Allah hayırlı şifalar versin ınşaallah canımmenüm. ..
Sabaher tereyağında 2 yumurta
2 dilim kp ekmek
kk peynir 8 zeytin
çay
sabah hastaneden geldikten sonra kahvaltımızı yaptık öğlen dışardaydım kızımla ufaklıklarla
işimiz vardı onları hallettik eve geldik 1 kahve içtim kuru üzümle öğleden sonra bu meme olayını başkabişeymi bilmiyorum çocuklara spagetti yaptım 1 ymk tabağı doldurdum
ketçap sıkıp bir güzel yedim nedendir bilmem pişmanım bu nu akşam hiçbirşey yemeyerek telafi etmek istiyorum ama bakalım ben yine gerilmeye başladım bu hastalık durumlarına Allahım birtürlü huzura eremedim lütfen yardım et kurtar beni bu hastalıkların çemberinden temmuz ayından beri hastanelerdeyim Rabbim şifayı veren sensin banada şifa ver Amin....kızlar kusura bakmayın içimden öyle geldi
öyle yapmaya çalışıyorumEn zoru akşam alışkanlıklarını bırakmak zaten. Acıkmasan bile bişeyler atıştırmak geliyo hep. Zor ama başarılmicak bişey değil canım. Akşam yemeğini doyana kadar ye başka da bişey yememeye çalış. İnanki tartıda hemen farkedecek
ii gecelerİyi geceler herkese
iyi geceler canım. ..Ben uyuyacağım cnm iyi geceler. ..
Ilık süt içmenin yardımı olur belki uyumana. .
Allah razı olsun canım cümlemize versin Rabbim nerde şifa bekleyen varsa .....Allah hayırlı şifalar versin ınşaallah canım
Günaydın
Rüyamda 75 kiloydum
Rüyada 75 gerçekte 60 ol inşallahGünaydın
Rüyamda 75 kiloydum
Sabah mıntıkası tamam mı
Günaydın, koca işe gitti ben de kaldığım yerden uykuya devam ediyim çalışanlara kolay gelsin.
Bonus gel sana bi sarılim
Kaçamak yapma bugün olur mu kuzucum benim
Sabah mahmurluğu ondanEfser reyiz :))) burdayiz evelallah... senin hikayini buraya yazsana guzel yazarsin sen.
90 lardannnn 60 laraa nasil geldin.
Unlulerle roportajlarim devam edicek...
Bu ne minnoş bir morti ya rabbim
Valla kalkar kalkmaz ilk aklima aksam giremedigim ve sana yenilirsem uzulecegim geldi. Yenilmemeliyim
Bu topigi kısa yollladan dagıt diyosunEfser reyiz :))) burdayiz evelallah... senin hikayeni buraya yazsana guzel yazarsin sen.
90 lardannnn 60 laraa nasil geldin.
Unlulerle roportajlarim devam edicek...
Bu ne minnoş bir morti ya rabbim
Valla kalkar kalkmaz ilk aklima aksam giremedigim ve sana yenilirsem uzulecegim geldi. Yenilmemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?