Ve aleyküm selam canımselamünaleyküm canlar
mutlu pazarlar
sabah istanbul çok rüzgarlı ve yağmurluydu şimdi sanki hafif bir güneş açtı ama heran yağabilir ama herşeye rağmen yağmur güzel ben çok seviyorum yağmurda yürümeyi
Al bendende o kadarArada evdekileri de düşünmek lazim. Diyetteyim diye pilav,tatli,borek nadir yapiyorum,onlarida diyete soktum bir nevi. Tabii adi sağlikli beslenme diyet degil. Katlaniyorlar gariplerim.
Yememek için çok gayret edeceğim
Çocuğun kaç yasin da canım. Ben sebze çorbası yapardım saydığın sebzelerle tüm aile icersiniz sıcak sıcak.
Gunaydin kizlar musluklarim acildi ben de normale dondum bu hafta hic keyifli gecmedi demekki sikintim bundanmis. Icim yine mutlulukla ve umutla doldu. Siki bir vucut yapmaya donebilirim
Buralardaym canm.nasılsınız?bizler iyiyiz şükür.bi süredir interney bitince gelemedim.cok yogun geciyo günler.tasininca hem ev hem bebek görmeye gelenler oluyo.son kalabalk bi grup daga agirlarsam rahatlayacam.@eboe haftasonu bile vakit bulamiyormusun girmeye .
bengisu022 sen de uğra arada kuzum
Eliften sonra aklıma geliyorsun mesleki cagrisim
@simeranya7 sen de uğra aksamlari bari. Alistirdiniz kendinizi özlüyoruz belki.
Tamam şişko kalın o sizin sorununuzama bir CEE denir bunca hukukumuz var .
şu saate kadar yapamadım. çünkü kalktım kahvaltı yaptım, azcık çay keyfi, duş, sonra işyerindekilere kek, kahve molası derken vakit olmadı. azcık burda laklayayım kalkarım inşallah yapmaya. istiyorum. leslie 2 mil bile yapsam kardır. 2 de gece yaparım olur. tabi ağrım olmazsa. sabahtan yoktu ama şimdi yavaştan beli ağrımaya başladı.Yap canım sporu ihmal etmemek lazım. Benim dün ilk gündü baktım daha sancı yok 4mil yapabildim anca, 5i göze alamadım. Tekme ve diz çekme hareketleri biraz zorluyo alt karın bölgesini. Ama bugün en yoğun günüm, yürümeye bile halim yoktu
Maşallah bacaklar pert olmuştur :))Dün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .
Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştım @ISILDURU ve @HasibeG bilir :)
Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))
Çok sevindim çakılcımGunaydin kizlar musluklarim acildi ben de normale dondum bu hafta hic keyifli gecmedi demekki sikintim bundanmis. Icim yine mutlulukla ve umutla doldu. Siki bir vucut yapmaya donebilirim
Maşallah bacaklar pert olmuştur :))
Ama hem eşle hem kızla sohbet iyi olmuştur :)
Çok sevindim çakılcım
Hadi bu hafta geçen haftaki artıları verde kurtul
Buralardaym canm.nasılsınız?bizler iyiyiz şükür.bi süredir interney bitince gelemedim.cok yogun geciyo günler.tasininca hem ev hem bebek görmeye gelenler oluyo.son kalabalk bi grup daga agirlarsam rahatlayacam.
Vaayy ana kız yürüyüşlü dertleşmekıskandım
Allah muhabbetinizi artırsın
Benim annem hiç dertlesebileceğim bir anne olmadı. Hayatımız boyunca tek çocuğu oğluymuş gibiydi. Evet biz 4 kızdık oğlu tekti ama bizde evlattık. bize hiç yakın olmadı.
Babam gidince birazcık ilgi bekliyor şimdi.
hergün sabah namazımdan sonra babama okuyunca İcımde kalanları biriktirmemek kinlenmemek için babamdan once anneme dua ediyorum.
Burası soğuktur ama kar pek olmaz cnmAyy kartpostal gibi..
Ne güzel bir manzara...
Biz iklim dolayısıyla kar hastasıyız. .
Bir tencereye 1 kş undan bişey olmaz cnmilk defa brokoli corbası yapıyorum inşallah güzel olur,
1 c0rba kaşığı un kavurun ya da krema koyun dıyor
koysam mı acaba , evdekilerde yiyecek çünküyesem bana artısı kötü mü oluyor
ona göre kendimi ayırayım
Tesekkurler canm.kendimi biraz diyet moduna getirmeye çalışıyorum ama giden gelenlere yaptığım lezzetli yiyeceklr izin vermiyor.ama en azndan tartm var haftalk takip ediyorum.su anda 92.5 kilomsimdi 80 leri sonra 70leri görecem ins.Kolay gelsin canım.
Fırsat bulduğunda uğra canim
Kiz kardeslerimle aram iyi eskiden dahada iyiydi. Simdi hepsi torun torba sahibi kendileriyle meşguller. Kizkardesimin annesi rolundeydim hep. Her seyine yetismeye çalıstım. Cocuklarina ikinci anne olmaya calıştim. Anneannelerinin ilgisizligini hissettirmemeye çalıştım. Kardesim. Calısmayı birakip ev hanımı olunca bana fazla ihtiyacı kalmayinca eskisi gibi olmadığını hissediyorum.Iyi yapıyorsun kuzum.. olsun yine de anadır. . Eskilerin var öyle erkek takıntısı .. kız evlat gibisi yok valla..
Kız kardeslerinle aran nasıl .?
Ben ablamla pek anlaşamam misal ..
Hep alttan alırım onu idare ederim yoksa hep limoni olur aramız...
Jade nerdesin sen avrupa yakasi k.cekmecedeyim ben.
Banada yagmurdan sonra serin geldi camdan gelen hava şimdi bi cikicam cocuklarla alisveris falan gorucem bakim serinmi degilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?