Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde içimden bişeyler yazmak geldi bugün

Eğer kendimize saygımız yoksa çevremizdekilerden bize saygı duymalarını bekliyemeyiz
Zaten beklesekde olmaz :))

Bu bedenimi kendimize layık görüyoruz
Her tarafından yağlar fışkıran, koca göbek koca toto
Giydiği yakışmayan, oturup kalkarken zorlanan, merdiveen çıkarken nefes nefese kalan, kilo aldıkça ruhu daha kırılgan olan
Kendi içinde kilonun verdiği mutsuzlukla
Bütün olaylara daha negatif yaklaşan

Tabiki biz Bütün bunlara hayır dediğimiz için burda kader birliği yaptık
En başta kendimize saygımız olduğu için kendimize değer verecez
Ideal bedenimize kavuşup başardığımız için kendimizle gurur duyacaz
Çevreden gelen iltifatlar, hasetinden çatlayanlarda çabası olacak

Bende bunu yapiyorum yapiyorum zeze_84 yeliz tavsiye ederim.
Protein ve bununla bayram sonrasi cok guzel vermistim.

Neden bunları düşününerek yaşıyasın ki förmülsüz bir şey mi asla degil geç bile verseniz en fazla bir sene sürecek 1 seneyi gözününde hic büyütmeyin siz 1 sene icinde kendinize verdiginiz degerin karslıgını özgüvenizle alacaksınız bence denemeye deger.bir gercek var insanın ilk algıladıgı organ fikiri uyandıran şey gözdür kendinizi bukadar kötü görüyorsanız karşıyada bunu hissediriyorsunuz buuuuu demektir bu algıyı yıkmak içindeki degeleri cevrenle paylaşmak için insanları dış görünüşünle feth edersin içindeki güzel fikileride ancak öyle paylaşırsın ve hić bir insan bu degersizligi hak etmiyor ve cevremizde buna benzeyen insanlar olduktan sonra zayıflamalıyız...
Bakın ben kendime deger verdimin en güzel cevabı dır .
Onlar bu cevabı aldıktan sonra bana inanin bir adım geri duruyolar.

Sen anlat biz dinleriz

salı menüm

sabah 400 ml su - 1 kuru incir

kahvaltı kk peynir - 5 zeyrin - yarım dilim kepek ekmeği - yarım yumurta
ara öğün meyveli yoğurt - filtre kahve
öğlen yarım kase patlıcan oturtma - salata - yarım dilim kepek ekmeği
ara öğün 3 kuru incir - 3 ceviz
akşam yemeği 1 kase corba - 3 kasık patlıcan oturtma - salata
ara öğün meyve

2 mil leslie - öğlumla 1 saat yürüdük ama ordan oraya bol molalı olduğu için saymıyorum

menüm.
sabah tereyağda 2 yumurta
2 dilim kp ekmek
peynir 8 zeytin
2 çk. reçel

ara .yeşilçay

öğlen .yarım simit
çay .2 minik kaşar p.

ara .şkrsz. türk kahve
kuruüzüm .

akşam .fırında somun ince 1 dilim
2 ince dilim patates çoban salata.
su 1 lt .ama şişesi doldurdum yatana kadar 1 lt daha tamamlıcam bu arada çay içicem

Dün ne yedim...emeğimi nasıl batırdım adlı menü

bonuscum sen de bence insülin direnci var. zaten bütün şişmanlarda varmış. bize ekmekli menüler uygun değil. istersen karatay yap. sabah ve öğlen yediğin ekmekler kan şekerini yüksek tutttuğu için akşam pilava da hayır dememişsin. bende de var aynı şey.
Benimde içimden bişeyler yazmak geldi bugün

tamamen haklısın tatlım. şöyle bir bakıyorum da kocaman bir göbekle dolaşıyorum. bende üst beden büyük. göğüs ve karın bölgesi. elma tipi vücuda sahibim. bu hiç hoşuma gitmiyor. ama diğer yandan da bu durumu kendime layık görüyorum.
yokuş ve merdiven çıkarken zorlanıyorum evet giydiğim yakışmıyor evet ruhum kırılgan evet negatifim evet
bütün bunlara rağmen harekete geçmemek aptallık evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…