Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yorulsakta yapıcaz mecbur jadecim
Anayız biz :)

Sizin belli oldumu kuzum. .
Gidip gitmeyeceginiz.

haklısın valla yenacım dediğin gibi olsun canları sağ olsunda biz de yapalım hayatta en büyük zevk onları mutlu memnun etmek bana göre ... ohhh valla maşallah yenam oğluşunla havuz kayfi ne mutlu sana allah bağışlasın yavruşunu. ...

bendeki durumun aynısı benim büyük oğlan geç bitiyor işi eve 1 ..2 arası geliyor sabaha kadar .oda internet takılıyor oyun film felan diğerleri öylesine bendeki durumda aynı canım canları sağolsun napalım Allaha emanet olsunlar bizde kuvvet versin Rabbim. ..

Mutlu haftasonları

gün içi çok güzel gitmiş cnm
Evet galetalar fazlalık olmuş :))

Şimdiki gençlik başka yenacım :))
Sen gelene kadar toplarlar

22 kisilik listede 10 u gecemiyor spor yapan yuruyus yapan biz bide sitenin en şismanlariyiz nasil olacak bu? Nasil vericez?
Çok doğruuuuu

Güzelim bunda babayı kıracak bi durum yokki
Öbür kardeşlere de sorup onay almanıza gerek yok bence
Bizim böyle bi planımız var bu tarihlerde yokuz ona göre ayarlayın diceksiniz

Küçük eltime söyledim

Evi var çıksın orda kalsın dedi

Senin oturduğunda onun evi topal ayağıyla 4 kat çıkacağına 2 . Kat daha kolay dedim.
Benim çocuğum var aynı odada kalamaz diğer odada biz kalıyoruz başka odada soba yok dedi.

1 akşam arkadaşa giderken birkaç saatliğine bıraktık .
kolayı damlattı diye 12 yaşında çocuğu kızacağını bile bile kp in yanında dövmüş.

buraya geldim geleli mümkün olduğunca bildirim yapmışımdır. geçen hafta tartımın çalışmadığını YENA ya yazmıştım
belki de ilk defa üç gün üst üste buraya giremedim düşün ki ne kadar yoğunum
Hepimizin koşulları farklı..Artık gündüz telefonu elime bile alamıyorum..Kızıma mesaj bile atamıyorum..

Elbette bir takım olarak bu tür disiplinlerin olmasından yanayım ama listeden çıkarmak biraz sert değil mi..

Burda az çok birbirimizi tanıyoruz kimse keyfi bir savsaklama içinde olmak istemez..yoksa niye burda olsun..

Sen ocağa dolmayı beş dk sonra da koyabilirsin de ben gudubettine bekle iki dk bildirim yapıp geliyorum diyemeyebilirim..
Dilersen çıkarabilirsin Bonuscan sen bilirsin..

Senin bunlarda vicdan yok anacım
Allah merhamet versin ne diyelim

Teşekkür ederim cano

Güzelim karbon yedikçe daha çok yiyesin gelir
Normal sıcak bi yemek ye yanında bol salata yoğurt olsun

Bide hayallarini hedeflerini düşün
Aynaya çıplak vücuduna bak

Güzelim karbon yedikçe daha çok yiyesin gelir
Normal sıcak bi yemek ye yanında bol salata yoğurt olsun

Bide hayallarini hedeflerini düşün
Aynaya çıplak vücuduna bak
Canim sabah guzel başladim. İsirgan otlu yumurta yaptim .kendime,peynir,zeytin,domates,salatalik yedim,tuzsuz kabuklu fıstık yedimm . Doymam lazim,tokum,gozüm aç.
Birazdan isirganli yumurtami ve yogurdumu yiyecegim. Ardindan kahve içeyim. Ondan sonra İnşallah söner bu istek.

Hergaf duuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…