Aynen öyle ben eski 90 yeni 80 lerim. Yeni 4 günlük raporda bol bol film seyret orda olsam sinemaya giderdik kv evde otursunlar
Valla kuzum sen yine iyisinde benim ortam yok ne yazıkki
Bakalım inş.bu sefer olur deyip tekrar yola çıktım :))
Iyi akşamlar
Bugün dışarlardaydım
Eltimin babası vefat etmişti gece tr den geldiler
Bende helva yapıp götürdüm biraz orda durdum
Giderken hastaneye uğradım
Eltimin gelininin bebeği olmuştu hayırlı olsuna
2 gündür spor yapamadım muhtemelen yarında yapamıcam
Benim gelinde hastaymış o yüzden sabahtan çocuğu alıp gelcem
bütün gün Bende durur
Menülerin maşallahı vardı hepsi güzeldi
Bende birazdan işe gidecem
Yarın fırsat buldukça uğrarım
İyi geceler azimli hatunlar
Bugün Spor salonunda tartildım 1 ayda 2.600 yağdan verip 600 gr kas yapmisim. Biraz yavaş gidiyorum ama yerimde saymaktan veya daha da ağırlasmaktan iyidir.
Bugün tüm günüm dışarıda geçti desem yalan olmaz herhalde. Bi hastane işimiz vardı onun için dışarı çıktım bir sokak gittim gitmedim şerefsiz kuşun teki üstüme micti. Başörtüm feracem üzerime aldigim salim hepsi pislendi ulan birini de es geç degil mieve dönüp makineye bastım ucunu de.
Neyse Otobüsten inerken kafamı kapıya sikistiriyodum az kalsın. Ordan yolun karşısına geçtim arabanın teki kaldırımda bacağımi sıyırıp geçti.
Otobüste çok afedersiniz okuzun teki yanimda bacagini germiş oturuyo normalde sözel bi şekilde uyarırim. Bugün bırçok şey üstüste geldiğinden sanirim bacaklarımı bi gerdim adam neye uğradığını şaşırdıhemen toparlandi otobüsten inene kadar da ara ara bacaklarini kontrol etti. Deli deliyi görünce sopasıni saklar misali.
Dışarıda olunca ne yedim ne içtim hiç bişi anlamadım biraz fazla kaçtı anliycaniz.
Neyse yarın yeni bir gün yeni umutlar Allah'a emanet olun kizlar
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar
Buyuk oglumu 7.45 de kaldırıyorum anne sahuramı kalktık diyor kendimi bile bu karanlıkta sabah olduguna ikna edemiyorum. Saatler geriye alınsa çok süper olur
Frida listen süper seni ciger tok tutmuş
Cakil sende super gidiyosun
Zeze geldinya canim hosgeldin
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunIyi akşamlar
Bugün dışarlardaydım
bütün gün Bende durur
Günaydın
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Ay evet gelmesini bekliyorum gidip gulmek istiyorumAaa ne güzel olurdu .. gülse'nin filmine giderdik..
Sen de cok iyi olacaksın tabiiki. .
Eksi kaç oldu meraklar içindeyim hee :)
Geçmiş olsun geline
Nesi var hamilelik rahatsizligimi. ?
Amanin ne aksiyonlu gün gecirmissin. .
Toplu taşımada yayılıp oturan erkeklerin bi taraflarini koparasım geliyor. O kadar sinir oluyorum.
Aleyküm selam canım.
Hehe sahura kalkmak :)
Hakli çocuk.
Diğer türlü de akşam erkenden karanlık oluyor. 1 aya düzelir sanırım. .
Gunaydin kizlar spor yapmaktan heryerim agriyor bu seferde baska yerleri calistirdim onlar da agriyor
Başınız sağolsun.Iyi akşamlar
Bugün dışarlardaydım
bütün gün Bende durur
Kolay gelsin mefkuş yoğunluk var dimii vefat edenede Allah rahmet eylesinIyi akşamlar
Bugün dışarlardaydım
bütün gün Bende durur
Neyse dünde kalmış kuş mıçmasını uğurdan sayalım demekki bugün daha güzel olucak :)İyi geceler azimli hatunlar
Bugün Spor salonunda tartildım 1 ayda 2.600 yağdan verip 600 gr kas yapmisim. Biraz yavaş gidiyorum ama yerimde saymaktan veya daha da ağırlasmaktan iyidir.
Bugün tüm günüm dışarıda geçti desem yalan olmaz herhalde. Bi hastane işimiz vardı onun için dışarı çıktım bir sokak gittim gitmedim şerefsiz kuşun teki üstüme micti. Başörtüm feracem üzerime aldigim salim hepsi pislendi ulan birini de es geç degil mieve dönüp makineye bastım ucunu de.
Neyse Otobüsten inerken kafamı kapıya sikistiriyodum az kalsın. Ordan yolun karşısına geçtim arabanın teki kaldırımda bacağımi sıyırıp geçti.
Otobüste çok afedersiniz okuzun teki yanimda bacagini germiş oturuyo normalde sözel bi şekilde uyarırim. Bugün bırçok şey üstüste geldiğinden sanirim bacaklarımı bi gerdim adam neye uğradığını şaşırdıhemen toparlandi otobüsten inene kadar da ara ara bacaklarini kontrol etti. Deli deliyi görünce sopasıni saklar misali.
Dışarıda olunca ne yedim ne içtim hiç bişi anlamadım biraz fazla kaçtı anliycaniz.
Bi yat yaaa bi yaat evdesin uyu işte
Allahım ne kadar uykuyu seviyorum
Vücut analizin çok iyi cnmİyi geceler azimli hatunlar
Bugünlük Çok fazla değil cnm -600Sen de cok iyi olacaksın tabiiki. .
Eksi kaç oldu meraklar içindeyim hee :)
Yok üşütmüş cnm çok öksürüyoduGeçmiş olsun geline
Nesi var hamilelik rahatsizligimi. ?
amin.sağolasın cnmAllah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Onlar güzel ağrılar :))Gunaydin kizlar spor yapmaktan heryerim agriyor bu seferde baska yerleri calistirdim onlar da agriyor
Başınız sağolsun.
Kolay gelsin mefkuş yoğunluk var dimii vefat edenede Allah rahmet eylesin
Aminnn.sağolasınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?