Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakin ol canım... Çok telaşlanma lütfen...
Başka şeylere kanalize ol hergafın dediği gibi....

Bunlari karataycilar da kullaniyor. Sana doktorun mu verdi. Devlettekiler yazmiyorlar d vitaminini kolay kolay. Aylik d vit 300.000 unitelik kullaniyordum kendimce ama içim rahat değil.k2 yle alinmaliymis
malipina sen kullaniyor musun takviye

Bu ne yaa sanki veda mesajı kimin olmuş yok yani senin koruma listelerinde ben kilo veririm yaniii liste yaZmıycakmısın işim bitti sizlerle gibi olmuuş

Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....

Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...

Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...

O zaman danssss....renkkk
Bilemiyorum Benimle başa çıkabilecen mi :))

Haftaya senin tablona yakışır bir eksi yazarım inşallah gerçi bu öğlen ful kahvaltı yaptım ama bizim adam daha balık getirecek onu yapacağım

Hadi birde menü yazayim çikmadan,sonra unutuyorum
Sabah 7.30
İki bardak su biri sirkeli,zencefilli
Bir amasya elma
Bir peynirli tost(deneme yaptim acikirmiyim diye,acikmadim)
Bir bardak kefir
Bir tutam maydanoz
Ara şekersiz cay, iki kaşik kisir,bir bardak kombu çayi
Akşam 17.45
Bir tabak eti bol tarafindan nohut
Yeşillik salatasi,yoğurt
Yarim dilim ekmek
Buğün ekmek yemek istedim,abartmadan yedim
Su 1,5 litre olmuştur
Birazdan bir şekersiz kahve
Spor 30 dk yürüyüş,okuldan eve

Doktorum yazdı evet..

Çok güzel olmuş..
etli nohut en bi sevdiğim kısırda öyle...

Canım sen de karatay yapiyorsun ya saçlarin dökülüyor mu bu diyette. Benim dökülüyor
Yok canım.saç dökülmesi yapmaması lazım sonuçta sağlıklı besleniyosun diyet değil.Belki mevsimsel olabilir.eylül ekim benim saç dökülmesi olur ama çok değil normal

Ben hiç takviye kullanmadım ölçüm de yaptırmadım.Nisandan eylüle kadar öğlen saatlerinde 20dk güneşlenirim kışın da Allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…