Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Birde demir eksikliği fena elim ayağım tutmuyor hep yatmak istiyorum hapı kesince onada baktirin canim

İki gündür elim kolum bacagim gene uyuşmaya başladı bı kan tahlili yaptırayım karpal tünel sendromu bende de var meslek hastalığı benimkisi fazla PC de yazı yazmaktan oluştu temizlikten deil ama işte herkese bir sebep lazım demek oluyor malesef

Insaallah veririm.bu yükten kurtulmak istiyorum.bu okula baslamadan alışveriş yapacam ama kiloyla hicbirsey alamiyorum.ben kıyafetleri begeniyorum da onlar beni begenmiyo.bu yüzden olanlar almak zorunda kAlyrm
Verir benim rakibem kilo dediğin nedir ki bebiside var artık çok şükür kilo dediğin nedir ki hava civa ben bekliyorum seni canım

Yok kız buradayım...
Kovsanızda gitmem...
ha sizi beğenmiyorum ayrı..

hasibe gelsin de kahve içicez buluşup daha :)

İyi geceler...
Eziklersin artık bizi buluşunca, birde beğenmiyorsun zaten nerelere gitsek biz Hasibe acil kilo vermeniz lazım bacım nrdsn koş yetiş

Canım maşallah sana belli ki sende Karatay yapıyorsun açlık hissettigin an ye yemeğini aralar 7.5 saat olmuş baya çok ben 5 saati doldurup yiyorum neden dersen beyine açlık sinyali gittiği anda leptin duruyor boşuna aç bekleme zaten leptin durdu yani

YENA canım en son ne zaman 69 görmüştün çok seviniyorum darısı hepimizin başına rahatladın artık iyice istediğin kıyafeti al giy oh bee

O kadar çok olmuşki kuzum, unutmuşum inan....
Tartıya çıkınca inanamıyorum zaten... Beeeyle bakıyorum. Sanki 100 kilonun yanındaki küsuratlar gibiymiş gibi geliyor bana.. Sonra toparlıyorum :)
Çook rahatladım şükür... yürümek,kalkmak,eğilip doğrulmak,merdiven inip çıkmak,temizlenmek her konuda özetle.. meğer ne yükmüş üzerimde ki.. Şişman kimse kalmasın istiyorum biliyorum çünkü çoook zor hem de çoook...

Eziklersin artık bizi buluşunca, birde beğenmiyorsun zaten nerelere gitsek biz Hasibe acil kilo vermeniz lazım bacım nrdsn koş yetiş

Laf aramız da @HasibeG epey salmış. sen onun yanın da manken kıvamındasın..

Hasibe bu laftan sonra müthiş bir atak bekliyorum senden laf aramızda

uzun zamandır karatay yapan bir çifti takip ediyorum face de instada.. Bilirsin belki ''sağlıklı yaşıyorum'' diye hesapları var..
Çok donanımlılar çok iyi besleniyorlar...
Onlar şimdi ketojenik diyet uyguluyorlar bir süre öyle beslenip tekrar karataya döneceklermiş....

Dimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımm
5 6 çiğ köfte yedim ah aç gozlu ben sıkı diyet kararı verdim guya bide yarın cezalıyım ama telafi edicem inş.
çiğ köfteden kısırdan zarar gelmez canım faydalı onlar,içinde faydalı besinler var.Lahmacun da aynı şekilde besleyici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…