çok yoğunum nilü
deliriyore..
gönlüm sizinle
bilirsiiiz
Taze feslegeni kullandinizmi hic yemeklere?
Domatesin disinda neyle yakisir acaba?
komşum oğlunu sünnet ettirmiş.
Bugün geçmiş olsun a gittim. Sadece kahve ve çay içtim. Tabagimı hiç dokunmadan mutfağa bıraktım. Beni iyi tanıdığı için hiç ısrar etmedi.
pazartesi menüsü
sabah 400 limonlu ılık su
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 4 biber 5 zeytin yarım dilim kpek ekmeği
ara öğün yeşil cay - elma
öğlen bi tabak bol yeşilli bi salata 1 adet galeta
araöğün 2 kurabiye
akşam1 tabak şehriye salatası (2 haftadır burnumda tütüyordu dayanamadım) - yarım kase corba
dükkan kapandı bundan sonrası su ve yeşil cay
daha 1 lt suyu anca içtim , nedense bugün hiç su içmek istemiyorum
inşallah asumanzeynepcim iyi ve temiz çıkar Allahın izniyle. .Allah razı olsun canım
Hayırlı günler..
YENA cuma günü bildirim derste aklıma geldi, hemen yazıp çıktım o yüzden yanlış anlamışsın sanırım emir gibi.. Kusura bakmayın nolur, keyifsizim diyet falan yapmıyorum, o yüzden de gelemiyorum. Gelememem bazen vakitsizlik çoğu zaman keyifsizlikten.. Aslında niyetim listeden de çıkıp tamamen yok olmak, ama gönül bağı kurduğum insanlar var burda, tamamen kopamıyorum.. En azından okuyup haberdar oluyorum sizden, benim yazacak hiçbişeyim yok ne diyetle ne hayatla ilgili.. Söyleyecek çok şey var da burası yeri değil, boğmak istemiyorum sizi... Anlayışınıza sığınıyorum, böyle idare edin beni
Böyle cumadan cumaya olmaz günlük paylaşım yapman lazım diyosanız listeden çıkartabilirsiniz...
Nilüfer ablacım, sen beni yanlış anladın galiba, ben senin söylediklerine alınmadımki.. Daha doğrusu bişeye alınmadım, sadece durumumu izah ettim.. Yani o mesajda seni kıracak bişey yazmadım. Seni etiketleme sebebim de senin beni merak etmendi.. Birbirimize değer veriyoruz seni kırmak isteyeceğim en son şey.. Yine de söylediklerim seni kırdıysa özür dilerim, seni seviyorum..Üzülerek mesajını okudum bir kaç kez .. fazla birşey söylemeyeceğim...
Emir olarak algılamadım elbette, espri yapmaya çalıştım sana.. canın sıkkın olduğunu hissettiğim için hatta belli olsun diye emoji kullandım...
Gönül bağından bahsetmişsin, işte ben de ona sahip olduğumdan sizleri neyin ne derece yaraladığını bildiğim için bu kadar ısrar ediyordum her cuma özelden wp den mesengerden yazıp kilolarınızı öğrenmeye çalışıyordum.. yoksa yemişim listeyi..
Ayrıca bu ısrarımın listeyle de alakası olmadığını bu zamana kadar kendimi size yahut sana ifade edemediysem söyleyecek birşeyim yok....
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz benimde yaş itibari ile genel konturolere başlamam lazım çok ihmal ediyorum çokmenüm. ..
Sabaher tereyağında 2 yumurta
2 dilim kp ekmek
kk peynir 8 zeytin
çay
sabah hastaneden geldikten sonra kahvaltımızı yaptık öğlen dışardaydım kızımla ufaklıklarla
işimiz vardı onları hallettik eve geldik 1 kahve içtim kuru üzümle öğleden sonra bu meme olayını başkabişeymi bilmiyorum çocuklara spagetti yaptım 1 ymk tabağı doldurdum
ketçap sıkıp bir güzel yedim nedendir bilmem pişmanım bu nu akşam hiçbirşey yemeyerek telafi etmek istiyorum ama bakalım ben yine gerilmeye başladım bu hastalık durumlarına Allahım birtürlü huzura eremedim lütfen yardım et kurtar beni bu hastalıkların çemberinden temmuz ayından beri hastanelerdeyim Rabbim şifayı veren sensin banada şifa ver Amin....kızlar kusura bakmayın içimden öyle geldi
Bugün biraz az yedim sankii en azından akşam hafif olduVar canım hepsi
Sen de ofiste o sağlıklı şeylerden ye akşam da lütfen abartma atıştırma
Bende çok nadir yapıyorum sözde yemiyelim diye yaptımmıda saldırıyoruz resmen en son bende şehriyeli yapmıştımSehriyeli pirinc pilavi yaptim 1 tatli kasigiyla tuzuna baktim.
Cok guzel pilav yaptigimi farkettim oyle iste
Olur öyle zaman zaman hepimiz insanız ve her yaşadığımız olumsuz olay insanlar için şuda bir gerçekki sıkıntılar geçici umarım kısa zamanda feraha kavuşursunHayırlı günler..
YENA cuma günü bildirim derste aklıma geldi, hemen yazıp çıktım o yüzden yanlış anlamışsın sanırım emir gibi.. Kusura bakmayın nolur, keyifsizim diyet falan yapmıyorum, o yüzden de gelemiyorum. Gelememem bazen vakitsizlik çoğu zaman keyifsizlikten.. Aslında niyetim listeden de çıkıp tamamen yok olmak, ama gönül bağı kurduğum insanlar var burda, tamamen kopamıyorum.. En azından okuyup haberdar oluyorum sizden, benim yazacak hiçbişeyim yok ne diyetle ne hayatla ilgili.. Söyleyecek çok şey var da burası yeri değil, boğmak istemiyorum sizi... Anlayışınıza sığınıyorum, böyle idare edin beni
Böyle cumadan cumaya olmaz günlük paylaşım yapman lazım diyosanız listeden çıkartabilirsiniz...
akşamın hatrına öğlen yemek yemedim desabah gayet iyi başlamışsın.. Öğlen çok az olmuş..
Sonrası kötü bitmiş :)
En zoru akşam alışkanlıklarını bırakmak zaten. Acıkmasan bile bişeyler atıştırmak geliyo hep. Zor ama başarılmicak bişey değil canım. Akşam yemeğini doyana kadar ye başka da bişey yememeye çalış. İnanki tartıda hemen farkedecekakşamın hatrına öğlen yemek yemedim de
akşamları toparlamaya çalışıyorum zorlanıyorum
çıkartmadık yena anne emmek istemiorum parmağımı alıştımm yavaş yavaş dedi bende seslenmedim çok zorlanıyo ama sağlığı için 6 ay dayancaz artık yaza kadar inşallah emmez birdahanursena naaptınız canım çıktımı kızın aparatı..
Kolay gelsin canım...
Makarna sosu ve sebzeli bulgur pilavın da kullandım..
sabah gayet iyi başlamışsın.. Öğlen çok az olmuş..
Sonrası kötü bitmiş :)
JAdecim içini ferah tut. rahat ol ve bol bol dua et, edelim... İnş terteniz çıkacak canım....
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz benimde yaş itibari ile genel konturolere başlamam lazım çok ihmal ediyorum çok
Nilüfer ablacım, sen beni yanlış anladın galiba, ben senin söylediklerine alınmadımki.. Daha doğrusu bişeye alınmadım, sadece durumumu izah ettim.. Yani o mesajda seni kıracak bişey yazmadım. Seni etiketleme sebebim de senin beni merak etmendi.. Birbirimize değer veriyoruz seni kırmak isteyeceğim en son şey.. Yine de söylediklerim seni kırdıysa özür dilerim, seni seviyorum..
akşam yemek hazırladım eşime çocuklara yediler ben yemedim akşam üzeri makarna yediğim için sadece 1kup çay içtim ondan sonra kızın odasına yatağına uzandım tv ye bakarken uyuyup kalmışım şimdi uyandım gece nasıl yatıcam bakalım kızlar uyudunuz heralde ....
çıkartmadık yena anne emmek istemiorum parmağımı alıştımm yavaş yavaş dedi bende seslenmedim çok zorlanıyo ama sağlığı için 6 ay dayancaz artık yaza kadar inşallah emmez birdaha
İyi geceler kızlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?