Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

74FRIDA canım haberim yoktu eve elimi süremedim bu hastalıkla hastane gidip gelmelerle eşimde sağolsun aramış bizim temizlikçiyi bana sürpriz oldu yani ama iyi oldu duvarları sildi avizeler kapılar camlar bugün salon mutfak banyo biticek az kaldı zaten yarın da tekrar gelicek yatak oda.. 2 ...çocuk oda . yapılacak kısmetse ben birşey yapmıyorum kızım evde o yardım ediyor kadına ben çamaşır işi ile ilgileniyorum. ..zaten halim yok yapamam. . gülüm aman kendinize dikkat edin canım hastalık zor Allaha emanet olun canım. .

Jade kendini dinlemeyi birakmalisin. Kendine yeni uğraşlar bul,oyalan,hep hastalık hep hastalik nereye kadar. İyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifani versin biran once inşallah

yenam inan kötüsünü düşünmüyorum düşünmek istemiyorum ama bu halsizlik neeeee yürüyemez hale geldim biraz evin içinde biraz hareket ediyorum yoruluyorum nefes almak zorlaşıyor bilmiyorum yaaaa psikiyatrist tende randevu aldım son bir kan testlerimi yaptırıcam ondan sonra pisk Dr gidicem ..offff yenaaaaam offff. ...

malipina canım maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim sağlıklı killa vermeni dilerim
Sağol kuzucum sağlıklı veriyom aç kalıp da kendimi bitkin düşürmüyom enerim yerinde,sağlıksız yapsam benim koca izin vermez hiç,başlarım diyetine der

Jade kendini dinlemeyi birakmalisin. Kendine yeni uğraşlar bul,oyalan,hep hastalık hep hastalik nereye kadar. İyi düşün iyi olsun canim. Rabbim şifani versin biran once inşallah

haklısın kendimi çok dinliyorum hastalık hastası mı oldum acaba diyeee pisk Dr randevu aldım şifa dileğin için Allah razı olsun canım

B12 ve D vitamin eksikliği aynı şeyi yapar canım...
Kendimden biliyorum..

Depresyona bile iter o eksiklik.. Doktorda aynı şeyi demiş sana... Başladınmı takviye almaya..?

ÖZellikle bizim gibi 40 yaş ve üstü kadınların hep kontrol altında tutması gerek B12 ve D vitaminini.

Yena B12 için ne kullaniyorsun. Dil alti B12ler varmiş,iğnevurduramiyorum,zamanim olmuyor,ondan alsam olur mu ki

b12 im iyi hatta yüksek bende 20 senedir kollarımda ellerimde temizlik yapmaktan sinir sıkışması var ameliyat oldum işe yaramadı uzun yıllar bir ilaç var onu kullandım onunda başka yan tesirleri çıktı 4 senedir b12 içiyorum hergün benim d vitamin çok düşük çıkmıştı ama kanda o anki dönem de enfeksiyona bağlı düşüklük olabileceğini söyledi dahiliye Dr o dönem bakıldığında 67 çıkmıştı sonraki testte 260 arada 10 gün var testlerin arasında bu arada Dr d vitamin verdi haftada 1 onu kullanıyorum yenacım daha napıımm bilmiyorum pekmez çörekotlu sabahları 1 kaşık yutuyorum yenamm. ..

yaz yaz bende deniyim canım
New lıfe mena K2 -- D ve K için kulanıyorum... akşam yemeğinden sonra suyla yutuluyor....

New lıfe B12 plus -- B12 için fakat 3 ay kullandıktan sonra tahlilini yaptır... Yükselirse bırakırsın... Sabah kahvaltıdan sonra dil altı olarak kullanılıyor

Bir de probiyotik kullandım.. Guutfeel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…