Teşekkür ederim kilo verince insan daha çok vermek istiyor acaip bişeybaş ağrımda burdan ortaya çıkıyor işte mesajım cakıl sanaydı canım Kıbrıslı arkadaşı iki kere kutlamışım
Spor da öyleymiş. Yapmadığım gün vicdan yapıyorum resmen. Bi de bacak kasları seğiriyo çokTeşekkür ederim kilo verince insan daha çok vermek istiyor acaip bişey
Whiteblacklife a martı oldum hırs yaptımMasallah Cakil napmisin boyle vayyy
Bugun çoook yogundum sarjim yoktu hep disarlardaydim haftaya Bonusa iyi bi rakam bildiricem su bol su olayini cozemiyom bi turlu sen nasil cozdun bu isi.
Yok canim basa baş dişe diş miydi neydi oyle olcaz hemi :))
He bende oyle anladim
Yena mevcut oldugun kiloyumu koruycaksiniz simdi hani biraz daha vermiycekmiydin nasil olcak
Metobalizma hiz yasin kac simdi ? Merak ettim
YENA ben bişey anlamadım veda eder gibi mesajın tuhaf oldum ben 55 kilo olana kadar kimse burdan biryere gidemez soyleyim despotluk yaparım
Canım ben light olan hiçbişey tüketmiyorum ne yoğurt ne süt ne peynir.Yağlıysa peynir candır o can.
Afiyet olsun canımm. Yağ yemeden sağlıklı kilo verilmediği kanıtlandı.Yağ yiyip kilo veriyom benozaman lorda sıkıntı yok bu ara lora taktım
60kiloyum fulyacim artik bir atak yapma sirasi bizde.
En basarili takimin en basarisizlari olarak kalmayalim.
Dimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımmAfiyet olsun canımm. Yağ yemeden sağlıklı kilo verilmediği kanıtlandı.Yağ yiyip kilo veriyom ben
Metabolizma yaşım ilk basladigimda 57 ydi.
Şimdi bilmiyorum .
Yok vereceğim tabii ki verebildiğim kadar..1 - 1.5 yıl sonra yeniden kilo alma sıkıntım başlayacak maalesef. ama daha esnek diyet yapacağım. .
Metobalizma hizin normale donmustur canim.
Kilo alabilirim diye duşunme Insallah bir yil kilonu koruduktan sonra zaten dengeli beslenmeyi porsiyon biyultsende ogrenmis olacaksin ama bizim gibi kilo problemi olanlara spor sart gibi yarin yuzmeye yazilmayi dusunuyorum dizkapagimdan pek yuruyemiyorum
Bir yere gidemem çakıl. . Ben burayı çok seviyorum ..
55 kilo olmam gerek :)
Simdimi yedinDimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımm
5 6 çiğ köfte yedim ah aç gozlu ben sıkı diyet kararı verdim guya bide yarın cezalıyım amatelafi edicem inş.
EvetSimdimi yedin
Zayifladin diye gelmiycekmisin artık aşk olsun taniman sizi demiştin zatiArkadaşlar,
Buraya üye olduğumdan beri kendimi bildim bileli liste hazırlıyorum.. :) ''Severek isteyerek''
Ben hedefime hızla ilerliyorum son 8 aydır.. Bundan sonra daha yavaş adımlarla ilerlemek planımız..
Diyetisyenimle görüştüm biraz daha arttırdı kalori miktarımı...
Daha bir koruma programı gibi diyelim oldu. :)
O yüzden bundan sonra listeyiBonus cuğum hazırlayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?