Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
dün akşam mutfağı toplayamadım Zeynebi uyutunca bende uyumuş kalmışım şimdi çocuklar uyurken orayı toplamaya gitcem. sonra da çamaşırlarım var katlanacak onları katlayıp yapabidiğim kadar ütü yaparım. ayyy benim bugün yemeğimde yok yemekte yapmam lazım ne cok işim varmış benim böyle
hadi hepimize kolay gelsin iyi pazarlar

HAFTANIN SPOR 1.Sİ
@malipina

HAFTANIN SPOR 2.Sİ
@mavipatikler

HAFTANIN SPOR 3.LERİ
YENA & @Bonus

Bonuscuk ellerine sağlık canım
Sporcu güzeller sizleri tebrik ederim.
Akşam alıntılamışım sanırım yazmadım.
Bunuyo muyum ne

S.a ,günaydın güzel hatunlar
Kaçamaksiz,mutlu bir pazar diliyorum size ve kendime
Yeme krizimi hafiflettim gibi. Kahvaltimi yaptim sorunsuz,dukan birasi dedikleri içecegi yaptim. Gun boyu içerim,bakalim beğenecekmiyim ve faydası olacak mı.
Bugün misafirlikte olacağim,kaçirmamak için elimden geleni yapacağım. İnşallah başarılı olurum.

uyandik ve basladik koşturmacaya. Dun karamsar bir gunumdu,yerimden kalkmadim dersem yalan olmaz. Bugün daha iyiyim şükür. Kahvalti hazirladim yedik ailece. Şimdi sarma saracağim. Akşam uzeri de addaya gidecem. Cıslardan uzak kalmaya dikkat edeceğim.

Bonus um nasıl yurudun bu soğukta gençlik başka işte bende güneş soğuk demeden yürümüştüm sonra bir baktım yüzümde çiller benler arttı dikkatsiz gençlik işte benimki
Mefkurem demek genel olarak hepimizin ruh hali bu mecburi hizmet sor bakalım kalkmak istiyormuyum hayirrr ufaklık kalkıyor benimkiler de hiç uyku yok Allah almış uykularini sıpalar erkenden koşturmaca başlıyor

YENA kuzum nasılsın bak beklenti büyük yaza 40 kilo olur o diyor Hasibe mankenmi olacan yoksa biz hiç buluşmayalim o halde irezil oluciz yanında

Bulamiyorum nin mesajı okurken çok güldüm. . Benimle karşılaşmamak için izmir'e gelmeyecek bu gidişle :))
Valla 11 yaşındayken 45 kiloydum bi onu biliyorum başka 40 lı, 50 li hatta 60 lı rakam hatırlamıyorum :)

Hedefim 60... onun aşağısı anatomime ters:)

Sen naaptin aldinmı hali vb.

Ooovvv sarma ..
Kızım istiyor ne zamandır yapıcam ben de bu hafta inş. .
Adda larda dikkat edersin sen biliyorum

Halilarim dün geldi canım büyük bir temizlik yapıp sericem kismetse

E eboe haftasonu bile vakit bulamiyormusun girmeye .

bengisu022 sen de uğra arada kuzum

Eliften sonra aklıma geliyorsun mesleki cagrisim

simeranya7 sen de uğra aksamlari bari. Alistirdiniz kendinizi özlüyoruz belki.
Tamam şişko kalın o sizin sorununuz ama bir CEE denir bunca hukukumuz var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…