Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yoğunum nilü
deliriyore..
gönlüm sizinle
bilirsiiiz

Kolay gelsin canım...

Taze feslegeni kullandinizmi hic yemeklere?
Domatesin disinda neyle yakisir acaba?

Makarna sosu ve sebzeli bulgur pilavın da kullandım..

komşum oğlunu sünnet ettirmiş.
Bugün geçmiş olsun a gittim. Sadece kahve ve çay içtim. Tabagimı hiç dokunmadan mutfağa bıraktım. Beni iyi tanıdığı için hiç ısrar etmedi.

sabah gayet iyi başlamışsın.. Öğlen çok az olmuş..
Sonrası kötü bitmiş :)

inşallah asumanzeynepcim iyi ve temiz çıkar Allahın izniyle. .Allah razı olsun canım

JAdecim içini ferah tut. rahat ol ve bol bol dua et, edelim... İnş terteniz çıkacak canım....

Son düzenleme:

Üzülerek mesajını okudum bir kaç kez .. fazla birşey söylemeyeceğim...
Emir olarak algılamadım elbette, espri yapmaya çalıştım sana.. canın sıkkın olduğunu hissettiğim için hatta belli olsun diye emoji kullandım...
Gönül bağından bahsetmişsin, işte ben de ona sahip olduğumdan sizleri neyin ne derece yaraladığını bildiğim için bu kadar ısrar ediyordum her cuma özelden wp den mesengerden yazıp kilolarınızı öğrenmeye çalışıyordum.. yoksa yemişim listeyi..
Ayrıca bu ısrarımın listeyle de alakası olmadığını bu zamana kadar kendimi size yahut sana ifade edemediysem söyleyecek birşeyim yok....

Son düzenleme:
Bugün yediklerim

Sabah,
Tereyağda yumurta
3 zeytin
peynir
yarım dilim çavdar ekmek

Ara,
Kabak çekirdeği yarım avuç

Öğle,

Kıymalı tarhana çorba
Yarım dilim çavdar ekmek

Ara,
1 kare bitter
filtre kahve

Akşam,
Ali nazik

Ara,
yarım armut

70 dk. yürüyüş

Nilüfer ablacım, sen beni yanlış anladın galiba, ben senin söylediklerine alınmadımki.. Daha doğrusu bişeye alınmadım, sadece durumumu izah ettim.. Yani o mesajda seni kıracak bişey yazmadım. Seni etiketleme sebebim de senin beni merak etmendi.. Birbirimize değer veriyoruz seni kırmak isteyeceğim en son şey.. Yine de söylediklerim seni kırdıysa özür dilerim, seni seviyorum..

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz benimde yaş itibari ile genel konturolere başlamam lazım çok ihmal ediyorum çok

Olur öyle zaman zaman hepimiz insanız ve her yaşadığımız olumsuz olay insanlar için şuda bir gerçekki sıkıntılar geçici umarım kısa zamanda feraha kavuşursun

akşamın hatrına öğlen yemek yemedim de
akşamları toparlamaya çalışıyorum zorlanıyorum
En zoru akşam alışkanlıklarını bırakmak zaten. Acıkmasan bile bişeyler atıştırmak geliyo hep. Zor ama başarılmicak bişey değil canım. Akşam yemeğini doyana kadar ye başka da bişey yememeye çalış. İnanki tartıda hemen farkedecek

inşallah canım inşallah temiz çıkıcak Allah razı olsun yenacım sağol canım

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz benimde yaş itibari ile genel konturolere başlamam lazım çok ihmal ediyorum çok

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi hiçbirşey çıkmaz Allah razı olsun canım

akşam yemek hazırladım eşime çocuklara yediler ben yemedim akşam üzeri makarna yediğim için sadece 1kup çay içtim ondan sonra kızın odasına yatağına uzandım tv ye bakarken uyuyup kalmışım şimdi uyandım gece nasıl yatıcam bakalım kızlar uyudunuz heralde ....

Keskin cumleler kurunca tepki olarak algiladim.. Ben de seni kırmak istemem ..
Çok değerlisin
Ayrıca betüşün annesisin çok şanslı olduğunu unutma emi.

Ben uyuyacağım cnm iyi geceler. ..
Ilık süt içmenin yardımı olur belki uyumana. .

çıkartmadık yena anne emmek istemiorum parmağımı alıştımm yavaş yavaş dedi bende seslenmedim çok zorlanıyo ama sağlığı için 6 ay dayancaz artık yaza kadar inşallah emmez birdaha

Sevindim alışmasina demek oda istemiyor parmak emmeyi hem de farkın da aferin..

İyi geceler kızlar öpüldünüz

Iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…