Selamlar, sevgiler
Sağol canımMutlu günler kizlar
eyledi zeze_84 hoşgeldiniz safalar getirdiniz
YENA kayınvaliden konusunda sana yakışanı yapmışsın aferin insanlar yaş aldikça çocuklasiyo anlayışları daha bi kit oluyo. Bunun aksini çok nadir gördüm.
Bir de seni eskiye nazaran daha enerjik ve pozitif görüyorum kilolar insanı gerçekten depresif yapiyo
74FRIDA ben de dün bi piyango bileti alsam mi diye aklımdan geçirmedim degil
doga3 mşl Son zamanlarda iyi gidiyorsun kararlı ve emin adımlarla
Mefkurem tatlım kıymetlim bideneem nassin eymisin beni soracak olursan ne yerdeyim ne gokteyim bi garip hallerdeyim saçlarım şimdiden dökülmeye başladı sebebi ne olaki
dafi Mefkurem başınız saolsun
Teşekkür ederim hosbuldukMutlu günler kizlar
eyledi zeze_84 hoşgeldiniz safalar getirdiniz
YENA kayınvaliden konusunda sana yakışanı yapmışsın aferin insanlar yaş aldikça çocuklasiyo anlayışları daha bi kit oluyo. Bunun aksini çok nadir gördüm.
Bir de seni eskiye nazaran daha enerjik ve pozitif görüyorum kilolar insanı gerçekten depresif yapiyo
74FRIDA ben de dün bi piyango bileti alsam mi diye aklımdan geçirmedim degil
doga3 mşl Son zamanlarda iyi gidiyorsun kararlı ve emin adımlarla
Mefkurem tatlım kıymetlim bideneem nassin eymisin beni soracak olursan ne yerdeyim ne gokteyim bi garip hallerdeyim saçlarım şimdiden dökülmeye başladı sebebi ne olaki
dafi Mefkurem başınız sağolsun
Arkadaşlar bengisudan haber var mı hayırlısıyla bebeğini kucağına aldı mı
Selam canm.cok şükür güzel kızım kucağımda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bebegim ablasının aynısı cok benziyolar.Arkadaşlar bengisudan haber var mı hayırlısıyla bebeğini kucağına aldı mı
Bugün bizim köyde cenaze var.
Cenazeden sonra yatılı misafirim gelicek
Iki gün pek uğrayamam. Hafta sonuna kadar gelemezsem aynı yazarsınız
Slm kizlar
Insallah herkes iyidir
Diyetisyen randevum iyi gecti. Insallah daha da iyi olcam.
Cig sebzeleri tuketmede sikintim oldugu icin birde ek probiyotik ilac verdi hic boyle bi ilac kullanan oldu mu
Gunde 2 ogunde yogurt gerekli ve su su su su ...
Canım neler tavsiye etti metabolizma hızlandırıcı birseyler soyledimi yada püf nokta zayıflamak içinSlm kizlar
Insallah herkes iyidir
Diyetisyen randevum iyi gecti. Insallah daha da iyi olcam.
Cig sebzeleri tuketmede sikintim oldugu icin birde ek probiyotik ilac verdi hic boyle bi ilac kullanan oldu mu
Gunde 2 ogunde yogurt gerekli ve su su su su ...
Bende çok eksi yok kızzz hemen umudunu kaybetme :)))Mefkurem tatlım kıymetlim bideneem nassin eymisin beni soracak olursan ne yerdeyim ne gokteyim bi garip hallerdeyim saçlarım şimdiden dökülmeye başladı sebebi n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?