Jade kendini dinlemeyi birakmalisin. Kendine yeni uğraşlar bul,oyalan,hep hastalık hep hastalik nereye kadar. İyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifani versin biran once inşallahcanım cevabın için teşekkür ederim bende de benzeri problem oldu adet kanaması ve diş eti kanaması burun kanaması ile şikayette bulundum kadın doğuma beni birsürü testlere ve mamografi yönlendirdi ama ne olduğunuda söylemedi bende içim rahat etsin diye özele gittim özelde benden simir ve bir sürü kan testi istedi yaptırdım faka özel Dr onluk pek birşey olmadığını sorunumun d vitaminim çok düşük olduğunu acil dahiliye gitmem gerektiğini söyledi gittim dahiliye elimdeki testleri gösterdim beni hemotolojiye yönlendireceğini söyledi benden kan aldırdı ve nükleer laboratuvara gönderdi 3 saat sonra sonuç al bana getir dd aldım Dr yanına girdim gözünüz aydın normal çıktı dd ama diğer testi mikroskopla bakıp yarın cevap vericem dd yarına aradı onunda normal olduğunu kan değerlerimiz normale döndüğünü söyledi kafam çok karıştı ve bendeki kanama kesildi ama halsizlik kemiklerimde ağrı eklemlerimde ağrı çabuk yorulma hala devam ediyor şimdi tekrar randevu aldım testlerden emin diilim birşey hissediyorum kendimde hayırlısı yüce Allah tan bekliyorum. ...
ellerine sağlık yenacım. Allaha emanet ol canım. ...
haftanın yıldızlarını kutluyorum maşallah hepinize sağlıklı kilolar verin inşallah. .....
YENA 7 bucukta yersem daha ara yapmam heralde
yenam inan kötüsünü düşünmüyorum düşünmek istemiyorum ama bu halsizlik neeeee yürüyemez hale geldim biraz evin içinde biraz hareket ediyorum yoruluyorum nefes almak zorlaşıyor bilmiyorum yaaaa psikiyatrist tende randevu aldım son bir kan testlerimi yaptırıcam ondan sonra pisk Dr gidicem ..offff yenaaaaam offff. ...Canım neden hep kötüsünü düşünüyorsun..
Yokmuş bişeyin çok şükür.. Artık toparlan iyi hisset kendini.. Böyle yapınca da çağırırsın..
Ben şu evrene pozitif mesaja inanıyorum bazen :)
Sağol kuzucum sağlıklı veriyom aç kalıp da kendimi bitkin düşürmüyom enerim yerindemalipina canım maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim sağlıklı killa vermeni dilerim
Jade kendini dinlemeyi birakmalisin. Kendine yeni uğraşlar bul,oyalan,hep hastalık hep hastalik nereye kadar. İyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifani versin biran once inşallah
yenam inan kötüsünü düşünmüyorum düşünmek istemiyorum ama bu halsizlik neeeee yürüyemez hale geldim biraz evin içinde biraz hareket ediyorum yoruluyorum nefes almak zorlaşıyor bilmiyorum yaaaa psikiyatrist tende randevu aldım son bir kan testlerimi yaptırıcam ondan sonra pisk Dr gidicem ..offff yenaaaaam offff. ...
Yena B12 için ne kullaniyorsun. Dil alti B12ler varmiş,iğnevurduramiyorum,zamanim olmuyor,ondan alsam olur mu kiB12 ve D vitamin eksikliği aynı şeyi yapar canım...
Kendimden biliyorum..
Depresyona bile iter o eksiklik.. Doktorda aynı şeyi demiş sana... Başladınmı takviye almaya..?
ÖZellikle bizim gibi 40 yaş ve üstü kadınların hep kontrol altında tutması gerek B12 ve D vitaminini.
Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...
Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...
O zaman danssss....renkkk
Yena B12 için ne kullaniyorsun. Dil alti B12ler varmiş,iğnevurduramiyorum,zamanim olmuyor,ondan alsam olur mu ki
B12 ve D vitamin eksikliği aynı şeyi yapar canım...
Kendimden biliyorum..
Depresyona bile iter o eksiklik.. Doktorda aynı şeyi demiş sana... Başladınmı takviye almaya..?
ÖZellikle bizim gibi 40 yaş ve üstü kadınların hep kontrol altında tutması gerek B12 ve D vitaminini.
yaz yaz bende deniyim canımDil altı kullanıyorum çok memnunum..
reçete edilmiyor yalnız..
İstersen ismini yazayım
Canım sen de karatay yapiyorsun ya saçlarin dökülüyor mu bu diyette. Benim dökülüyorSağol kuzucum sağlıklı veriyom aç kalıp da kendimi bitkin düşürmüyom enerim yerinde,sağlıksız yapsam benim koca izin vermez hiç,başlarım diyetine der
New lıfe mena K2 -- D ve K için kulanıyorum... akşam yemeğinden sonra suyla yutuluyor....yaz yaz bende deniyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?