugume sevindim bonusum aynen oyle onlem almazsak iyicr ilerliyecekler bizimki hareketsiz okulda surekli oturuyo sinifi en ust katta diye inmeye useniyomus haftanin 3 gunu yuruyuse goturuyorum simdi

Kilosu çoğalmis bonusum
Aslında esinle konussan baba oğul yürüyüş yapsalar yahut spor gibi birseyler..
Kilo onu sosyal acidanda çok üzer ve dibe çeker. Kendimden biliyorum. Çocukluğum da şişmandı benim ne üzülürdüm dalga geçtiklerinde

Erken önlem almak her zaman iyidir ben lise üçe gectigim yaz 70 kiloydum annem abowww dedi beni ele aldı sağolsun kendisi zayıftır halbuki benimle yürüyüşlere çıktı diyet menü hazırladı denetledi beni canım annem ya 54 kiloyu görmüştüm

Birde canım benim evde pasta börek yapmayın pişi hamur çok yerdik biz gelişme çağında baklavalar börekler annem çok güzel yapar babamda yapar valla :)) yapmayın yemesin görünce insan dayanamıyor yiyor

Erkek çocuklar ne kadar anneci olsalarda baba figürü çok önemli onlar için. O yüzden dedim babayla aktivite yapmaları iyi olur yahut ailecek.

Kuzum sen de benim gibiymissin..her daim hükümet gibi :))

Erkek çocuklar ne kadar anneci olsalarda baba figürü çok önemli onlar için. O yüzden dedim babayla aktivite yapmaları iyi olur yahut ailecek.

Kuzum sen de benim gibiymissin..her daim hükümet gibi :))
Çevrem ailem çok söyler zaten bu lafı bana hükümet gibisin diye ama sadece kilodan dolayı deil duruşta çok önemli tabi eminim sende öylesin çok guvenilir bir insanmisim hep öyle derler çok şükür

Çarşıya çıksam iyi olacak
Kapalı çarşıda birkaç arkadaşımin dükkanı var .
Millet alışverişe gidiyor ben param yetmediğinde para almaya gidiyorum.

Hafta ortası çıktığımda ayakkabıya param yetmedi.
Gidip arkadaşımın oğlundan aldım ayakkabiciya verdim.
Para almaya uğrayınca baktım çok güzel trikolar gelmiş. Bir tanede triko kazak aldım. Gidip borcumu vereyim
Çocuk hiç sıkıntı yapma dedi ama borcumu ödeyip yükümü atayım.
Şimdi eltimin gelini mesaj attı. Çarşıya çıkıcam bebek için birşeyler alıcam sende yanında olsan daha iyi karar veririm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…