b12 im iyi hatta yüksek bende 20 senedir kollarımda ellerimde temizlik yapmaktan sinir sıkışması var ameliyat oldum işe yaramadı uzun yıllar bir ilaç var onu kullandım onunda başka yan tesirleri çıktı 4 senedir b12 içiyorum hergün benim d vitamin çok düşük çıkmıştı ama kanda o anki dönem de enfeksiyona bağlı düşüklük olabileceğini söyledi dahiliye Dr o dönem bakıldığında 67 çıkmıştı sonraki testte 260 arada 10 gün var testlerin arasında bu arada Dr d vitamin verdi haftada 1 onu kullanıyorum yenacım daha napıımm bilmiyorum pekmez çörekotlu sabahları 1 kaşık yutuyorum yenamm. ..
Bunlari karataycilar da kullaniyor. Sana doktorun mu verdi. Devlettekiler yazmiyorlar d vitaminini kolay kolay. Aylik d vit 300.000 unitelik kullaniyordum kendimce ama içim rahat değil.k2 yle alinmaliymisNew lıfe mena K2 -- D ve K için kulanıyorum... akşam yemeğinden sonra suyla yutuluyor....
New lıfe B12 plus -- B12 için fakat 3 ay kullandıktan sonra tahlilini yaptır... Yükselirse bırakırsın... Sabah kahvaltıdan sonra dil altı olarak kullanılıyor
Bir de probiyotik kullandım.. Guutfeel...
Sen kiyabilin mi bize,Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...
Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...
O zaman danssss....renkkk
Bu ne yaa sanki veda mesajı kimin olmuş yok yani senin koruma listelerinde ben kilo veririm yaniii liste yaZmıycakmısın işim bitti sizlerle gibi olmuuşArkadaşlar,
Buraya üye olduğumdan beri kendimi bildim bileli liste hazırlıyorum.. :) ''Severek isteyerek''
Ben hedefime hızla ilerliyorum son 8 aydır.. Bundan sonra daha yavaş adımlarla ilerlemek planımız..
Diyetisyenimle görüştüm biraz daha arttırdı kalori miktarımı...
Daha bir koruma programı gibi diyelim oldu. :)
O yüzden bundan sonra listeyiBonus cuğum hazırlayacak..
Bilemiyorum Benimle başa çıkabilecen mi :))Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
_Yoo bonus yoo...
Yeeesssss...
Şu dil altı bendede var kullanmaya başlasam yaa akşamları alıyordum kahvaltıdan sonra içmeye başlayayımDil altı kullanıyorum çok memnunum..
reçete edilmiyor yalnız..
İstersen ismini yazayım
Bu ne yaa sanki veda mesajı kimin olmuş yok yani senin koruma listelerinde ben kilo veririm yaniii liste yaZmıycakmısın işim bitti sizlerle gibi olmuuş
Bunlari karataycilar da kullaniyor. Sana doktorun mu verdi. Devlettekiler yazmiyorlar d vitaminini kolay kolay. Aylik d vit 300.000 unitelik kullaniyordum kendimce ama içim rahat değil.k2 yle alinmaliymis
malipina sen kullaniyor musun takviye
Evet gün geçtikçe ağırlaşıyor zaman zaman hastaneye yatıp çıkıyorda her geçen gün bir önceki günden kötü mağlesef
Hadi birde menü yazayim çikmadan,sonra unutuyorum
Sabah 7.30
İki bardak su biri sirkeli,zencefilli
Bir amasya elma
Bir peynirli tost(deneme yaptim acikirmiyim diye,acikmadim)
Bir bardak kefir
Bir tutam maydanoz
Ara şekersiz cay, iki kaşik kisir,bir bardak kombu çayi
Akşam 17.45
Bir tabak eti bol tarafindan nohut
Yeşillik salatasi,yoğurt
Yarim dilim ekmek
Buğün ekmek yemek istedim,abartmadan yedim
Su 1,5 litre olmuştur
Birazdan bir şekersiz kahve
Spor 30 dk yürüyüş,okuldan eve
Evet gün geçtikçe ağırlaşıyor zaman zaman hastaneye yatıp çıkıyorda her geçen gün bir önceki günden kötü mağlesef
Yok canım.saç dökülmesi yapmaması lazım sonuçta sağlıklı besleniyosun diyet değil.Belki mevsimsel olabilir.eylül ekim benim saç dökülmesi olur ama çok değil normalCanım sen de karatay yapiyorsun ya saçlarin dökülüyor mu bu diyette. Benim dökülüyor
Ben hiç takviye kullanmadım ölçüm de yaptırmadım.Nisandan eylüle kadar öğlen saatlerinde 20dk güneşlenirim kışın da Allah kerim :)Bunlari karataycilar da kullaniyor. Sana doktorun mu verdi. Devlettekiler yazmiyorlar d vitaminini kolay kolay. Aylik d vit 300.000 unitelik kullaniyordum kendimce ama içim rahat değil.k2 yle alinmaliymis
malipina sen kullaniyor musun takviye
Ben hiç takviye kullanmadım ölçüm de yaptırmadım.Nisandan eylüle kadar öğlen saatlerinde 20dk güneşlenirim kışın da Allah kerim :)
Tüm sübliminal mesajlarını alıyorum stopHeh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
_Yoo bonus yoo...
Yeeesssss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?