Az az sık sık yer ekmek çok az yer bir ara bir çeşite takıyor sonra uzun süre yemez bir iki sefer sonraları bıkıyorDogacim yapısı öyle heralde.. yoksa yedikleri de pek masum değil hani.
Pekmez tahin :)
Metabolizma yönünden şanslı demek.
Yok canım gidersek ayın 17 sine kadar gitmemiz lazımYorulsakta yapıcaz mecbur jadecim
Anayız biz :)
Sizin belli oldumu kuzum. .
Gidip gitmeyeceginiz.
Yorulsakta yapıcaz mecbur jadecim
Anayız biz :)
Sizin belli oldumu kuzum. .
Gidip gitmeyeceginiz.
gün içi çok güzel gitmiş cnmBen ne yemistim
Sabah 9:00
2 dilim cavdar
1 karper birazda beyaz peynir
1 t.k acisos, 3 zeytin,7-8 findik
11:00
Kibrik kutusu kadar tost kizimdan
Oglen 13:00-13-30 arasi
1 kase mercimek
1 tabak dereotlu yogurtlu kabak
1 dilim cavdar
16:00
4 gunkurusu, buyukçe bir kupada hibiskus, tarcin,yesilcay
Aksam 18:00
Haslanmis tavuk gogsu
4 dolu kasik bulgur pilavi
21:00
1 fincan süt+1 cay kasigi tarcin
5 Tane yaprak galete
Su az ictim.
Aksamki galeteler oyle sacma gereksiz oyle fazla olduki kizdim kendime.
Evde kek yaptim onu yememek adina onlara sardim.
Illa o saatte kek olmak zorundaydi sanki hic pismeseydi kokusunu almasaydim sutu icip bitiricektim ne guzel.
Bu anlayis kimsede olmuyor olmiycakta zaten cocuklarin oldugu yerde diyet zor sabredip nefsimizi tutmak en iyisi bizim icin.
Şimdiki gençlik başka yenacım :))Mutlu haftasonları
Oğlumla kahvaltı yapıyoruz sonra hazırlanıp havuza gudecegiz..
Kızlar saat 6 ya kadar uyumadı sesleri geliyordu en son Mesaj attım kızıma artık uyuyun diye :)
Bizim açık mutfak salon da uyumak istediler. Oğlana tost hazırlamaya girdim mutfağın hali içler acısı. . Kahveler çikolatalar cipsler darmadağın bırakmış Cadılar.
Alelacele tost hazırlayıp çıktım hemen ordan.. benim gibi düzen takıntılı biri için daha fazla durulacak bir alan degil maalesef :)
Çok doğruuuuu22 kisilik listede 10 u gecemiyor spor yapan yuruyus yapanbiz bide sitenin en şismanlariyiz nasil olacak bu? Nasil vericez?
Güzelim bunda babayı kıracak bi durum yokkiBakalım bir sonuç çıkacakmı
Çikmazsada dünyanın sonu değıl ne yapayım. Istesem yarın çıkar giderimde tatil için yaşlı adamın kalbini kırmaya değermi diye düşünüyorum.
Ben istediğim zaman eşim istediğim yere götürüyor. Onu doldurup sıkıntıya sokmaya gerek yok. Hafta sonu köye gidiyor. Ben hiç yemek yapmıyorum. Nerde istersem orda yoyoruz yemeği
Kaanat etmek malı artırırmış
Küçük eltime söyledimMutlu haftasonları
gün içi çok güzel gitmiş cnm
Evet galetalar fazlalık olmuş :))
Şimdiki gençlik başka yenacım :))
Sen gelene kadar toplarlar
Çok doğruuuuu
Güzelim bunda babayı kıracak bi durum yokki
Öbür kardeşlere de sorup onay almanıza gerek yok bence
Bizim böyle bi planımız var bu tarihlerde yokuz ona göre ayarlayın diceksiniz
Gıcık bir durum belki ama inan hiç bırakmadım :)
Su ic bonus su ic
Herkesi tebrik ederimmasallah der operim
Cok acele yaptim listeyi ins sorun yoktur.
Bildirim yapmayanlar haftayada yapmazlarsa cikaririm listeden.
simeranya7
@OGULCUKLARIM
Ben ocaga dolma koyup burda duruyosam cocuklarla ugrasarak yapiyosam herkes bildirim yapabilir.
Teli olan telden yazar.
Olmayan faceden yazar.
Yazsın! Yazmalı!
Senin bunlarda vicdan yok anacımKüçük eltime söyledim
Evi var çıksın orda kalsın dedi
Senin oturduğunda onun evi topal ayağıyla 4 kat çıkacağına 2 . Kat daha kolay dedim.
Benim çocuğum var aynı odada kalamaz diğer odada biz kalıyoruz başka odada soba yok dedi.
1 akşam arkadaşa giderken birkaç saatliğine bıraktık .
kolayı damlattı diye 12 yaşında çocuğu kızacağını bile bile kp in yanında dövmüş.
AminSenin bunlarda vicdan yok anacım
Allah merhamet versin ne diyelim
Teşekkür ederim cano
Güzelim karbon yedikçe daha çok yiyesin gelirSelam hanimlar
Acaip bir iştah açilmasi yaşiyorum,dafi den degilse,canimin istemediği şeyleri de yemek istiyorum. Nasil onlenir bu istek.
Sabahtan beri bir fistikli bar,üç cokomel( çocuk gibi bunu yedim) ,bir portakal,bir mandalina,bir elma ,iki kaşik manti yedim.biri durdursun beni
Canim sabah guzel başladim. İsirgan otlu yumurta yaptim .kendime,peynir,zeytin,domates,salatalik yedim,tuzsuz kabuklu fıstık yedimm . Doymam lazim,tokum,gozüm aç.Güzelim karbon yedikçe daha çok yiyesin gelir
Normal sıcak bi yemek ye yanında bol salata yoğurt olsun
Bide hayallarini hedeflerini düşün
Aynaya çıplak vücuduna bak
Nerdesin istanbulda ,buralar sakin Anadolu yakasindayim benkızlar istanbul uçuyor çok
rüzgar var havada bende işlerim bitti yemeklerimde bitti cam önü yeşilçay
keyifî
ben Avrupa yakası canımNerdesin istanbulda ,buralar sakin Anadolu yakasindayim ben
Hergaf duuurrrSelam hanimlar
Acaip bir iştah açilmasi yaşiyorum,dafi den degilse,canimin istemediği şeyleri de yemek istiyorum. Nasil onlenir bu istek.
Sabahtan beri bir fistikli bar,üç cokomel( çocuk gibi bunu yedim) ,bir portakal,bir mandalina,bir elma ,iki kaşik manti yedim.biri durdursun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?