Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne varki 9 mayısta..Yıl dönümü falanmı..??
:jeyyar::jeyyar:

evet canım:) ya o önemli değil çok da bayılarak hatırlamıyorum yani o günü o gün muhtemelen yemek falan pasta olayı olur o güne kadar kredimi doldurdum off günü yok artık diye. bi de denizliye gitçem sanırım o ara. tanıştırcam kendimi. çiroz oğullarının yanında ürkütücü durmayayım:)

NE güzell,çok sevindim..ış daha bi ciddileşiyor o zaman..

sen zaten bu kiloyla bile ideal ölçülerde görünüyorsundur..birde Mayısa çok var..Kesin verirsin sadece stress yapıp kafaya çok takma..

Son düzenleme:
Çok acıktım ve acaip makarna yiyesim var..

Ben kalkayım benimki uyanmadan..Birşeyler hazırlıyayım...

merhaba Yena benimkinde ısı derecesi noktalarla gösteriyo sayı yok bende yükseğe getirip ısındıktan sonra biraz düşürüyorum ama çok terlemişsem ısıyı biraz daha artırıyorum baya sıcak oluyo tabi sauna etkisi ama
bu arada ben de bugün yeni diyetisyenime gittim 3 kilo vermişim bugünde tam anlamıyla başladım hayırlısı artık :))

Çok güzel bir haber,senin adına sevindim..

Umarım devamı gelir..Kilo cetveli hazırla kendine..hem bizde ne kadar kilo verdiğini görmüş oluruz..:))

iyi hafta sonları herkesee...opuyorumnanaktan

Sanada canım...opuyorumnanaktan

300gr.vermişsin..
:1rolleyes:

Yena'cım kusura bakma çok yoğun işlerim ara ara girip bi selam verip çıkabiliyorum anca... oğlunun doğum günü resimlerini görmüştüm maşallah çooook tatlı Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin, hayırlı evlat eylesin inşallah opuyorumnanaktan kızın da oğlun da çok şeker Allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktan

anamm demek yıl dönümü çok helecanlıı oooyyyhhhh el öpmeler flan aklinialirimsmile :asigim::icecream:

NE güzell,çok sevindim..İş daha bi ciddileşiyor o zaman..

sen zaten bu kiloyla bile ideal ölçülerde görünüyorsundur..birde Mayısa çok var..Kesin verirsin sadece stress yapıp kafaya çok takma..

sandığın gibi pempe bi tablo yok canım...
ideale daha çok var inş bakıcaz artk.
Çok acıktım ve acaip makarna yiyesim var..

Ben kalkayım benimki uyanmadan..Birşeyler hazırlıyayım...

ben de makarna yedim bi tabaklık haşladım dardanel ton biber soğanla falan soteledim güzel oldu tavsiye ederim.

bende makarna yedim kaydirigubbakcemile3 haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt bide sos yaptım ımmmhhh :asigim:

ben yapmıştım ama ekleyemedim özel üye olunca fln mı oluyo bir kart varmış o sayede mi oluyo acaba ?

yok canım hiçbişeye gerek yok.diyet gruplarına gir, orada kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi başlık var görmüşsündür muhtemelen orada nereye kopyalacağını gösteriyo belki yanlış yere kopyalamışsındır CADIARZU tekrar dene olmazsa yardımcı oluruz birimiz olumunekankayizsmile

YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİR ŞEY VAR

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği
İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yasamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya
Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin
İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına
Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su icmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın
Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlastırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yasadın mı büyük yaşayacaksın,
ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey,
hayata sunulmus bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

ATAOL BEHRAMOĞLU

:çok üzgünüm:

tubiss ticker factory sitesinden alman gerek tickeri yeni sistem öyle. ondan olmamıştır.

sandığın gibi pempe bi tablo yok canım...
ideale daha çok var inş bakıcaz artk.

ben de makarna yedim bi tabaklık haşladım dardanel ton biber soğanla falan soteledim güzel oldu tavsiye ederim.
hayırdır yıldönümünü insan bayılarak hatırlar ama sen pek hevesli değilsin noldukine bu arada senin beynin halaa şişman kalmış önce beyninide zayıflat cancazımm gayette fıstık gibisin ne o öyle ürkmesinler falan hiçte bilemmmmm :1closedeyes:bide mayısa daha iki ay var daha sen 70 de altına inersin merak etme canımcımmm :lepi:

bugün yedikelrimi ve yiyeceklerimide yazayımda kaçayım oğluşuma çorba yapayımm
şincik
kahvaltıdan önce iki bardak sıcak su (sirkeyi gene unuttum işimemi geliyor nee:roflol:)
kahvaltıdan on dk önce bir bardak portakal suyu taze sıkılmış cokacimcoook
kahvaltıda kızarmış incecik ekmek üç dilim (bazen kepekte oluyor ama bu ara benim ekmeğimden bulamadığımdan dolayı kızartıyom)
peynir iki fincan yeşil çay küçük bir parça kıymalı börek (hofff bunları yazmasak olmazmı yafffisfisfis)
şimdide akşam yemeğimi yiyeceğim
akşam:bol roka ve maydonoz salatasıııı cokacimcoook
daha sonra yatana kadar bir greyfurt yerim birde elma yatmadan öncede sütümü içicem bugünlük menüm bu

Yardımcı olduğunuz sağolun kızlar :1hug: bende bugün düzenli yapamadım ama tam anlamıyla yarın yapıcam :)) kahvaltıda; 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim peynir, 2 adet ceviz, 1 bardak yağsız süt
öğlende kestirince biraz akşam yemeği moduna girdim herkes makarna yiyince canım istedi makarna ve köfte yedim 1 bardak ayran yanında
aralarda da küçük muz yedim gerçi akşam yemeği biraz yağlı oldu ama yarın kendime göre hazırlayacağım :))

bugün yediklerim;
sabah....domates,maydonoz,beyaz peynir ve 2 dilim ekmek
öğlen...çay ve 1 tane şekerpare :)
akşam ...bol yeşil salata,fırında yağsız levrek

aman sorma ya canım sıkılıyor bu aralar ondan. bi de beynin şişman olayı doğru bu yaşa kadar öyle yaşadın mı (ki ben balıketliymişim eski resimlere bakıyorum da. babamın annemin eleştirmesinden fil gibiyim sandıkça yemimişim de yemişim nasolsa şişmanım diye) birden anlayamıyorsun zayıfladın mı naptın. kg mu sorduklarında direkt 90 diyesim geliyor hala:))

belki 70 lerde iyice anlarım artık normal olduğumu:)))

sen bu hafta iddialısın baya o menüler ne öyle abooo

herkes de makarna yemiş bugün heee:))

Son düzenleme:
İyi akşamlar güzeller.

Cuma akşamından beri sizlere katılamıyorum.Cuma akşam saatlerine doğru bir baş ağrısı başladı üzerinize afiyet.Servistede 1,5 saat yolculuk yapınca mide bulantısı başladı ve erkenden yatmak zorunda kaldım.
bu günde iş yerimden bir kızımızın çocuğunun doğum günü vardı.Oraya gitmek zorunda kaldım.Kimbilir neler yedin dediğinizi duyar gibiyim.Hayır yemedim.Sadece 4 tane yaprak sarması ve 1 yemek kaşığı makarna salatası yedim.Yemez olaydım.Barsaklarım bozulmak üzere garul gurul ötüyorlar.Aslında normal yağlıydı çok değildi ama bana fazla geldi galiba.Akşam yemeği olarakta 2 ince dilim ekmekle kahvaltı ettim.
Durum böyle işte hanımlar.
YENA bak yaprak sarma bile dokundu mıhlamayı düşünemiyorum.Zaten yakalandık BURSA ya.Vicdan azabından hiç yapamayız artık .İyi oldu galiba....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…