Kesinlikle katılıyorum tatlım insan kilo verince herşeye daha pozitif bakıyor@nisan34 kesinlikle kilonun depresyonda etkisi çok büyük. .
Evet daha iyi hissediyorum kendimi.
Sadece bazen korkularim oluşuyor sağlık açısından onun dışında normal hersey ...
Sen de daha sık uğruyorsun seviniyorum bu duruma...
Hayırlı olsun cnmSlm kizlar
Insallah herkes iyidir
Diyetisyen randevum iyi gecti. Insallah daha da iyi olcam.
Cig sebzeleri tuketmede sikintim oldugu icin birde ek probiyotik ilac verdi hic boyle bi ilac kullanan oldu mu
Gunde 2 ogunde yogurt gerekli ve su su su su ...
Bahar özet geçme canikom ayrıntılı anlat :))
Bende sabah çocuğu aldım geldim
Yemeğini yedirdim az parka götürdüm
Şimdide yatırdım bakalım uyuyacakmı :))
Kaleidon ilacin adiBen kullandım canım.
Ismi ne.?
Anlat başka neler dedi.? iyi geçmiş sevindim. .
Listen nasıl.? bizimle de Paylaş merak ediyorum son olarak orda kaç kilo çıktın.
Haftada birmi gideceksin. ?
Bagirsaklarim cok calisiyor ve karin agrim oluyorCanım çiğ sebze neden tüketemiyorsun. ?
Bi 89 u goremedim dedim haftaya gorcez dedi kan tahlil sonuclarimi istedi.Ahahahah :))
Bahar tutusturdu fitili gitti :)
Fena degildi.Hayırlı olsun cnm
Nasıl memnun kaldınmı
Sen haftada _3 diyon biz ayda 4 verirsek iyi dediBahar özet geçme canikom ayrıntılı anlat :))
Yena sen nasil oldun bol bol dinlen
Ek rapor vermis drun iyi canim sevindim
Eşim bana hocalık yapamıyor beni cildirtiyor canımı çıkarıyor. Leslie 3 mile yaptım dün sabah ve akşam. Bu sabah da yaptım şimdi yine yapim diyorum ama ütü de yapmaliyim kararsizimBi kaç güne düzelir.
Nereleri calistirdin :)
Esin bu konuda profesyonel sana yol gösteriyormu?
69 lar superlerdesin Masallah cok sevindim. Kac kiloya kadar inceksinKızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...
Menü paylaşim bari ..
Sabah,
Yarım tost
Ara,
1 kurabiye
Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek
Aksam,
Kıymalı patates
Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim
Inanmiyorum sana ben de çok Istiyorum 6 rakamını görmeye en az 5 yıl olmuştur hatta 7 yıl çok duygulandim simdiKızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...
Menü paylaşim bari ..
Sabah,
Yarım tost
Ara,
1 kurabiye
Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek
Aksam,
Kıymalı patates
Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim
Leslini yap canim utuyu sonra yaparsinEşim bana hocalık yapamıyor beni cildirtiyor canımı çıkarıyor. Leslie 3 mile yaptım dün sabah ve akşam. Bu sabah da yaptım şimdi yine yapim diyorum ama ütü de yapmaliyim kararsizim
Bizde verelim artık baharnaz olmuyor böyle yılbaşı yemeğine gitcez tek sıska benim69 lar superlerdesin Masallah cok sevindim. Kac kiloya kadar inceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?