Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim şifa versin kuzum annecine inşallah bi çırpıda atlatır.

Bravo vallahi ben misafirde sadece yorgunluk ve stresten yaptıklarımın yarısını ben yiyorum kalabalık ve çeşitli sofralarda bana iyi gelmiyor

Iyi geceler

Siz uyuyun ben bi gecmis taramasi yapiyim

Sahi sarkiciydi dimi. Unutmuşum yabancı damadı :)
Sesi de güzel ama.. Bunların çıktığı yarışmayı izlermiydin. ? Ben çok severdim..
Bunun bir de ayni yarismadan Kıvırcık saçlı sevgilisi vardı onun da sesi güzeldi. .

Kocaman Tebrikler canım.
Kıymalı böreği sadece yan gözle bakmissin. :).

selamlar canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah üzülme bende vardı 9 yaşında boğazlarımdaki iltihap dizlerime ayaklarıma akmış ateşli iltihablı romatizma geçirdim ben yürüyemiyordum ayaklarm yok olmuştu sanki 2yıl iğne tedavi gördüm ayda 1 tane iğne yapılıyordu çok ağırdı yakıyordu o iğneyi hangi bacağa yaparsalar yarım saat basamıyordum birde sabah akşam yapılan iğnem vardı 3 ay yemiştim çok şükür geçti kiii benim eski tarihte şimdi tedaviler daha güçlü tekrar çok geçmiş olsun canım. ..

Düne göre -900 gormus olabilirmiyim ben az once ya

Niye boyle olduki ben dun kurufasulye yedim aksam karnabahar yedim nerde onlarin siskinligi he nerde?
Oglen aksam ekmek yemedim ve cayla abur cubur yemedim diyemi?
Hadi oyleyse bile kurunun gazina noldu
Oglen kuru yedigim icin aksam cok sistim demek aksam yeseydim farkli olucakti.

3 hafta sonra ilk kez ac yattim tabi oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…