Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler

Akşam yemeğe çocuklar geldi yemek çay faslı öyle geçti

nursena hoşgeldin cnm Zühal bende

Soğukta Park zor olmuyormu kuzum.
Uyur inşallah sen de dinlenirsin. ..
Öğlen biraz güneş çıkmıştı cnm ama yine soğuktu fazla kalmadık zaten sıkı giyinmişti uyku öncesi hava alsın istedim

Sen haftada _3 diyon biz ayda 4 verirsek iyi dedi
Hedefimiz ilk 77 sonrada 67 diyor
Diyomda noluyor şekerim sanki veriyommu :))

Çooook tebrikler yenacım helal kuzum sana
Ne güzel göz kırpmıştır o 6 sana :)

şu saatte 4 mil leslienin 3 milini tamamladım. duyurulur birilerine Mefkurem
vayyyy gözlerim yaşardı :)))
Süpersin tatlım aynen devam inş.

Gunaydin ,hepimizin için hayırlı bir gün olur inşallah
YENA maşallah canim 60 li sayilara gelmişsin,çok sevindim. inşallah istedigin kilolara kadar gelirsin. Toplamda kaç kilo verdin ve ne kadar surede ? Merak ettim:)) Bu arada gece kuşu olmuşsun:))
benim için bu kilolar hayal gibi geliyor. Kaplumbaga hiziyla ilerliyorum,inşallah sabrim,azmim bitmeden hedefe ulaşirim.
Yeniden gelen arkadaşlar aaben,nursena hoş geldiniz.
Mefkurem nasil gidiyor canim,hedefin büyüktü bu hafta, yaklaşabildin mi hedefine

günaydınlar

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

arkadaşlar bu ara giremiyorum ufaklıklar ikisine hastalandı grip bende aynı şekilde çok halsiz ve yorgunum şimdi çorba yaptım uyuyorlar daha ilaç etkisi arada okumaya çalışıyorum @YENA cım beni sormuşsun sağolasın gülüm çok şükür diyip mücadeleye devam bize hasta olmak yasak canım biz annelere fırsat yok bir hasta olayım ddm yok anacım 2 ...3 kişi birden hastalandı bende hastayım ilaç kullanıyorum yine avare gibi dolanıyorum fırsat buluncada ben kendimi hemen koltuğa atıyorum uzanıyorum arada bakıyorum canım merak ediyorum bende sizleri hepinizi öpüyorum

tesekkürler asu inşallah adı kötü hastalığın her an bi habe alcakmış gibi huzursuzum ve ondan dolayıı vurdum kendimi ekmeğe pastalara

merhaba selamlar canım birşey sormak istedim babanızın kanla ilgilimiydi rahatsızlığı????. ..çok geçmiş olsun.

Günaydın
canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün inşaAllah
Amin cok teşekkürler.hepiniz benim icin dua ettiniz.edilen duaları hissettm gercekten.cok şükür bebegime kavuştum.doktorum cok sakin bi adamdı gebelik boyu.amadogumdan sonra o bile seni sonhaftalar hastaneye yatirmayi bile düşündüm. Ama sen dikkatli olduğn icin sana güvendim dedi.ben vücudumda gördüğüm her degidikligi dr soruyrdm o da sabırla her telefonu açtı.ameliyat esnasnda bile actryrdu teli.

Kuzum çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize. Bol bol sıvı tüket soğan sarımsak ye gribin bir numaralı düşmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…