fulyacım şu iki haftadır diyet yok bende ama sırf senin menüne bakmaya geliyorum akşamları
yok tatlım kalori saymıyorum aslında. ama sanki çok dolu yiyormuşum gibi geliyor.
yumurtayı nasıl pişiriyorsun? ben haşlamayı artık yiyemiyorum nedense. ancak üzerine az zeytinyağı ve limonla tüketebiliyorum. yoksa midem bulanıyor. omleti seviyorum ama.
ayyy canım benimbana bakmaya mı geldin
açıkçası hafta kötü geçince bıraktın sandım. yüzüm tutmadımenü de yazmadım. kaç gündür
kızma valla bugünlük böyle olsun. alıştırmaca. yine de iyiydi
Teşekkür ederim. Cuma günü tartımı bildireceğimKurallar gereği zaten pzrtesi cuma tartılacaksın cnm
Diğer günler sana kalmış
Eğer motivasyonunu etkilemiyosa tartılmanda bi sakınca yok
hosbuldum bende 3 senelik falanim ama bir suredir yoktum memnun oldumHoşgeldin cnm
Zühal bende
Bikaç aydır bu grubtayım
Bak hele bak gelmişte kahve ısmarlıyor hadi afetirdin kendini yinee :)
Sağol canımHoşgeldin zeze
fulyacım şu iki haftadır diyet yok bende ama sırf senin menüne bakmaya geliyorum akşamları...
Ben sana aeben sözü vermedimmi sen bırakmadıkça ben seni bırakmıycam hadi 7 li kilolar yakın yeterki iste
Önemli olan istemen en büyük eksikliğin bu LÜTFEN GERÇEKTEN KİLO VERMEYİ İSTEEE
İyi akşamlar efenim yine balıklama daldım affınıza sıgınırım
Sağol kuzum daha çok eksiler nasip etsin Allah hepimizeTebrikler canım daim olsun çok sevindim :)
Benim de yetmiyorBen de yapamam totom yemez
Çook iddalıyım mefkurem sorma o kadar iddialıyımki az önce dönerin pidesini yidim die miu kafama merdane fırlattı
Bence desandalyeden kurtulduguna dua et bence
Kuzum mefkurem biz buralardan ne vakit emekli olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?