Birde demir eksikliği fena elim ayağım tutmuyor hep yatmak istiyorum hapı kesince onada baktirin canimB12 ve D vitamin eksikliği aynı şeyi yapar canım...
Kendimden biliyorum..
Depresyona bile iter o eksiklik.. Doktorda aynı şeyi demiş sana... Başladınmı takviye almaya..?
ÖZellikle bizim gibi 40 yaş ve üstü kadınların hep kontrol altında tutması gerek B12 ve D vitaminini.
Bol su ic canim bitmediyse devamini yeme ihtimalinde var.Evetkarar aldım cok sıkı olcak diyetim die çünkü olenolmayınca veremiuorum ama oturdum yedim dün esim yapmıştı baya b ugrastım yememeye sonra nbi ıssırık derken 5 6 tane yedim
İki gündür elim kolum bacagim gene uyuşmaya başladı bı kan tahlili yaptırayım karpal tünel sendromu bende de var meslek hastalığı benimkisi fazla PC de yazı yazmaktan oluştu temizlikten deil ama işte herkese bir sebep lazım demek oluyor malesefb12 im iyi hatta yüksek bende 20 senedir kollarımda ellerimde temizlik yapmaktan sinir sıkışması var ameliyat oldum işe yaramadı uzun yıllar bir ilaç var onu kullandım onunda başka yan tesirleri çıktı 4 senedir b12 içiyorum hergün benim d vitamin çok düşük çıkmıştı ama kanda o anki dönem de enfeksiyona bağlı düşüklük olabileceğini söyledi dahiliye Dr o dönem bakıldığında 67 çıkmıştı sonraki testte 260 arada 10 gün var testlerin arasında bu arada Dr d vitamin verdi haftada 1 onu kullanıyorum yenacım daha napıımm bilmiyorum pekmez çörekotlu sabahları 1 kaşık yutuyorum yenamm. ..
Demirin eksikse saçın dökülürCanım sen de karatay yapiyorsun ya saçlarin dökülüyor mu bu diyette. Benim dökülüyor
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinEvet gün geçtikçe ağırlaşıyor zaman zaman hastaneye yatıp çıkıyorda her geçen gün bir önceki günden kötü mağlesef
Verir benim rakibem kilo dediğin nedir ki bebiside var artık çok şükür kilo dediğin nedir ki hava civa ben bekliyorum seni canımInsaallah veririm.bu yükten kurtulmak istiyorum.bu okula baslamadan alışveriş yapacam ama kiloyla hicbirsey alamiyorum.ben kıyafetleri begeniyorum da onlar beni begenmiyo.bu yüzden olanlar almak zorunda kAlyrm
Bende despotluk yapişina katilirim kimse bir yere gidemezYENA ben bişey anlamadım veda eder gibi mesajın tuhaf oldum ben 55 kilo olana kadar kimse burdan biryere gidemez soyleyim despotluk yaparım
Bende bende zeytinyağı tereyağı olmazsa olmazimAfiyet olsun canımm. Yağ yemeden sağlıklı kilo verilmediği kanıtlandı.Yağ yiyip kilo veriyom ben
Zayifladin diye gelmiycekmisin artık aşk olsun taniman sizi demiştin zati
İyi geceler canlar
Eziklersin artık bizi buluşunca, birde beğenmiyorsun zaten nerelere gitsek biz Hasibe acil kilo vermeniz lazım bacım nrdsn koş yetişYok kız buradayım...
Kovsanızda gitmem...
ha sizi beğenmiyorum ayrı..
hasibe gelsin de kahve içicez buluşup daha :)
İyi geceler...
Canım maşallah sana belli ki sende Karatay yapıyorsun açlık hissettigin an ye yemeğini aralar 7.5 saat olmuş baya çok ben 5 saati doldurup yiyorum neden dersen beyine açlık sinyali gittiği anda leptin duruyor boşuna aç bekleme zaten leptin durdu yaniGelelim menüye
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2yumurta
9 zeytin
Bi dilim peynir
İki yk patlıcan yoğurtlama
Marul
Yemekten önce soğan suyu
Akşam 18.30
Bi tabak kapuska
5 yk kısır
5yk yoğurt
Marul
Az önce üç dört çiğ badem
2 litre su
70 dk yürüyüş
Gece de soğan suyu içicem
YENA canım en son ne zaman 69 görmüştün çok seviniyorum darısı hepimizin başına rahatladın artık iyice istediğin kıyafeti al giy oh bee
Eziklersin artık bizi buluşunca, birde beğenmiyorsun zaten nerelere gitsek biz Hasibe acil kilo vermeniz lazım bacım nrdsn koş yetiş
Hasibe bu laftan sonra müthiş bir atak bekliyorum senden laf aramızdaO kadar çok olmuşki kuzum, unutmuşum inan....
Tartıya çıkınca inanamıyorum zaten... Beeeyle bakıyorum. Sanki 100 kilonun yanındaki küsuratlar gibiymiş gibi geliyor bana.. Sonra toparlıyorum :)
Çook rahatladım şükür... yürümek,kalkmak,eğilip doğrulmak,merdiven inip çıkmak,temizlenmek her konuda özetle.. meğer ne yükmüş üzerimde ki.. Şişman kimse kalmasın istiyorum biliyorum çünkü çoook zor hem de çoook...
Laf aramız da @HasibeG epey salmış.sen onun yanın da manken kıvamındasın..
Canım maşallah sana belli ki sende Karatay yapıyorsun açlık hissettigin an ye yemeğini aralar 7.5 saat olmuş baya çok ben 5 saati doldurup yiyorum neden dersen beyine açlık sinyali gittiği anda leptin duruyor boşuna aç bekleme zaten leptin durdu yani
Hasibe bu laftan sonra müthiş bir atak bekliyorum senden laf aramızda
çiğ köfteden kısırdan zarar gelmez canım faydalı onlar,içinde faydalı besinler var.Lahmacun da aynı şekilde besleyici.Dimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımm
5 6 çiğ köfte yedim ah aç gozlu ben sıkı diyet kararı verdim guya bide yarın cezalıyım amatelafi edicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?