Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Masallah hastaliğina rağmen yürüyüş yapmişsın.iyi akşamlar
bugün 80 dk yürüyüş yaptım. çok iyi oldu ama biraz hastaydımve hala sıkıntısı vardı kötü yaptı beni
Ne zor kolay kilo almak,herseyde gozün kaliyor. Ucuz atlatmişsin tebrik ederim.Benim kızlarda pasta ve pugaca istedi pastadan iki çatal bir tanede pugaca neyse ucuz atlattım çocuklu evde diyet çok zor
Sağol kuzum sana da geçmiş olsun. Yürüyüş ben de yaPim dedim ama göze alamadım bacaklarda derman yoktu. Civanperçemi isterdim ama lanet adada aktar falan yok. Bi eczane bazı otlar satıyo ona bi sorim çarşıya inince. Sağol canımgeçmiş olsun tatlım. benim de r.... zor geçiyor. bugün ağrı mahvetti beni. gözüm bir şey görmüyor ağrım olunca. ben de yürüyüşten eve gelince yattım. sağa sola baka baka uyumuşum. 1 kupa da civanperçemi çayı içmiştim. iyi geldi ağrıya. aklında olsun.
Bulamiyorum kuzum sizede geçmiş olsun tez zamanda toparlanin inşallah bak daha yena sen ben bulusucaz hatun 6 li rakamlarda valla bizi ezikler demedi deme
Yolcu
Hasibe geçmis olsun kizlar
Hasibe bu kadar hizli nasil kilo aldin dusunuyorum.
saol canım. evet iyi oldu hareket oldu.Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Masallah hastaliğina rağmen yürüyüş yapmişsın.
valla ben de başta zorla çıktım. dışarıda da başıma ağrı girdi. sonra belim vücudum ağrıdı durdu. rahatsız etti ama vazgeçmedim. hareket oldu. eve kendimi zorla attım. sonra da yattım.Sağol kuzum sana da geçmiş olsun. Yürüyüş ben de yaPim dedim ama göze alamadım bacaklarda derman yoktu. Civanperçemi isterdim ama lanet adada aktar falan yok. Bi eczane bazı otlar satıyo ona bi sorim çarşıya inince. Sağol canım
teşekkür ederim canım iyiydi de menüBaşarılı bir menü
Ben de yarın yürüycem inşallah. Bulursam alıcam canım civanısaol canım. evet iyi oldu hareket oldu.
valla ben de başta zorla çıktım. dışarıda da başıma ağrı girdi. sonra belim vücudum ağrıdı durdu. rahatsız etti ama vazgeçmedim. hareket oldu. eve kendimi zorla attım. sonra da yattım.
civanperçemini bulursan düzenli iç canım. ben de düzenli içmiyorum ama kadın hastalıklarına faydası çokmuş.
ben yarın evdeyim. gözüm alırsa azcık kasmadan leslie yaparım.Ben de yarın yürüycem inşallah. Bulursam alıcam canım civanı
malipina sordur mutlaka merkezde falan olmasi lazim.
Eger bulamazsan kargo yapariz sana hic sorun degil.
Yap canım sporu ihmal etmemek lazım. Benim dün ilk gündü baktım daha sancı yok 4mil yapabildim anca, 5i göze alamadım. Tekme ve diz çekme hareketleri biraz zorluyo alt karın bölgesini. Ama bugün en yoğun günüm, yürümeye bile halim yoktuben yarın evdeyim. gözüm alırsa azcık kasmadan leslie yaparım.
Eline sağlıl bonuscumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?