- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
buraya geldim geleli mümkün olduğunca bildirim yapmışımdır. geçen hafta tartımın çalışmadığını @YENA ya yazmıştım
belki de ilk defa üç gün üst üste buraya giremedim düşün ki ne kadar yoğunum
Hepimizin koşulları farklı..Artık gündüz telefonu elime bile alamıyorum..Kızıma mesaj bile atamıyorum..
Elbette bir takım olarak bu tür disiplinlerin olmasından yanayım ama listeden çıkarmak biraz sert değil mi..
Burda az çok birbirimizi tanıyoruz kimse keyfi bir savsaklama içinde olmak istemez..yoksa niye burda olsun..
Sen ocağa dolmayı beş dk sonra da koyabilirsin de ben gudubettine bekle iki dk bildirim yapıp geliyorum diyemeyebilirim..
Dilersen çıkarabilirsin Bonuscan sen bilirsin..
Selam hanimlar
Acaip bir iştah açilmasi yaşiyorum,dafi den degilse,canimin istemediği şeyleri de yemek istiyorum. Nasil onlenir bu istek.
Sabahtan beri bir fistikli bar,üç cokomel( çocuk gibi bunu yedim) ,bir portakal,bir mandalina,bir elma ,iki kaşik manti yedim.biri durdursun beni
Tatlım bide spor yap iyi gelecektirCanim sabah guzel başladim. İsirgan otlu yumurta yaptim .kendime,peynir,zeytin,domates,salatalik yedim,tuzsuz kabuklu fıstık yedimm . Doymam lazim,tokum,gozüm aç.
Birazdan isirganli yumurtami ve yogurdumu yiyecegim. Ardindan kahve içeyim. Ondan sonra İnşallah söner bu istek.
O saydiklarim öğün sonrasi kaçamaklarimdi canim. Sabah en alasindan kahvaltimi yaptim. Ama gozüm aç,içimde bir sıkıntı, hiç de cazip olmayan saçma sapan şeyler yiyordum. Neyse şu an durdurdum gibi. Akşam yemeğini duzgun yedim. Kahve mi ictim. Suyla devam bir şey yemek yok sabaha kadar
Iki kasik manti nedir yaa yeme istegini kesermi hic meyvede hic kesmez.
Muz belki.
Toz tarcini sute karistirip iç mutlaka bitki cayi ic kuruyemis ye faydali olanlardan.
Birde et tavuk bolca ye anca onlar tıkar insani.
Birde sakiz cigne ablacim diş fircala.
Kaptan derdi dereotu maydanoz cigne agzinda.
Baska yerde cigneyemezsin zaten
(Oha bonus bende istiyorum ayni fikirlerden)
Çok başarılı bir menü dafi,bir de yürüyüş yapmişsin daha ne olsun.Günün menüsü
Sabah
2 ince dilim kek
Öğle
2 köfte
Akşam
Yarım dilim kepek ekmeği
1 porsiyon mezgit
1 bardak şalgam suyu
2 çatal beğendi
Salata
Arada
çay, kahve
Ah bu spor,hiç hazetmediğim bir şey.hafta içi yürüyüş yapiyorum,haftasonu dişari çikmak istemiyorum. Geçen hafta yapamadim,belkide onun etkisidir. Bu hafta yürüyüş yapmak için çabaliyacağim.Tatlım bide spor yap iyi gelecektir
Geçmiş olsun canım. Nazar mi değdi sana.Cumartesi menüm
Sabah 10.15
Tereyağında 2yumurta
5 zeytin
Peynir
Havuç
Bir küçük armut
Azcık fındık
Arada dukan birası
Akşam 18.30
iki kaşık tereyağı
biraz peynir
1.5 lt su
Spor yok
Adetten dolayı halsizim sabahtan beri midem ağrıyo
Herşey kötü bugün
Yok kuzum sizin nazarınız niye değsin. Adet olunca çok ağır geçiyo bende. Gece uykumdan uyandırdı o derece. Majezk aldım gece ama sabah ağrı yaptı midemde kahvaltım hafifti o bile rahatsız etti. Hala da ağrıyoGeçmiş olsun canım. Nazar mi değdi sana.
Maşallah dedik hep ama. Benim de bir iç sıkıntim var,hareket etmek istemiyorum.
Menun guzel her zamanki gibi
Benim kızlarda pasta ve pugaca istedi pastadan iki çatal bir tanede pugaca neyse ucuz atlattım çocuklu evde diyet çok zorBen ne yemistim
Sabah 9:00
2 dilim cavdar
1 karper birazda beyaz peynir
1 t.k acisos, 3 zeytin,7-8 findik
11:00
Kibrik kutusu kadar tost kizimdan
Oglen 13:00-13-30 arasi
1 kase mercimek
1 tabak dereotlu yogurtlu kabak
1 dilim cavdar
16:00
4 gunkurusu, buyukçe bir kupada hibiskus, tarcin,yesilcay
Aksam 18:00
Haslanmis tavuk gogsu
4 dolu kasik bulgur pilavi
21:00
1 fincan süt+1 cay kasigi tarcin
5 Tane yaprak galete
Su az ictim.
Aksamki galeteler oyle sacma gereksiz oyle fazla olduki kizdim kendime.
Evde kek yaptim onu yememek adina onlara sardim.
Illa o saatte kek olmak zorundaydi sanki hic pismeseydi kokusunu almasaydim sutu icip bitiricektim ne guzel.
Bu anlayis kimsede olmuyor olmiycakta zaten cocuklarin oldugu yerde diyet zor sabredip nefsimizi tutmak en iyisi bizim icin.
Başarılı bir menümenüm
sabah .tereyağında 2 yumurta
2 dilim kp ekmek
kk peynir 8 zeytin
1 fincan çay
ara. türk kahvesi şkrsz.
1 incir 10 adet karakuru üzüm
öğlen .1dilim kp ekmek
4 yk. zyğ.pırasa.
4 yk.yoğurt
ara .yeşilçay.
akşam .yarım kase süzme mercimek çorbası
2 yj pırasa 2yk salata
küçük porsiyon hamsi buğulama
su 1buçuk şimdiye kadar
akşam çayı içicem suyla devam ederim
geçmiş olsun tatlım. benim de r.... zor geçiyor. bugün ağrı mahvetti beni. gözüm bir şey görmüyor ağrım olunca. ben de yürüyüşten eve gelince yattım. sağa sola baka baka uyumuşum. 1 kupa da civanperçemi çayı içmiştim. iyi geldi ağrıya. aklında olsun.Yok kuzum sizin nazarınız niye değsin. Adet olunca çok ağır geçiyo bende. Gece uykumdan uyandırdı o derece. Majezk aldım gece ama sabah ağrı yaptı midemde kahvaltım hafifti o bile rahatsız etti. Hala da ağrıyoerkenden yatcam bugün
Teşekkür ederim canım. Oluyor arada böyle durumlar,geçer inşallah.hergaf sana da geçmiş olsun canım havalar döndü ya insanı çok etkiliyo. Kolunu kaldırcak hali olmuyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?