Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne olursa olsun yemicem diye beynini şartlandırırsan daha kolay olur cnm

Dün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .

Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştım ISILDURU ve @HasibeG bilir :)

Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))

günaydın, hayırlı pazarlar :)
yine gece 3 de uyu sabah 8de anneeee diyen bir sesle uyan :)
kafasını çarptı nineeee diye ağladı , elalem anne diye ağlar bu nineeeee diye ağlıyor
anneannesine gönderdim ,
evde brokoli karnıbahar kabak gibi sebzeler var oğlumunda yiyeceği tarifler arıyorum

Slm kizlar hava yasyagmurlu...

Yurudum geldim baharnaz bahar ilk 20-30 dk belim cok agridi kalcama vurdu sonra yavas yavas acildi kesildi o kalcama vuran agri.

Insallah bu yuruyusler agrilarini hafifletecek canim. Masallah bu havada yurumene

Halilarim dün geldi canım büyük bir temizlik yapıp sericem kismetse

Ohh mis gule güle kullan

Masallah ohh disarda bulusmalar başbaşa caylar :))) afiyet olsun

Soguk degildi sabah sadece lodos vardi esiyodu baya.
11 de iyi bi yagmur yagdi sabahtan daha serin simdi disarisi.
Ozellikle ruzgarda cikmazdimda oglan derse giderken ona arkadas olma bahanesiyle cikiyorum cikmisken bi tur yuruyup donuyorum işte.
Ayaz olmadikca serinde yurumek sorun degil.
Aksine iyi geliyor.

Jade nerdesin sen avrupa yakasi k.cekmecedeyim ben.
Banada yagmurdan sonra serin geldi camdan gelen hava şimdi bi cikicam cocuklarla alisveris falan gorucem bakim serinmi degilmi :)

Ooovvv sarma ..
Kızım istiyor ne zamandır yapıcam ben de bu hafta inş. .
Adda larda dikkat edersin sen biliyorum
Arada evdekileri de düşünmek lazim. Diyetteyim diye pilav,tatli,borek nadir yapiyorum,onlarida diyete soktum bir nevi. Tabii adi sağlikli beslenme diyet degil. Katlaniyorlar gariplerim.
Yememek için çok gayret edeceğim

Valla istedikten sonra yağmur,kar,rüzgâr durdurur mu hiç insanı. Bakiniz Bonus.
Yalniz bonuscan o reçel olnadi hiç,soyle bakiyim ne kazandin yiyince boyun mu uzadi yok, enine uzadin sadece. Bak ben yiyor muyum hiç,sadece ufacik çokomelleri gomdüm o kadar.

Masallah ohh disarda bulusmalar başbaşa caylar :))) afiyet olsun

Ben teklif ettim çayı :)

Jade ben de çok seviyorum yağmurda yürümeyi.. yahut hafif yağmurda balkonda oturup çay içmeyi :)

Yena 60 kilo ideal kilonmu dr mu oneriyor

Boyum 1.60 yaşımida gözönünde bulundurarak 55-67 aralığı uygundur dedi...

Yuruyus yapip sonra sofrada ayva receli yiyen bonus senide unutmiyacaz.

1 corba kasigi vardi belki 1,5

Gün için de erir gider o akşam öğünde özellikle dikkat et kuzum...

burcu1983 nasilsin kuzu iyimisin defne nasil? Operiz teyzeleri olaraktan

Arada okuyor görüyorum ama hiç ses etmiyor..

Arada evdekileri de düşünmek lazim. Diyetteyim diye pilav,tatli,borek nadir yapiyorum,onlarida diyete soktum bir nevi. Tabii adi sağlikli beslenme diyet degil. Katlaniyorlar gariplerim.
Yememek için çok gayret edeceğim

Makarna neyse de pirinç pilavının hiç bir faydası yok zarardan başka. .

bana ideal kilon 65 - 68 arası dedi,
hele bi 70li rakamları göreyim onada sıra gelir dedim

Çocuğun kaç yasin da canım. Ben sebze çorbası yapardım saydığın sebzelerle tüm aile icersiniz sıcak sıcak.

Evet ozellikle paketli gidalar hic lezzetli degil kimyasal tadi var ama yine de elimiz agzimiza gidiyor ben de anlamadim

Vaayy ana kız yürüyüşlü dertleşme kıskandım
Allah muhabbetinizi artırsın
Benim annem hiç dertlesebileceğim bir anne olmadı. Hayatımız boyunca tek çocuğu oğluymuş gibiydi. Evet biz 4 kızdık oğlu tekti ama bizde evlattık. bize hiç yakın olmadı.
Babam gidince birazcık ilgi bekliyor şimdi.
hergün sabah namazımdan sonra babama okuyunca İcımde kalanları biriktirmemek kinlenmemek için babamdan once anneme dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…