Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Bugün fazlasıyla üzgünüm
Nasıl oldu bilmiyorum. Kütük gibi uyumuş sabah namazımı kaçırmışım. Bugün hiç birşey moralimi yerine getirmedi. Şimdi farkettim girip sizede bir selâm vermemişim.

Kendi hikayemide yazarım bu dan önce bir iki tecrübemi,kendi üzerimden ediğim bir iki anektod düşeyim
Klasik bir cümle vardır her şey Beyinde başlar siz midenizi sakinleştirmek için yediğinizi zanediyorsuz ama asil beyninizi ikna etmeniniz lazım aç değilsiniz sadece mutlu oldugunuzu hissettirdiği için yiyorsunuz yanı mutluluk için yiyoruz.Tat almak,doyuma ulaşma haz alma bunların ardıda zevk almak var işte biz o zevki istiyoruz Bunun beyinle ne işimi var peki bizim yemeğe uyaran o organların sinirleri orda yani düğmeye o basılıyor doydum hissi gelene kadar yiyorsunuz sadece alacagızız hazsa ulaşınca bırakıyorsunuz.
Sizce biz insanlar o yalancı sinyallerin önüne gecemeyekcek kadar güçsüzmüyüz şu donanımda yaradılan bir varlık için bu söz konusu değil.
Yemek yemeyi mutluğa bağlarsanız beyin ona ulaşmak için elinden geleni yapacaktır tıpkı bir uyuşturucu gibi günümüzün bağımlılığı bence yemek yeme bağımlıdır bizler yemek yeme bağılımlarıyız bundan kurtulmak için önce beyimizdeki o yalancı sinyalleri kesmeliyiz nasılmı kendinize telkinlerde bulun.

Sen aç değilsin
Yemek yemek mutllu getirmez
Duygularını yemekle bastıramazsın
Vücudum ihtiyacı mutlu olacıgın zevkten daha az ve daha önemli

Bu gibi olumlamarı bir deftere yazın gece yatmadan okuyun kalkınca okuyun buzdolabın üzerine yapıştırın ilk bakışta algılayacagınız büyüklükte yazın ve asın
Benim diyete karar verme aşamasında önce vucuduma bakıyordum ve bu beden benim değil cevremdekiler kendine değer vermeyen birine bana değer vermesini beklerki derdim Önce kendinize değer verdiğinizi gösterin.inan insanlar kendinize duydugunuz saygıdan dolayı bir adım geri atıyolar bunu fark edeceksiniz
Unutmayın mücize ota iksirde şok diyete değil asıl MÜCİZE SENSİN!!!

ahh sürekli fire veren ben
14 şubata kadar 15 kilo gitmeli

Günaydın güzellerkahveye buyrun

off burnuma kahve kokusu geldi kalkıp yapsam süper olacak

Ayyş gene çok uyudum

uyuyan insan görünce ben

Eklentiler

• 233dc763-c671-4032-9cef-893d1f8b6170.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 37
Instagramda fitgunluk diye bi sayfa var oradan odem atici bir kur buldum kirmizi elma ve cubuk tarcini 8 bardak su ile 10 dk kaynatip gun boyu iciyosun bakalim cumaya kadar yapalim inşaAllah faydasi olur bide tuz beni sisiriyo galiba
Tuz herkesi şişirir cnm

Bende bi tarif vereyim

2 yeşil elma kabukları, kalın soyulacak
Bi parça taze zencefil
4-5 tane karabiber
4-5 karanfil
Çubuk tarçın
Yarım demet maydonoz
1 limon dilimleri
1.5 - 2 lt su
5-10 dk kaynatılacak
1-2 yeşil çay eklenip demlenecek
Gün içinde içilir

Slm kizlar
Dun kizlari kontrole getirdim emineye film cektirdik ve kotuydu filmi ki 10 doz antibiyotik igne kullandik surup yazdi buhara 5 gun daha devam et dedi toparlar insallah zeynebede 5 gun surup ve fis fis yazdi
Bende bir garibim geniz akintim hala var sabahlari burnum tikali agzim ve bogazim kuru uyaniyorum
Dun hastanede emine telefona bakarken sarji bitti anca yatarken takabildim sarja ondan giremedim foruma

@YENA kuzum nasılsın bak beklenti büyük yaza 40 kilo olur o diyor Hasibe mankenmi olacan yoksa biz hiç buluşmayalim o halde irezil oluciz yanında

Ayy ne guldum mesajlariniza Allah iyiliginizi versin sizin e mi

Ayy sorma izmire gelince pazar pazar dolasiyorum zaten ☺ cok ozledim

Efser merak ettim cnm hikayeni ara ara burda paylas linkine girdim okucam musayit olunca

Tekrar geçmiş olsun cnm
Bu kış zor geçecek anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…