Var canım hepsiNe güzel elindeki tüm işler instagramda var mı?
sağol canım Allah razı olsun. .nası güzel zayıfladıkça hareket lerin arttı aktifleşiyo insan demi
maşşallah nası güzel bi gençç kız oldu canım ya
ayy ben açamıyom kavanozu arkadaşı verdiii 1 kavanoz açsam yerimmm dibi görünür
geçen ben yaptım süt koydum kızacam diye 1 kase zoraki yediler
hiç takma karşı komşumda tesadüfen meme ucunu sıkınca sıvı gelmiş meğer kitle varmış ameliyat olduu şimdi iy temiz çıkıtı erken teşhis çok önemliii kötü bişey deildir inaşşahh ilaçlarla küçülüyo Allah şifa versin
nası yoruldum geçmişi okurken gözlerim kapandii üşüdümde actım heryeri ayy temizlik gibisi yok valla ama pert daha akşam yemeği koca gelcek ödevler ooo iş çokkk hiç bitmiyoo bu cumartesi adanaya gidicez 1 hafta ay inşallah çok almadan dönerim yaaaa
Arka bahçe cnm
Ama şimdi kar falan kalmadı eridi :))
Sadece rüzgar fırtına var
Sehriyeli pirinc pilavi yaptim 1 tatli kasigiyla tuzuna baktim.
Cok guzel pilav yaptigimi farkettim oyle iste
ahahahaha yerim ben seniyeme annemmm çıtır olacaksın sen
İyi akşamlar Bugün genelde evde değildim öğlen sağlamca bir kahvaltı yaptım daha acıkmadim ama pisirirsem pırasa yerim belki
Su az oldu tabii içerim daha yatana kadar
@OGULCUKLARIM Allah hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberce
Annen nasıl toparladı mı biraz
@Jade21 inşallah geçici ve iyi huyludur kitleler Allahın izniyle de öyle :)
menüm. ..
Sabaher tereyağında 2 yumurta
2 dilim kp ekmek
kk peynir 8 zeytin
çay
sabah hastaneden geldikten sonra kahvaltımızı yaptık öğlen dışardaydım kızımla ufaklıklarla
işimiz vardı onları hallettik eve geldik 1 kahve içtim kuru üzümle öğleden sonra bu meme olayını başkabişeymi bilmiyorum çocuklara spagetti yaptım 1 ymk tabağı doldurdum
ketçap sıkıp bir güzel yedim nedendir bilmem pişmanım bu nu akşam hiçbirşey yemeyerek telafi etmek istiyorum ama bakalım ben yine gerilmeye başladım bu hastalık durumlarına Allahım birtürlü huzura eremedim lütfen yardım et kurtar beni bu hastalıkların çemberinden temmuz ayından beri hastanelerdeyim Rabbim şifayı veren sensin banada şifa ver Amin....kızlar kusura bakmayın içimden öyle geldi
afiyet olsun. moralini bozma canım Allah şifa versin.
sağol canım Allah razı olsun. .
canım yanlış anlamadıysam adanaya gidicez ddn ..bende aslen adanalıyım baba tarafım hepsi orda babamda orda anne tarafım benm istanbul. adana seyhanlıyım.
benim baba tarafım da adanalı ama anem babm memur 45 yıldır ankaradalar yerleştiler adananın pek bir yerini bilmem bayramda seyranda köye kadirliye gideriz zaten evleneli 14 sene oldu bekarken tatillerde giderdim evlndim evlenelide doğuya tain çıktıkça yol uğrağı yapıp 2 gün büyükleri görüp geçioruz işte ama yaşamak isterdim adanadanursena benim de dün babamla görüştük bu önümüzdeki hafta bana gelicek ist biraz işleri varmış birazda torunları sizi özledim göriyim dd bakalım nasip kısmet
ahhhh ahhhh bonussssSehriyeli pirinc pilavi yaptim 1 tatli kasigiyla tuzuna baktim.
Cok guzel pilav yaptigimi farkettim oyle iste
yedin yedin de ne kadan yedin onuda açıklaCok gec fulya yemis bulundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?