Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarim insanlardan kacar oldum kalabaliktan hersey ustume geliyor sanki bunaliyorum iyice geriliyorum

Hayırlı sabahlar
Bugün daha iyiyim yüzümü rahat yikayabildim :)
Daficim geçmiş olsun güle güle kirlet evini
Yena ya ben de kızdım aynı konuda
Kahveyi de her gün içme madem
Sağol asucum
Canım senin belin baya uzun sürdü . Birde kantaron yağıyla hafif hafif masaj yapsanız. Kantaron yağı ağrıyı alır.
Ben güvendiğimiz bir aktardan aldım. Akşamları esimin ayaklarina masaj yapiyorum hemen rahatliyor.

Günaydınnnn

Nihayet tartıdan önceki son günde gelmiş
Malesef benim geçen haftanın artısı gitmedi henüz

kızlar herkese benden selamlar
şimdilerde çok şükür daha iyi hissediyoruz çocuklarda bende gribi atlattık birde bir sürü hastanelik işim oldu psikolojim bozuldu ama çok şükür Allaha iyiyim şimdi ufaktan biraz almış olabilirim ama üzülmüyorum kafamdaki kararım aynı o değişmediği süre en azından dikkat ederim diye düşünüyorum yarın nasip olursa Allahın izniyle kaldığım yerden devam etmek istiyorum. . burda tekrar listemi paylaşırım canlar ..

Daha iyi olmanıza sevindim cnm

rabbim sağlık sıhhat versin inşAllah

Bizde var kantaron hiç aklıma gelmedi canım neyse bugün epey iyi gibiyim

mefkurem sağolasın canım sizde de az kaldı yanılmıyorsam bebek gelicek diimii. .

hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah
Allah sizlere bağışlasın canım
Amin cnm sağolasın
Aslında dr günü 25 i
Ama erken gelir gibi geliyor
Yavaş Yavaş sancıları oluyor artık
Belki önümüzdeki hafta gelebilir

rabbim sağlık sıhhat versin inşAllah
Amin canım Rabbim cümlemize versin şifalar inşallah. ..

Amin cnm sağolasın
Aslında dr günü 25 i
Ama erken gelir gibi geliyor
Yavaş Yavaş sancıları oluyor artık
Belki önümüzdeki hafta gelebilir

hazırlık sancılarıda olabilir canım gün sancıları derler bizde Rabbim bir anda sağlıkla ikisinde kurtarsın inşallah. .çok zor ben şimdi diyorumki kendime nasıl doğurmuşum uğraşmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…