Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Whiteblacklife a martı oldum hırs yaptım

Yena mevcut oldugun kiloyumu koruycaksiniz simdi hani biraz daha vermiycekmiydin nasil olcak
Metobalizma hiz yasin kac simdi ? Merak ettim

Metabolizma yaşım ilk basladigimda 57 ydi.
Şimdi bilmiyorum .
Yok vereceğim tabii ki verebildiğim kadar..1 - 1.5 yıl sonra yeniden kilo alma sıkıntım başlayacak maalesef. ama daha esnek diyet yapacağım. .

YENA ben bişey anlamadım veda eder gibi mesajın tuhaf oldum ben 55 kilo olana kadar kimse burdan biryere gidemez soyleyim despotluk yaparım

Bir yere gidemem çakıl. . Ben burayı çok seviyorum ..
55 kilo olmam gerek :)

60kiloyum fulyacim artik bir atak yapma sirasi bizde.
En basarili takimin en basarisizlari olarak kalmayalim.

valla kuzum ne diyeyim bilemedim burada yazıyom yazıyom sonra tık yok. bozuyom. menüler hala düzelmedi. çok yorgunum, izne ihtiyacım var. Allahın izniyle bu ay izne çıkacağım. 2 hafta şehir dışına gidicem. belki kafayı biraz boşaltırım. rahatlarım.
ama şu an gerçek şu ki: her iki takımın da en başarısızları biziz

Afiyet olsun canımm. Yağ yemeden sağlıklı kilo verilmediği kanıtlandı.Yağ yiyip kilo veriyom ben
Dimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımm
5 6 çiğ köfte yedim ah aç gozlu ben sıkı diyet kararı verdim guya bide yarın cezalıyım ama telafi edicem inş.

Evet karar aldım cok sıkı olcak diyetim die çünkü olenolmayınca veremiuorum ama oturdum yedim dün esim yapmıştı baya b ugrastım yememeye sonra nbi ıssırık derken 5 6 tane yedim

Zayifladin diye gelmiycekmisin artık aşk olsun taniman sizi demiştin zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…