Bir numune bıraktımkesmedimi değil yaaa en sevdiğimiz doğaçlama aniden yazılanlar o zaman karşında muhabbet ediyor gibi oluyor efser
Modu düşük olanlarmı varmış....... inanmam beeee modda kimmiş modda neymiş....
+90 gurubu yılbaşına kadar 5 kilo bile veremedi dedirtmeyiz dimi?
En ezik gurup olamk istemeyiz dimi?
Başta ben olarak bu akşam aç duruyoruz inşallah açlıktan zevk alarak anlıyosunuz dimi
Günaydın güzellerkahveye buyrun
Ayyş gene çok uyudum
Hoşgeldin cnmBir numune bıraktım
Dukan birası şeklinde yapsana cnm daha etkili olurEki Görüntüle 2078184 yesil cay isteyen kendimi cok şiş hissediyorum patlayacak kadar
Böyle icmek istedimDukan birası şeklinde yapsana cnm daha etkili olur
Eki Görüntüle 2078184 yesil cay isteyen kendimi cok şiş hissediyorum patlayacak kadar
Aaaaaaa bugün salımıymış
Tartıya son 3 günmü kalmış
Tuz herkesi şişirir cnmInstagramda fitgunluk diye bi sayfa var oradan odem atici bir kur buldum kirmizi elma ve cubuk tarcini 8 bardak su ile 10 dk kaynatip gun boyu iciyosun bakalim cumaya kadar yapalim inşaAllah faydasi olur bide tuz beni sisiriyo galiba
@YENA kuzum nasılsın bak beklenti büyük yaza 40 kilo olur o diyor Hasibe mankenmi olacan yoksa biz hiç buluşmayalim o halde irezil oluciz yanında
Bulamiyorum nin mesajı okurken çok güldüm. . Benimle karşılaşmamak için izmir'e gelmeyecek bu gidişle :))
Valla 11 yaşındayken 45 kiloydum bi onu biliyorum başka 40 lı, 50 li hatta 60 lı rakam hatırlamıyorum :)
Hedefim 60... onun aşağısı anatomime ters:)
Sen naaptin aldinmı hali vb.
Dün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .
Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştım @ISILDURU veBulamiyorum bilir :)
Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))
Tekrar geçmiş olsun cnmSlm kizlar
Dun kizlari kontrole getirdim emineye film cektirdik ve kotuydu filmi ki 10 doz antibiyotik igne kullandik surup yazdi buhara 5 gun daha devam et dedi toparlar insallah zeynebede 5 gun surup ve fis fis yazdi
Bende bir garibim geniz akintim hala var sabahlari burnum tikali agzim ve bogazim kuru uyaniyorum
Dun hastanede emine telefona bakarken sarji bitti anca yatarken takabildim sarja ondan giremedim foruma
Ayy ne guldum mesajlariniza Allah iyiliginizi versin sizin e mi
Ayy sorma izmire gelince pazar pazar dolasiyorum zaten ☺ cok ozledim
Efser merak ettim cnm hikayeni ara ara burda paylas linkine girdim okucam musayit olunca
Tuz herkesi şişirir cnm
Bende bi tarif vereyim
2 yeşil elma kabukları, kalın soyulacak
Bi parça taze zencefil
4-5 tane karabiber
4-5 karanfil
Çubuk tarçın
Yarım demet maydonoz
1 limon dilimleri
1.5 - 2 lt su
5-10 dk kaynatılacak
1-2 yeşil çay eklenip demlenecek
Gün içinde içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?