Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Avokado hiç sevemedim ben.
Bişey diicem yemekleri senmi hazırlıyorsun. ?
Hem çalışıp hem böyle çeşit yapmak bravo.

biz eve kaç yıl önce bir almıştık. yiyemedik. ama sonra ben bir başladım tam başladım. bırakamıyorum. kahvaltıda ve salatalarda çok güzel oluyor yena. tek yiyemiyorsan salataların içinde dene. çok güzel oluyor. ama tabi ben başta sağlık açısından ye. sonuçta tadı yağ tadı
ben de hazırlıyorum annem de hazırlıyor. ama makarnayı iş yerinde yaptı arkadaşlar. kabak köftesi de önceki gündendi. evden götürmüştüm. ben yapmıştım

Kahvaltı ve akşam çok güzel olmuş

Makarna 2 serviş kş çokkkk tam bugdayda olsa karbon cancazım tatlı zaten olmamış o belli ...

Ama daha iyi olacak menülerin sporda yapmışsın oh oh

tesekkürler asu inşallah adı kötü hastalığın her an bi habe alcakmış gibi huzursuzum ve ondan dolayıı vurdum kendimi ekmeğe pastalara
Ya evet görüyorum bazen iyi coşuyorsun :)
Allah korusun babanı da tüm hastaları da rabbim şifa versin hep mutlu haberler alın

Bizde verelim artık baharnaz olmuyor böyle yılbaşı yemeğine gitcez tek sıska benim

O zaman daha sikı asilcaz bu ise
Hala 90 kusurdayim baksana haftaya o meshur rakami gorcem insallah

Aynen merakla bekliyorum listeni
Gunluk liste bildircem canim insallah
Cakil gunde 2 posiyon yogurt bunlardan biri yogurtlu salata eger direk yogurt tuketemiyorsan biride ayran tabi ev yapimi yogurtla ve bol su simdilik 2 lt dedi gunluk ictigim turk kahveleri sekersiz olcak insallah yaninds hurma kurukayisi kuru elma tuketebilirmisim

İyi geceler kızlar
Mönü yazicam ama yediklerimi hep unutuyorum

Sabah :3 hurma
bir parça hindistan cevizi
1 avuç kadar yer fıstığı
Yarımdan az altın ekmek
1 dilim peynir

Ogle
Balik (kızartma )
2 dilim ekmek
Sogan

Aksam
1 tabak Kıymalı karnabahar
3 minik tursu biberi

@nursena hoşgeldin. yaza daha çok var inş istediğin kiloları verirsin.

Herkese iyi geceler gec yatayim istedim bu gece.
Biri benden muzik listesi istedi onu yaziyodum bi kahve yaptim.

nursena hosgeldin gııızzz diye omzuna vurup sarilasim geldi hosgeldin

Anlatsana biraz gidip gelip bizi burda gormek nasil bi duygu en cokta beni beni bonusunu

Yena son demlerini yasiyo 69 oldu hatun 69 yani 69 altmış dokuz anladinmi nursena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…