Kız çıkar çıkar ay içim parçalandı lanet çıksın lazım değil kıyamam kuzuya benİyi geceler kizlar sağolsun bende huzursuzum çıkarttiricam sanırım piskolojisi bozulacak agliyo devamli ağrı yaptı yemek yiyemio başka yol denicem sanırım çocuğumun göz yaşına yazik
Sağolasın cnm amin inş.Sağlıkla gelsin torunun inşallah
Yörük böreği farklı bişeymi cnmBugünkü menü
Sabah 1 incir
1 muz
1 dilim mantarlı yörük böreği
Öğle
1 mandalina
Akşam
Çorba
2 kaşık yoğurtlu makarna
1 tabak etli bamya
2 kaşık pırasa
Aralarda
Çay
Kahve
Bende sabah çok değişik şeyler yiyebilirimde makarna yememiştim :))İyi akşamlar kızlar
Günün mönüsü
Sabah:
5 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt
1 parça hindistan cevizi
1. Ara 1 armut
2. Ara Çeyrek simit, bir bademli hurma
Aksam
2 kase mantar çorbası
1 kase kereviz
fulyacım zaten her ay oluyoruz takılmıyalım artık onaiyi akşamlar kızlar. halamın gelmesi yakındır. çok fena şişim. mahvetti beni
yena hedefim az diyon ama bu menü baya eksi getirir tatlım :))çok güzel olmuşBugün ham yaptıklarım
Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ara,
Dut kurusu
Çiğ badem
Filtre kahve
Öğle,
Zeytinyağlı pırasa
2 lokma ekmek
Ara,
1 bardak süt
Akşam,
Zeytinyağlı pırasa
40 dk. Yürüyüş
Senden ne haber cnm koşturma dışında :)mrnülerin nasılİyi akşamlar guzeller
Lahana ve karnıbahar şişirmiyosa çok güzel cnmPerşembe menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Havuç
Bi tutam maydonoz
Azcık badem
Arada dukan birası
Akşam 18.30
Haşlanmış brokoli karnıbahar
3-4 parça çiğ lahana
Az bişe fındık
Gece dukan birası
2.5 lt su
62 dk tempolu yürüyüş
Şişirmez mi acaip gaz yapıyo birazdan sancılanırım kesinLahana ve karnıbahar şişirmiyosa çok güzel cnm
fulyacım zaten her ay oluyoruz takılmıyalım artık ona
Benimde hormanlardanmı yoksa menopozamı gircem :)) bu sefer 2 hafta sürdü
Ben de çok severim lahananın herşeyiniMefkurem naapon canım karşılaşamiyoruz pek.. yarın görcenmi 8 leri.?
malipina çiğ lahana ben de çok severim
Yemeklerin yanına roka niyetine yirim :)
nisan34 kahvaltıda makarna yemesi benim de dikkatimi çekti. :)
Sonra taktiktir dedim hani aksama kadar yakar deyu; )
Gerci zamanin da sarma dolma Kızartma yiyen ben niye şaşırdiysam :)
Bilmiyorumki cnm bu hafta çok iyi gittiğim söylenemezMefkurem naapon canım karşılaşamiyoruz pek.. yarın görcenmi 8 leri.?
malipina çiğ lahana ben de çok severim
Yemeklerin yanına roka niyetine yirim :)
nisan34 kahvaltıda makarna yemesi benim de dikkatimi çekti. :)
Sonra taktiktir dedim hani aksama kadar yakar deyu; )
Gerci zamanin da sarma dolma Kızartma yiyen ben niye şaşırdiysam :)
Sormadım cnm bidahaki telde sorayımannen falan kaç yaşında girdi ki menapoza? çok gençsin daha.
Tatlım bu akşam tartısı değilmiBonus kuzum ben hafta içi 83 ü görmüştüm ama halam gelecek sanırım. o yüzden yine 83.6 çıktım tartıda.
Ben eskiden 4 gün lahana çorbası yapmıştım 500 gr artı oldum :))lahana bana hiç yaramaz o yüzden pek yemiyorumBen de çok severim lahananın herşeyini
Bi onu sevemedim.15 yaşımdayken denemiştim çok kötüydü. Kapuska daha güzelBilmiyorumki cnm bu hafta çok iyi gittiğim söylenemez
Tartılmadım, artı olmam heralde ama eksi ne kadar olur bilmiyorum
Sormadım cnm bidahaki telde sorayım
Tatlım bu akşam tartısı değilmi
Ben eskiden 4 gün lahana çorbası yapmıştım 500 gr artı oldum :))lahana bana hiç yaramaz o yüzden pek yemiyorum
Canım eskiden bizim yorukler hep bu böreği yaparlarmis. Özelliklede mantarlı olanı çok sevilir.Yörük böreği farklı bişeymi cnm
Yok kız şaşırmadım bende sabahları ekmekle yemeyi sevdiğim için kıymalı patlıcan yediğim çok olmuştur :))
daficim misss misss ellerinize sağlık insan senin yanına gelirse kesin kilo alıp giderCanım eskiden bizim yorukler hep bu böreği yaparlarmis. Özelliklede mantarlı olanı çok sevilir.
Kardeşim biraz meşe mantarı toplamış. Gelinimizde börek yapıp bizede göndermiş.
Ün su tuzla hamuru yoğurup açıyoruz. Üzerini yağlayıp rulo yapıyoruz. Ruloyu beze haline getirip tekrar tepsi büyüklüğünde açıp tepsiye seriyoruz. İçini koyuyoruz. Aynı şekilde bir hamur daha açıp üzerine koyuyoruz. Sonra meşe kömüründe altını üstünü kızartıp afiyetle yiyoruz.
Afiyet olsun cnmCanım eskiden bizim yorukler hep bu böreği yaparlarmis. Özelliklede mantarlı olanı çok sevilir.
Kardeşim biraz meşe mantarı toplamış. Gelinimizde börek yapıp bizede göndermiş.
Ün su tuzla hamuru yoğurup açıyoruz. Üzerini yağlayıp rulo yapıyoruz. Ruloyu beze haline getirip tekrar tepsi büyüklüğünde açıp tepsiye seriyoruz. İçini koyuyoruz. Aynı şekilde bir hamur daha açıp üzerine koyuyoruz. Sonra meşe kömüründe altını üstünü kızartıp afiyetle yiyoruz.
daficim misss misss ellerinize sağlık insan senin yanına gelirse kesin kilo alıp gider
sagolun kızlar.Afiyet olsun cnm
Hayali güzeldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?