Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ne kadar agirda olsam kumandanın ustunede otursam benim adam çok güçlü hiç işlemez okurken gulumsedim ama bizde işe yaramıyor bu taktikler :)) bildiğin ayuuu benimki
Yine üstüne oturdum 1 hafta bekledim diziyi bırakır miyim ama konuşmuyor şimdi aramızda limoni

Çukurdan mı ?

Hiç izlemedim belki neten seyretmeye başlarım 4 günlük raporu da kapmışsın hadi tam iyileşte öyle başla işine :)

Çok güzel kuzum izle..
He valla kaptım raporu :)

Ya iyileseyimde ben çalışmayı seviyorum ..

Iyi akşamlar

Bugün dışarlardaydım
Eltimin babası vefat etmişti gece tr den geldiler
Bende helva yapıp götürdüm biraz orda durdum
Giderken hastaneye uğradım
Eltimin gelininin bebeği olmuştu hayırlı olsuna

2 gündür spor yapamadım muhtemelen yarında yapamıcam
Benim gelinde hastaymış o yüzden sabahtan çocuğu alıp gelcem
bütün gün Bende durur

Menülerin maşallahı vardı hepsi güzeldi

Bende birazdan işe gidecem
Yarın fırsat buldukça uğrarım

İyi geceler azimli hatunlar
Bugün Spor salonunda tartildım 1 ayda 2.600 yağdan verip 600 gr kas yapmisim. Biraz yavaş gidiyorum ama yerimde saymaktan veya daha da ağırlasmaktan iyidir.
Bugün tüm günüm dışarıda geçti desem yalan olmaz herhalde. Bi hastane işimiz vardı onun için dışarı çıktım bir sokak gittim gitmedim şerefsiz kuşun teki üstüme micti. Başörtüm feracem üzerime aldigim salim hepsi pislendi ulan birini de es geç degil mi eve dönüp makineye bastım ucunu de.
Neyse Otobüsten inerken kafamı kapıya sikistiriyodum az kalsın. Ordan yolun karşısına geçtim arabanın teki kaldırımda bacağımi sıyırıp geçti.
Otobüste çok afedersiniz okuzun teki yanimda bacagini germiş oturuyo normalde sözel bi şekilde uyarırim. Bugün bırçok şey üstüste geldiğinden sanirim bacaklarımı bi gerdim adam neye uğradığını şaşırdı hemen toparlandi otobüsten inene kadar da ara ara bacaklarini kontrol etti. Deli deliyi görünce sopasıni saklar misali.
Dışarıda olunca ne yedim ne içtim hiç bişi anlamadım biraz fazla kaçtı anliycaniz.
Neyse yarın yeni bir gün yeni umutlar Allah'a emanet olun kizlar

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar
Buyuk oglumu 7.45 de kaldırıyorum anne sahuramı kalktık diyor kendimi bile bu karanlıkta sabah olduguna ikna edemiyorum. Saatler geriye alınsa çok süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…