Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin ınşaallah canımAmin cnm sağolasın
Aslında dr günü 25 i
Ama erken gelir gibi geliyor
Yavaş Yavaş sancıları oluyor artık
Belki önümüzdeki hafta gelebilir
@Jade21 iyi olmanıza sevindim canım
sağol daficim Allah razı olsun. .
Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin ınşaallah canım
Sağlıkla gelsin torunun inşallahAmin tatlım inş.sağolasın
ben de ekmeksiz yediğim zaman illa 2 yumurta istiyom. yoksa doymuyomBende ekmek yemiceksem mutlaka 2 yumurta olmalı yoksa doymuyorum tek peynir zeytin doyurmuyor
canımmmm özledim vallahi sohbetinizi yenacımm ...Canim neden küs olayım askolsun. .
Bana olan mesajını görmedim kuzum kusura bakma..
canımmmm özledim vallahi sohbetinizi yenacımm ...buraya alışmışım. ...
Nasılsın toparladın dimi. ?
Biz de sana alıştık canım. Iyi ki geldin aramıza. .
Ben de isbaşı yaptım ya. bu ara adapte olamadım çok yoruluyorum yoksa her daim ugrarim...
Yarın tartın ne diyecek bakalım :))
iyiyim çok şükür neydi o öyle bendeki hal amann Allahım kimselere dermansız dert vermesin
işe başladın dimi napcan canım Allah güç kuvvet versin canım kolay gelsin geçsin günlerin Allah can sağlığı versinde çabalayalım Yenam
tartı valla bana pek iyi gözükmicek toparlıyım diye sürekli birşeyler yedim ama şükür iyi oluyumda sağlıkla veririm devam ederim inşallah. ..canım..
Tadilat yaza canım annem kv eşyaları yeniledi bende coştumKolay gelsin canım...
Sadece eşya değişmimi, tadilat falan varmı.?
Tadilat yaza canım annem kv eşyaları yeniledi bende coştum
ayy inan hatırlamak bile istemiyorum YENAm şükür şükür çok şükür en büyük zenginlik servet sağlık. ..Zor günler geçirdin. Allah bir daha yaşatmasin inşallah. .
Artık dikkat et beslenmene hem sağlık hem de görüntü olarak daha iyi hissedersin kendini..
Saol canim zormuş valla genede hallettim gibiIsilduru kolay gelsin eve buyuk alisveris zor . kafanda alicaklarin netse isin kolay degilse zor gezip gezip aramak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?