hiç gözünden de kaçmaz :roflol:
cuma döndüm ya çizelgeye artık eksileri görürüm yavaştan herhalde. 2 hafta boşu boşuna gitti. biri almakla diğeri vermekle. şimdiye 75 olurdum ben salak kafam ya. 9mayısa kadar 70in altına incem hırs yaptım. hiç bozmam artık. yani tabi dozunda yediğim tatlılar falan var da. gün olrak haftasonu olarak toptan bozmam artıkvereliniortak
evet canım:) ya o önemli değil çok da bayılarak hatırlamıyorum yani o günüo gün muhtemelen yemek falan pasta olayı olur o güne kadar kredimi doldurdum off günü yok artık diye. bi de denizliye gitçem sanırım o ara. tanıştırcam kendimi. çiroz oğullarının yanında ürkütücü durmayayım:)
merhaba Yena benimkinde ısı derecesi noktalarla gösteriyo sayı yok bende yükseğe getirip ısındıktan sonra biraz düşürüyorum ama çok terlemişsem ısıyı biraz daha artırıyorum baya sıcak oluyo tabi sauna etkisi ama
bu arada ben de bugün yeni diyetisyenime gittim 3 kilo vermişim bugünde tam anlamıyla başladım hayırlısı artık :))
Sanada canım...opuyorumnanaktan
300gr.vermişsin..:1rolleyes:
evet canım:) ya o önemli değil çok da bayılarak hatırlamıyorum yani o günüo gün muhtemelen yemek falan pasta olayı olur o güne kadar kredimi doldurdum off günü yok artık diye. bi de denizliye gitçem sanırım o ara. tanıştırcam kendimi. çiroz oğullarının yanında ürkütücü durmayayım:)
sandığın gibi pempe bi tablo yok canım...
NE güzell,çok sevindim..İş daha bi ciddileşiyor o zaman..
sen zaten bu kiloyla bile ideal ölçülerde görünüyorsundur..birde Mayısa çok var..Kesin verirsin sadece stress yapıp kafaya çok takma..
Çok acıktım ve acaip makarna yiyesim var..
Ben kalkayım benimki uyanmadan..Birşeyler hazırlıyayım...
iyi hafta sonları herkesee...opuyorumnanaktan
anamm demek yıl dönümü çok helecanlıı oooyyyhhhh el öpmeler flan aklinialirimsmile :asigim::icecream:
Çok güzel bir haber,senin adına sevindim..
Umarım devamı gelir..Kilo cetveli hazırla kendine..hem bizde ne kadar kilo verdiğini görmüş oluruz..:))
ben yapmıştım ama ekleyemedim özel üye olunca fln mı oluyo bir kart varmış o sayede mi oluyo acaba ?
YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİR ŞEY VAR
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği
İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yasamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya
Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin
İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına
Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su icmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın
Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlastırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yasadın mı büyük yaşayacaksın,
ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey,
hayata sunulmus bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
ATAOL BEHRAMOĞLU
hayırdır yıldönümünü insan bayılarak hatırlar ama sen pek hevesli değilsin noldukine bu arada senin beynin halaa şişman kalmış önce beyninide zayıflat cancazımm gayette fıstık gibisin ne o öyle ürkmesinler falan hiçte bilemmmmm :1closedeyes:bide mayısa daha iki ay var daha sen 70 de altına inersin merak etme canımcımmm :lepi:sandığın gibi pempe bi tablo yok canım...
ideale daha çok var inş bakıcaz artk.
ben de makarna yedim bi tabaklık haşladım dardanel ton biber soğanla falan soteledim güzel oldu tavsiye ederim.
hayırdır yıldönümünü insan bayılarak hatırlar ama sen pek hevesli değilsin noldukine bu arada senin beynin halaa şişman kalmış önce beyninide zayıflat cancazımm gayette fıstık gibisin ne o öyle ürkmesinler falan hiçte bilemmmmm :1closedeyes:bide mayısa daha iki ay var daha sen 70 de altına inersin merak etme canımcımmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?