Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yık bebeğim liste Yok. dün sabah normal kahvaltı yaptım aralarda mandalina yedim ikindi gibi dışarda etli ekmek yedik o kadarda ızgara yiyelim diye diretim ama içimizdeki hamile kazandı hep aynı yere gitmeyelim değişiklik olsun dedi Yeni bir mekana gidip deniyelim dedi akaşamada biraz peynir bir dolu avuç fındık bir tene kurabiye geceye yayarak yedim yatarken midem rahatdı gece tıka basa yemediğim için

Bugün daha iyi geçer inşallah

Başla başla geçen hafta sonuki halim yalnız benim önümdeki sehpa hep dolu hep dolu

Icinizdeki hamile kurabiyeyi yaymakta guzel 10 dk da 5 tane yiyene kadar 5 saatte 1 tane. Akilli kadinsin frida :))

Ben kendimi buzdolabına gömerdim

Senin anlatişındanmı korkacaz çizdir istedigin gibi ihtiyac var guzel seyler okumaya

Gerçekte olacak zaten malum olmuştur :)

Rüyada 75 gerçekte 60 ol inşallah
Ay inşallah güzel yordunuz rüyamı
Pazar misafirlikte pogaca tatlı yedim dunde kestane pişmanım bugunde hastayım spor yapabilirim inş. Adet şişliğimde var ve bugun artı gordum dayanamayıp tartıldım birdaha tartılmıycam ama arada ama moralimi bozmıycam kararlıyım bu sefer ac gitmiştim misafirliğe deilse yenezdim zaten.
Kestanede masum geldi sonra okudum kalorisini
Kahvaltılık gevrek yedim yatıcam inş. Toparlarsam kalkınca spor yapıcam

Modu düşük olanlarmı varmış....... inanmam beeee modda kimmiş modda neymiş....

+90 gurubu yılbaşına kadar 5 kilo bile veremedi dedirtmeyiz dimi?

En ezik gurup olamk istemeyiz dimi?

Başta ben olarak bu akşam aç duruyoruz inşallah açlıktan zevk alarak anlıyosunuz dimi

Yazacagım

Dün ne yedim...emeğimi nasıl batırdım adlı menü

Sabah 8:30
2 dilim çok tahıllı
2 kk beyaz peynir
10 zeytin, roka

Ara değil ama çayla yarım hurma yedim

Öğlen 14:00
2 dilm çok tahıllı
Kaşar peynir ve 1 demete yakın roka

Ara 17:00
2 yaprak gelate, 1 küçük portakal,
biberiye çayı

Akşam 19:30
1 kase kırmızı mercimek
1 kabaktan yulaf unlu mücver

Menüm bu kadardı tarçınlı süt vardı 9 da ama böyle kalmadı.

1 tabak pirinç pilavı ve çayla pilavın peşinden gelen 3-5 bişey
Pilavı hiç yemeseydim çayla bişey yemiycektim biliyorum.
bu akşam temiz kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…