Yık bebeğim liste Yok. dün sabah normal kahvaltı yaptım aralarda mandalina yedim ikindi gibi dışarda etli ekmek yedik o kadarda ızgara yiyelim diye diretim ama içimizdeki hamile kazandı hep aynı yere gitmeyelim değişiklik olsun dedi Yeni bir mekana gidip deniyelim dedi akaşamada biraz peynir bir dolu avuç fındık bir tene kurabiye geceye yayarak yedim yatarken midem rahatdı gece tıka basa yemediğim için
Başla başla geçen hafta sonuki halim yalnız benim önümdeki sehpa hep dolu hep dolu1.sayfa
Karşısındaki aynaya hiç bakmadan sacını alaâde bir topladı ayagında pantif terligi üzerinde kendini iki kat gösteren ve bütünleşmiş polar sabaklıgıla her günkü gibi kanepenin biraz bir ucunda birazda diger ucuna ya elinde kahve,ya bir kitap, yada telefon olan icinde şimekte olan balonunun sıkıntılarına care arıyan bu bicare
Diye başlarım hikayeye bak beni susturamazsınız
Ben kendimi buzdolabına gömerdimBaşla başla geçen hafta sonuki halim yalnız benim önümdeki sehpa hep dolu hep dolu
Yık bebeğim liste Yok. dün sabah normal kahvaltı yaptım aralarda mandalina yedim ikindi gibi dışarda etli ekmek yedik o kadarda ızgara yiyelim diye diretim ama içimizdeki hamile kazandı hep aynı yere gitmeyelim değişiklik olsun dedi Yeni bir mekana gidip deniyelim dedi akaşamada biraz peynir bir dolu avuç fındık bir tene kurabiye geceye yayarak yedim yatarken midem rahatdı gece tıka basa yemediğim için
Bugün daha iyi geçer inşallah
Ben kendimi buzdolabına gömerdim
Gerçekte olacak zaten malum olmuştur :)
Ay inşallah güzel yordunuz rüyamıRüyada 75 gerçekte 60 ol inşallah
Sağol kuzum yazarım
Icinizdeki hamilekurabiyeyi yaymakta guzel 10 dk da 5 tane yiyene kadar 5 saatte 1 tane. Akilli kadinsin frida :))
Senin anlatişındanmı korkacaz çizdir istedigin gibi ihtiyac var guzel seyler okumaya
Ooooo oralara dalarsak çıkamayızEfser istersen bölüm bölüm yap
Diyet ramazanda...
Diyet tatilde...
Diyet kv ile günde.... gibihala o yazdigin aklima gelince guluyorum benim seruvenlerim vardi
Modu düşük olanlarmı varmış....... inanmam beeee modda kimmiş modda neymiş....
+90 gurubu yılbaşına kadar 5 kilo bile veremedi dedirtmeyiz dimi?
En ezik gurup olamk istemeyiz dimi?
Başta ben olarak bu akşam aç duruyoruz inşallah açlıktan zevk alarak anlıyosunuz dimi
KesmedimiEfser hazırdan link kopyalarsın heee
Kesmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?