Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol kuzum sana da geçmiş olsun. Yürüyüş ben de yaPim dedim ama göze alamadım bacaklarda derman yoktu. Civanperçemi isterdim ama lanet adada aktar falan yok. Bi eczane bazı otlar satıyo ona bi sorim çarşıya inince. Sağol canım

iyi akşamlar kızlar benim minikle uğaştık iyi şimdi şükür ağzındakini çıkarmadılar dr seminerdeymiş salı gelecek kendide alışıyo bademciklerde şişince tellerle birlikte zorlandı çocuk antibiyotik ilaçlar iyiz şimdilik çok şükür hastalanmasınlar yaa çocuklar
bu arada banusummm emeğine sağlık lisede 2. olmusum allahım azmimi zi arırsın tebrik ediyorummmm kilo verenleri
spor artırmak lazım inşallah onuda başaracam
geçmişi okuyayımmmm

Iyi geceler kizlar
Bugun biraz daha iyiyiz cok sukur
Dun aksam eminenun eli sismeye basladi damaryolunu cektim bugun ignelerinu bacagindan yaptim yarinda 2 tane yapinca bitecek insallah. Kucugun damar yolu duruyo cok sukur onda sikinti yok.

Zeynebi salladim salladim uyumadi verdim babasinin yanina emineyi yatirdim uyuttum simdi. Cocuklardan bana telefon sirasi gelmiyor telefonu sakliyorum elime alincada gorup istiyorlar bakamiyorum telefona yatinca da sizip kalmazsam arada boyle bakabiliyirum iste

Menum cok iyi degil ama yazayim yinede
Sabah cecil peyniri 6 siyah zeytin 2 tavada yumurta 2 dlm ekmek
Ogle adam akilli yemedim gecistirdim hep hatta biraz cikolatada yedim
Aksam pirinc pilavi barbunya yogurt
Aksami 18.30da yedim 21.00de 3 mandalina yedim

Simdi iceri gecince normalde bir nescafe yapar icerdim ama bazi seyleri duzeltmeye calisiyorum bu yuzden bu aksam gece atistirmasi yerine yesil cay yapip iccem hatta belki 2 fincan icerim

Ayyy ne uzun yazdim yine

Bulamiyorum kuzum sizede geçmiş olsun tez zamanda toparlanin inşallah bak daha yena sen ben bulusucaz hatun 6 li rakamlarda valla bizi ezikler demedi deme

Ayy sorma ben herhalde bir daha agustosta anca gelicem izmire o zamana kadar yena 40lara duser herhalde

Yolcu

Hasibe geçmis olsun kizlar
Hasibe bu kadar hizli nasil kilo aldin dusunuyorum.

Sagol cnm aslinda sorunun yaniti cok basit
Iradesizce durmadan yemek yersen benim gibi hizli kilo alirsin
Tabiki kimseye onermiyorum

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Masallah hastaliğina rağmen yürüyüş yapmişsın.
saol canım. evet iyi oldu hareket oldu.
valla ben de başta zorla çıktım. dışarıda da başıma ağrı girdi. sonra belim vücudum ağrıdı durdu. rahatsız etti ama vazgeçmedim. hareket oldu. eve kendimi zorla attım. sonra da yattım.
civanperçemini bulursan düzenli iç canım. ben de düzenli içmiyorum ama kadın hastalıklarına faydası çokmuş.

Ben de yarın yürüycem inşallah. Bulursam alıcam canım civanı

malipina sordur mutlaka merkezde falan olmasi lazim.
Eger bulamazsan kargo yapariz sana hic sorun degil.
Aktar için diyosan aktar Kıbrıs'ta yok kuzum çerezci de yok hiç mesela. ama bi tane eczane gördüm bi ara, içerde koca bi duvarı otlara bitkilere ayırmışlar büyük ihtimalle vardır orda. Teşekkür ederim kuzum düşünmen yeter

ben yarın evdeyim. gözüm alırsa azcık kasmadan leslie yaparım.
Yap canım sporu ihmal etmemek lazım. Benim dün ilk gündü baktım daha sancı yok 4mil yapabildim anca, 5i göze alamadım. Tekme ve diz çekme hareketleri biraz zorluyo alt karın bölgesini. Ama bugün en yoğun günüm, yürümeye bile halim yoktu

Cumartesi menümü yazarsam vururlar beni ama misafirlikteydim gelin hanım hamile hamile acayip şeyler yapmış abla yemiyorsun beğenmedin mı diye surat asti eşim de benimle diyete girmişti birlikte yeşil biseyler

Ama tüm acısını cumaya kadar çıkartacağım sözzzzz

Bu arada ilk defa limonlu yeşil çay denedimAma alışcam insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…