Öğlen biraz güneş çıkmıştı cnm ama yine soğuktu fazla kalmadık zaten sıkı giyinmişti uyku öncesi hava alsın istedimSoğukta Park zor olmuyormu kuzum.
Uyur inşallah sen de dinlenirsin. ..
Diyomda noluyor şekerim sanki veriyommu :))Sen haftada _3 diyon biz ayda 4 verirsek iyi dedi
Hedefimiz ilk 77 sonrada 67 diyor
Çooook tebrikler yenacım helal kuzum sanaKızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...
Menü paylaşim bari ..
Sabah,
Yarım tost
Ara,
1 kurabiye
Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek
Aksam,
Kıymalı patates
Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim
vayyyy gözlerim yaşardı :)))şu saatte 4 mil leslienin 3 milini tamamladım. duyurulur birilerineMefkurem
Sanada bebeğim 
canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün inşaAllahSelam canm.cok şükür güzel kızım kucağımda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bebegim ablasının aynısı cok benziyolar.
tesekkürler asu inşallah adı kötü hastalığın her an bi habe alcakmış gibi huzursuzum ve ondan dolayıı vurdum kendimi ekmeğe pastalara
Çakıl naptın canom nasıl gidiyo yarışGunaydin kizlar umarim guzel bir gun olur
Amin cok teşekkürler.hepiniz benim icin dua ettiniz.edilen duaları hissettm gercekten.cok şükür bebegime kavuştum.doktorum cok sakin bi adamdı gebelik boyu.amadogumdan sonra o bile seni sonhaftalar hastaneye yatirmayi bile düşündüm. Ama sen dikkatli olduğn icin sana güvendim dedi.ben vücudumda gördüğüm her degidikligi dr soruyrdm o da sabırla her telefonu açtı.ameliyat esnasnda bile actryrdu teli.Günaydın
canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün inşaAllah
Kuzum çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize. Bol bol sıvı tüket soğan sarımsak ye gribin bir numaralı düşmanı.günaydınlar
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
arkadaşlar bu ara giremiyorum ufaklıklar ikisine hastalandı grip bende aynı şekilde çok halsiz ve yorgunum şimdi çorba yaptım uyuyorlar daha ilaç etkisi arada okumaya çalışıyorum @YENA cım beni sormuşsun sağolasın gülüm çok şükür diyip mücadeleye devam bize hasta olmak yasak canım biz annelere fırsat yok bir hasta olayım ddm yok anacım 2 ...3 kişi birden hastalandı bende hastayım ilaç kullanıyorum yine avare gibi dolanıyorum fırsat buluncada ben kendimi hemen koltuğa atıyorum uzanıyorum arada bakıyorum canım merak ediyorum bende sizleri hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?