Eskiden bana olan neyse onu alıp cikiyordum kardeşime hep derdin ne şanslısın hiçbir şeyi beğenmiyorsun en güzelini arayıp buluyorsun diye bir kaç aydır bendede bir haller 42 bedene giriyorum ya her mağazadan biseyler bulabiliyorum diye hiçbirşeyi beğenmez oldum büyük özgürlükmüs kızlar bugün boynerde birkaç şey denedim hepside oldu kadın soruyor bedenlerde bir sıkıntı varsa getireyim diye yoo beden oldu ben beğenmedim dedim kesimleri kötüO kadar çok olmuşki kuzum, unutmuşum inan....
Tartıya çıkınca inanamıyorum zaten... Beeeyle bakıyorum. Sanki 100 kilonun yanındaki küsuratlar gibiymiş gibi geliyor bana.. Sonra toparlıyorum :)
Çook rahatladım şükür... yürümek,kalkmak,eğilip doğrulmak,merdiven inip çıkmak,temizlenmek her konuda özetle.. meğer ne yükmüş üzerimde ki.. Şişman kimse kalmasın istiyorum biliyorum çünkü çoook zor hem de çoook...
Laf aramız da @HasibeG epey salmış.sen onun yanın da manken kıvamındasın..
Ama haftada bir beybisi hergun değil Karatay teyze kitabına öyle yazmış hatta daha nadirçiğ köfteden kısırdan zarar gelmez canım faydalı onlar,içinde faydalı besinler var.Lahmacun da aynı şekilde besleyici.
Benim mutfakta da sadece onlar var.Sıvıyağı bırakalı bi seneyi geçti sanırım.Vücut yeterli yağı alamayınca karbonhidrata saldırıyomuş zaten.Bende bende zeytinyağı tereyağı olmazsa olmazim
Kız ben teknolojik değilim ne face var ne Instagram bende hiç ilgi alanima girmiyor az kaldı benim gibilerden zira annemde bile hepsi varuzun zamandır karatay yapan bir çifti takip ediyorum face de instada.. Bilirsin belki ''sağlıklı yaşıyorum'' diye hesapları var..
Çok donanımlılar çok iyi besleniyorlar...
Onlar şimdi ketojenik diyet uyguluyorlar bir süre öyle beslenip tekrar karataya döneceklermiş....
çiğ köfteden kısırdan zarar gelmez canım faydalı onlar,içinde faydalı besinler var.Lahmacun da aynı şekilde besleyici.
Acıkmıyorum hiç canım acıktığımda yiyorum zaten.Bi kere kahvaltıyı öyle bi yapmışım ki 9 saat gık demedi midem halsizlik de olmadı.Canım maşallah sana belli ki sende Karatay yapıyorsun açlık hissettigin an ye yemeğini aralar 7.5 saat olmuş baya çok ben 5 saati doldurup yiyorum neden dersen beyine açlık sinyali gittiği anda leptin duruyor boşuna aç bekleme zaten leptin durdu yani
Kız ben teknolojik değilim ne face var ne Instagram bende hiç ilgi alanima girmiyor az kaldı benim gibilerden zira annemde bile hepsi var
Lahmacun kırk yılda bi yiyoz zatenHaftada bir 4 kaşık bulgur keza lahmacun da öyle haftada bir 1 adet ..
hoca izin veriyor diye cılkını çıkarmıyoruz.. Valla kızar hoca :)) benden demesi...
Tamam canım ona dikkat et acikinca ye, valla ben 5 saati zor dolduruyorum gözüm hep saatteAcıkmıyorum hiç canım acıktığımda yiyorum zaten.Bi kere kahvaltıyı öyle bi yapmışım ki 9 saat gık demedi midem halsizlik de olmadı.
Lahmacun kırk yılda bi yiyoz zatenonda da 4 tene yirim olsun o kadar ama
Beni tanımıyorlar tanisalar belkiYazııık sana... Hesabı olmayanı dövüyorlar artık :))
Ben seviyom bulguru.Eşim bazen otelden çiğ köfte getiriyo 5 6 tane yiyorumAma haftada bir beybisi hergun değil Karatay teyze kitabına öyle yazmış hatta daha nadir
Beni tanımıyorlar tanisalar belkihic yokum internetlerde izim yok burayida ilk doğumdan bir ay önce aldım hiç girmedim internette bişey ararken gördum anaaa uyeymisim ya ben bir yıldır bakarak oluyorum işte
Beş yazcaktım da utandımDörtmü.
biberli ekmek kaçtane yiyon :))
ay çok severim onu yaaa.
Kısır ev halkı çok sever yapıyorum ama yemiyorum bulgur pilavı da aynı şekilde yap yeme yap yemeBen seviyom bulguru.Eşim bazen otelden çiğ köfte getiriyo 5 6 tane yiyorumAma bi haftayı geçti bulgur yemeyeli,bugün kısır yaptım.Uzun bi süre yapmam gene.Mecbur mesafe koyuyorum aramıza
Beş yazcaktım da utandımbiberli ekmeğin yanında başka bişey yoksa onu da affetmem. Ama hamur işlerini yapmıyorum uzun zamandır ne börek ne biberli ne lahmacun
Kısır ev halkı çok sever yapıyorum ama yemiyorum bulgur pilavı da aynı şekilde yap yeme yap yemeyesem hemen kilo alıyorum sonra sar başa sar başa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?