Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaten efsane eşim bile bayılıyor halbuki kendisi doğulu benim gibi sebzeci oda şükür sıkıntı olmuyor buzlukta borulcemde vardi hepsi bozuldu ben evde yokken hüzün çöktü şuan agliycim

Kurusunu daha çok seviyom ben... Üzülme nasip değilmiş..

ne diicem bostanlıya sahile naapıyorlr öyle.. KApatmışlar heryeri değişiklikmi olacak ne olacak... Hep bi değişiklik hep bi inşaat heryerde.. Çok sinir bozucu yaaa...

üzüldüm canım gerçekten çünkü bu hast yaşayan bilir ben ağrısız kol el uyuşuksuz parmaklar yıllar oldu o hissi unuttum benim hep ağrılı uyuşuk olduğu için karşımdaki insanlarda öyle zannediyorum birilerinin eli kolu çok dolu gördüğümde ayyyy nasıl taşıyor bunları diyorum yazık diyorum halbuki o gayet güçlü ve rahat benim de raporum emg ağır derece karpal tünel ben ameliyat oldum seneler önce fayda görmedim şimdi eşim diyor tekrar yaptıralım sıra gelirse tabi diğer hastalıklardan tekrar tekrar geçmiş olsun canım Allah'a emanet olun. ..

Bakarak. yirim senin ege şiveni..
bakarakoy derler bizde de :))
misal,''sen git ben bakarakorum ''
Teşekkürler canım bu Ege şivesi arada çıkıyor işte :))) eski çalıştığım yerde amirim de aynini demişti bir zamanlar o geldi aklıma seni Egeli seni şiveni sevsinler diye

Sağol canım sende Allah'a emanet ol

Vapur tarafı otopark ve araba vapuru girişi değiştiriliyor diğer taraf desen Mavişehir e doğru iki yıldır inşaat sürüyor kapattılar öyle sahilin bir kısmını duvar gibi acsalarda görsek ne etmişler inşallah eski balıkçı barınağı geri gelir harika bir şeydi teknelerde yemekler yenirdi lüks bir akşam yemeği gunduz desen kokoreç midye dolma midye tava sahile sıfır okey tavla çay kahve nerde o eski günler

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] malipina [/TD]
[TD]421 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] Bonus [/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@mavipatikler[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] y.o.l.c.u .[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD] Mefkurem [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD] hergaf [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/TR][/TABLE]

Tablo için teşekkürler canım sporcu arkadaşlarıda kutluyorum :)

Liste için ellerine emeğine sağlık cnm
Ama burayı bırakmıyosun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…