Ne olursa olsun yemicem diye beynini şartlandırırsan daha kolay olur cnmS.a ,günaydın güzel hatunlar
Kaçamaksiz,mutlu bir pazar diliyorum size ve kendime
Yeme krizimi hafiflettim gibi. Kahvaltimi yaptim sorunsuz,dukan birasi dedikleri içecegi yaptim. Gun boyu içerim,bakalim beğenecekmiyim ve faydası olacak mı.
Bugün misafirlikte olacağim,kaçirmamak için elimden geleni yapacağım. İnşallah başarılı olurum.
Yurudum geldimbaharnaz bahar ilk 20-30 dk belim cok agridi kalcama vurdu sonra yavas yavas acildi kesildi o kalcama vuran agri.
Halilarim dün geldi canım büyük bir temizlik yapıp sericem kismetse
Dün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .
Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştımISILDURU ve @HasibeG bilir :)
Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))
selamünaleyküm canlar
mutlu pazarlar
sabah istanbul çok rüzgarlı ve yağmurluydu şimdi sanki hafif bir güneş açtı ama heran yağabilir ama herşeye rağmen yağmur güzel ben çok seviyorum yağmurda yürümeyi
Arada evdekileri de düşünmek lazim. Diyetteyim diye pilav,tatli,borek nadir yapiyorum,onlarida diyete soktum bir nevi. Tabii adi sağlikli beslenme diyet degil. Katlaniyorlar gariplerim.Ooovvv sarma ..
Kızım istiyor ne zamandır yapıcam ben de bu hafta inş. .
Adda larda dikkat edersin sen biliyorum
Valla istedikten sonra yağmur,kar,rüzgâr durdurur mu hiç insanı. Bakiniz Bonus.Soguk degildi sabah sadece lodos vardi esiyodu baya.
11 de iyi bi yagmur yagdi sabahtan daha serin simdi disarisi.
Ozellikle ruzgarda cikmazdimda oglan derse giderken ona arkadas olma bahanesiyle cikiyorum cikmisken bi tur yuruyup donuyorum işte.
Ayaz olmadikca serinde yurumek sorun degil.
Aksine iyi geliyor.
Yena 60 kilo ideal kilonmu dr mu oneriyor
Yok yok yemeyecem,kararliyim.Ne olursa olsun yemicem diye beynini şartlandırırsan daha kolay olur cnm
Masallah ohh disarda bulusmalar başbaşa caylar :))) afiyet olsun
selamünaleyküm canlar
mutlu pazarlar
sabah istanbul çok rüzgarlı ve yağmurluydu şimdi sanki hafif bir güneş açtı ama heran yağabilir ama herşeye rağmen yağmur güzel ben çok seviyorum yağmurda yürümeyi
Yena 60 kilo ideal kilonmu dr mu oneriyor
Yuruyus yapip sonra sofrada ayva receli yiyen bonus senide unutmiyacaz.
1 corba kasigi vardi belki 1,5
burcu1983 nasilsin kuzu iyimisin defne nasil? Operiz teyzeleri olaraktan
Arada evdekileri de düşünmek lazim. Diyetteyim diye pilav,tatli,borek nadir yapiyorum,onlarida diyete soktum bir nevi. Tabii adi sağlikli beslenme diyet degil. Katlaniyorlar gariplerim.
Yememek için çok gayret edeceğim
bana ideal kilon 65 - 68 arası dedi,
hele bi 70li rakamları göreyim onada sıra gelir dedim
Evet ozellikle paketli gidalar hic lezzetli degil kimyasal tadi var ama yine de elimiz agzimiza gidiyor ben de anlamadimBazen gerçekten hiç gereksiz şeyleri hiç canımız çekmediği halde yiyoruz.
Neden yapıyoruz ki bunu
Dün sabah kp ın sehpasını sildim üzerine safranbolu lokumu koyuyordum birtanesini ağzıma attım. Bir kere çiğnedim. Benim bunu hiç cañım çekmiyordu neden attimki ağzıma dedim çıkartıp çöpe attım.
Insan hiç canı çekmediği halde neden yerki
Vaayy ana kız yürüyüşlü dertleşmeDün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .
Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştımISILDURU ve @HasibeG bilir :)
Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?