Rabbim şifa versin kuzum annecine inşallah bi çırpıda atlatır.saolun kızlar ilthaplı romatizma demiş doktor tam alevli donemıymiş ilaç vermiş kortizon da var yanında işte bundan sonra içeceği bir şlacvar haftada 2 kere o biraz ağır ona üzüldüm ama herşey rabbımden Rabbim beterınden esırgesın resmen yuruyemedı yemek yıyemedı basına gelmeden bılemıyormus ondan ben basit birşey zannederdım Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
Yenam seni tebrik ederim canım daha çok güzel rakamlar gorucen inşallah
Ben de de yok hic olmadiKız ben teknolojik değilim ne face var ne Instagram bende hiç ilgi alanima girmiyor az kaldı benim gibilerden zira annemde bile hepsi var
Bravo vallahi ben misafirde sadece yorgunluk ve stresten yaptıklarımın yarısını ben yiyorum kalabalık ve çeşitli sofralarda bana iyi gelmiyorGeçmiş bittiiii :))tek 2 sayfa doldurmuşum
Menümü yazıp iyi geceler dileyim
9.00
3 yumurta 2 dil pastırmayla omletin 4 te 1 i
5 zeytin
Peynir
1 tb baget ekm.(2 dil ekm.değerinde)
14.00 civarı
5-6 kş kıyma kavurma
Yoğurt
Sabahki ekmeğin aynısı
19.30
Salata
3-4 kş yoğurtlu kabak salatası
Su sayamadım ama baya içtim
Spor yok
Pastalara hamurişlerine hiç dokanmadığım için kendimi tebrik ediyorum
Itiraf ediyom bi ara yan gözle kıymalı böreğe bakmıştım :))ama kandıramadı beni :))
Sağol canım Allah kimseye vermesin diyecem de hastalık işte hayat bakalım bize daha neler gösterecekAmcana çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.
Gunaydinn hayirli sabahlarmutlu bir haftasonunuz olsun inş
Ben de de yok hic olmadi
Iyi geceler
Siz uyuyun ben bi gecmis taramasi yapiyim
Geçmiş bittiiii :))tek 2 sayfa doldurmuşum
Menümü yazıp iyi geceler dileyim
9.00
3 yumurta 2 dil pastırmayla omletin 4 te 1 i
5 zeytin
Peynir
1 tb baget ekm.(2 dil ekm.değerinde)
14.00 civarı
5-6 kş kıyma kavurma
Yoğurt
Sabahki ekmeğin aynısı
19.30
Salata
3-4 kş yoğurtlu kabak salatası
Su sayamadım ama baya içtim
Spor yok
Pastalara hamurişlerine hiç dokanmadığım için kendimi tebrik ediyorum
Itiraf ediyom bi ara yan gözle kıymalı böreğe bakmıştım :))ama kandıramadı beni :))
selamlar canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah üzülme bende vardı 9 yaşında boğazlarımdaki iltihap dizlerime ayaklarıma akmış ateşli iltihablı romatizma geçirdim ben yürüyemiyordum ayaklarm yok olmuştu sanki 2yıl iğne tedavi gördüm ayda 1 tane iğne yapılıyordu çok ağırdı yakıyordu o iğneyi hangi bacağa yaparsalar yarım saat basamıyordum birde sabah akşam yapılan iğnem vardı 3 ay yemiştim çok şükür geçti kiii benim eski tarihte şimdi tedaviler daha güçlü tekrar çok geçmiş olsun canım. ..saolun kızlar ilthaplı romatizma demiş doktor tam alevli donemıymiş ilaç vermiş kortizon da var yanında işte bundan sonra içeceği bir şlacvar haftada 2 kere o biraz ağır ona üzüldüm ama herşey rabbımden Rabbim beterınden esırgesın resmen yuruyemedı yemek yıyemedı basına gelmeden bılemıyormus ondan ben basit birşey zannederdım Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
Yenam seni tebrik ederim canım daha çok güzel rakamlar gorucen inşallah
yenacım günaydın canım ne guzel söylemişsin canım en azından tanı konmuş hastalığı bulamamak en kötü şey Allah muafazaOGULCUKLARIM canım en azından tanı konmuş. Belirsizlik daha kötü. . Allah şifa versin inş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?