Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başarırsın canım senin menüler listeler çok güzel oluyordu sen sütünüde azaltmayacak bir beslenme şekli bulursun emzirdiğin için metabolizmanda hızlı çalışır gider kilolar yanii
Insaallah veririm.bu yükten kurtulmak istiyorum.bu okula baslamadan alışveriş yapacam ama kiloyla hicbirsey alamiyorum.ben kıyafetleri begeniyorum da onlar beni begenmiyo.bu yüzden olanlar almak zorunda kAlyrm

Bilemiyorum Benimle başa çıkabilecen mi :))

Haftaya senin tablona yakışır bir eksi yazarım inşallah gerçi bu öğlen ful kahvaltı yaptım ama bizim adam daha balık getirecek onu yapacağım

Afiyet olsun kuzu listeyi gonderdim sana gordunmu ac kalmiyosun her besinden yedigin icinde krizler olmuyo.
Bugunden kelli bende uyuyorum sende dene olurmu?

Ellerine sağlık canım

AYIN 1. si ___ - 4,6 kg. ___ Malipina

AYIN 2. si ___ - 4,3 kg. ____ Çakıl80

AYIN 3.sü ___ - 4,1 kg. _____ Doğa3
Aaaa derece yapmışım :)
Buralardasın demi
Amin canım.. darısı sizlerin başına..

Benim 55 e kadar yolum var bakalım görecekmiyim..
Görürsün eminim ben ne kaldıki

Eski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Yuppiiiii

Masallah Cakil napmisin boyle vayyy

baharnaz canm neden kilo bildirimi yapmadın.?
Bugun çoook yogundum sarjim yoktu hep disarlardaydim haftaya Bonusa iyi bi rakam bildiricem su bol su olayini cozemiyom bi turlu sen nasil cozdun bu isi.

Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....

Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...

Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...

O zaman danssss....renkkk

Yok canim basa baş dişe diş miydi neydi oyle olcaz hemi :))

Bu ne yaa sanki veda mesajı kimin olmuş yok yani senin koruma listelerinde ben kilo veririm yaniii liste yaZmıycakmısın işim bitti sizlerle gibi olmuuş

He bende oyle anladim

Bagirsaklar harika

Ben 4.3 vermemistim ama geçen hafta geç kaldigimdan böyle olmuş yoksa mümkün değil o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…