Herkesin bünyesi farklı cnmBen leptin pek yapamıyorumo diyeti hiç denryemedim bile oruçken belki
24 kilo verdiğimde 6 ogun yapıodum ona donmeye calışıyorum. Bu hafta o kiloları verdiğim sıkı diyeti deneyeceğim inşalla hcanım
Aynen canım tam gaz devam
Lor peynirimi daha iyi diyette lıht peynirmi izmir tulumuyla diyette sonuç ortada
Kızzz nisan gizli gizli neler yaptın bakemm :)))Hayirli cumalar
Kimmiş o benim saçlarımı yolacak pokemon hıh
Geçen hafta: 94.0
Bu hafta: 92.4
Spor yok
Bikaç gün önceye kadar 94.3 bile çıktım. Hic umudum yoktu.Sabah gozlerime inanamadım defalarca in çık yaptım aynı rakamı gördüm çok şaşırdım. Sulemesi ayıp bir ogunde 4 tabak mercimek çorbası yiyince bağırsaklarım harekete geçti. @cakil80 nin kulakları cinlasin.
Şimdi çıkmam lazım kızlar aksama görüşürüz.
Dereceye giren azimli hatunlara tebriklerHAFTANIN 1.si ____ - 2,2 kg. _____ Çakıl80
HAFTANIN 2.si ____ - 1,7 kg. _____ Malipina
HAFTANIN 3.sü ____ - 1,6 kg. _____ Nisan34
Sağolasın cnmMefkurem seni de kutlarim. Çok güzel vermişsin. Daha ne olsun. Toplarsan ayda 4 ü gecer.
Yeni görevin hayırlı olsun canısı :))Heh hee artık benim devrim he mi?
_Hee bonus hee....
Yena kimin kibar olurmuyum?
_Yoo bonus yoo...
Gelen gideni aratırmııııı?
Yeeesssss...
O zaman danssss....renkkk
Amcana çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.Evet gün geçtikçe ağırlaşıyor zaman zaman hastaneye yatıp çıkıyorda her geçen gün bir önceki günden kötü mağlesef
Amin cnm sağolasınOgulcuklarim annene gecmis olsun iyi haberle donerler inşallah
Jade iyi seyler duşun canim olumsuz olma.
Mefkurem peyniri bol tutamiyorum peyniri eksiltip yerine yumurta koyabiliyorum
Buyukcede olsa yavrularina saglikli mutlu yillar canim
Frida Rabbim amcana sifa versin canim.
Tatlım yağlar karbonla beraber yenmezse depolanmazDimi dogal yağ olucak elbette saol tatlımm
5 6 çiğ köfte yedim ah aç gozlu ben sıkı diyet kararı verdim guya bide yarın cezalıyım amatelafi edicem inş.
Kuzum o başlangıç biraz eskiMefkurem senin başlangıç kilonu görünce inanamadim ben yeni basladin diyete sanıyordum helal olsun sanada
Çinko eksikliğindede saç dökülüyorDemirin eksikse saçın dökülür
Bende bulguru haftalık 2-3 kş izin var diye biliyorumAma haftada bir beybisi hergun değil Karatay teyze kitabına öyle yazmış hatta daha nadir
Yok bebek daha gelmedi :))bikaç haftası daha varMefkurem Partidemisin sen.? Kutlamalar devam ediyor sanırım hala..
Uğramadın hiç...
Kız yoksa gelinmi doğurdu..
Ellerine sağlık cnm
Sende demi başladı cnmGidip yatiyim oksurup duruyorum ve açım zateniyi geceler
Allah şifa versin annene canım inşallah hayırlı haberler alın
Geçmiş olsun hayriyeciğim annenden iyi haberler alırsın inşallah canım
saolun kızlar ilthaplı romatizma demiş doktor tam alevli donemıymiş ilaç vermiş kortizon da var yanında işte bundan sonra içeceği bir şlacvar haftada 2 kere o biraz ağır ona üzüldüm ama herşey rabbımden Rabbim beterınden esırgesın resmen yuruyemedı yemek yıyemedı basına gelmeden bılemıyormus ondan ben basit birşey zannederdım Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah@Jade21 daha iyi olmana sevindim canım... Kolay gelsin demek temizlik var. Benim de ev fena oldu.. genel bi temizlik şart ...
OGULCUKLARIM nasıl oldu annen hiç düzelme yokmu.? İnşallah iyi haberlerle döner Ankaradan canım.. Sen de dikkat et kendine...
@Derin nisa nasıl canım .. İnş öksürüğü falan geçmiştir...
@nisan34 naaptın sen öyle ya maşallahaz kaldı 8 lere. belki mefkuremden önce varırsın..
Mefkurem yeni yaşları kutlu olsun bebelerin :) Kaç yaşın da olurlarsa olsunlar bizim bebeler onlar dimi ama :)
@eboe Seni güzel kadın.şöyle bi sıçrıycan ve hedefe varacaksın gibi bi his var içim de..
@bengisu022 yeni tartın hayırlı olsun.. Kilon da çok yokmuş.. eee hemen listeye gir o vakit :) keyifli bir zayıflama süreci olacak.. hem yiyip hem kilo vereceksin inşallah...
3.5 litre içmiştim zaten ama 6 dan sonra cay kahce yogrt meyve inş bidaha yapmam bunuBol su ic canim bitmediyse devamini yeme ihtimalinde var.
Malipina ne güzel konusuyosuunnn ağzından bal damlıo evet kısur çiğ kofte vs cok olmamak kaydıyla yenebilir ama benim b6nye için bu 6 dan once olmalıçiğ köfteden kısırdan zarar gelmez canım faydalı onlar,içinde faydalı besinler var.Lahmacun da aynı şekilde besleyici.
Evet canım var sıkı bi diyet unuttuklarım da var biliyorum ama iste o motivasyonu arıyorum bulduö bu sefer gibi inşallah basarırımHerkesin bünyesi farklı cnm
Senin zaten deneyip başarılığı olduğun bi yöntem varmış macera aramaya gerek yok :))
Evet mesela tatlıyla protein karbon hidrat yersen yaga donusuyomus püf noktaları bilsek hayat daha kolsylascak güzel bilgilerinizle bol bol bilgilendirin biziTatlım yağlar karbonla beraber yenmezse depolanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?