İnşallah görücen canımben de yeniden 70 leri göreydim iyiydi
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Sisko olmaktan nefret ediyorum. Yilbasi yemegi var 2 gundur hicbirsey bulamadim yine pacazum yine pacazum sinir oluyorum oyle boyle degil kizginim cok kizginim
Biz seni seviyoruz. Sende seviyorsun kendini cakil. Bi mucadele veriyoruz duse kalka ama sevgiyle birakmadan birbirimizle bir bagimiz var. Gecen hafta violettaya bakmistim buyuk beden magazasi ve sana cok rahat olucak şık kiyafetler var tarzinmi bilmiyorum ama bi bak istersenNefret ediyorum
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Sisko olmaktan nefret ediyorum. Yilbasi yemegi var 2 gundur hicbirsey bulamadim yine pacazum yine pacazum sinir oluyorum oyle boyle degil kizginim cok kizginim
Teşekkür ederim cnmNeden bunları düşününerek yaşıyasın ki förmülsüz bir şey mi asla degil geç bile verseniz en fazla bir sene sürecek 1 seneyi gözününde hic büyütmeyin siz 1 sene icinde kendinize verdiginiz degerin karslıgını özgüvenizle alacaksınız bence denemeye deger.bir gercek var insanın ilk algıladıgı organ fikiri uyandıran şey gözdür kendinizi bukadar kötü görüyorsanız karşıyada bunu hissediriyorsunuz buuuuu demektirbu algıyı yıkmak içindeki degeleri cevrenle paylaşmak için insanları dış görünüşünle feth edersin içindeki güzel fikileride ancak öyle paylaşırsın ve hić bir insan bu degersizligi hak etmiyor ve cevremizde buna benzeyen insanlar olduktan sonra zayıflamalıyız...
Bakın ben kendime deger verdimin en güzel cevabı dır .
Onlar bu cevabı aldıktan sonra bana inanin bir adım geri duruyolar.
Bunun hayalini eminim burdaki herkes kurmuştur çakılAy ben de bi sabah uyansam 50 kilo olsam hersey bir ruya olsa diyorum ama gercekler engel oluyor
Sen beni bekliyon belli olduben de yeniden 70 leri göreydim iyiydi
Nerde bulurum o markayi yarin aksam a kadar biseyler almam lazim kiyafet konusunda uyari alacam cok spor olmaya basladim uygun bisey bulamadigimdan alamiyorum takim im cok eskidiBiz seni seviyoruz. Sende seviyorsun kendini cakil. Bi mucadele veriyoruz duse kalka ama sevgiyle birakmadan birbirimizle bir bagimiz var. Gecen hafta violettaya bakmistim buyuk beden magazasi ve sana cok rahat olucak şık kiyafetler var tarzinmi bilmiyorum ama bi bak istersen
Kiyafet bulamamaktan nefret ediyorum ise uygun giyinemiyorum artik ondan canim sikiliyor
Nefret nedir yahu?
Insan kendinden nefret edermi? Etmemeli cakilcigim.
Bu durumdan nefret ediyosan bu durum gokten inmedi ustumuze belli yanlislarimiz oldu ve bu durumdayiz.
Istedigini bulamaman cok normal degilmi?
Su an sana uygun olanlara bak sonra zaten istediklerini alirsin.
Uygun kiyafeti bulamamak paçozluk degil kendimize hakaret etmeyelim.
Ben etmiyorum artik lutfen etmeyin sizde.
Efserin dedigi gibi disariya nasil gorundugun tamamen senin gostermenle ilgili bazen.
Sen basi dik kendine guvenen biri olarak oturdunmu o hava yansır etrafina.
Niye utanasinki milletten? Kilo fazlan var sadece o kadar buda seni baglar.
Ister verirsin ister vermezsin.
Yakisani giyersin yaparsin makyajini gidersin millet kadin gibi kadin gorsun.
Azmedersek oda olur herşey elimizdede nevsimiz engel oluyor işteAy ben de bi sabah uyansam 50 kilo olsam hersey bir ruya olsa diyorum ama gercekler engel oluyor
Çok geçmiş olsun canım.üşüttün mü naptın.Dikkat et kendineAzmedersek oda olur herşey elimizdede nevsimiz engel oluyor işte
Günaydın bu arada fena hastayım fun 1 kase yemek 1 ayva 1mandalina yarım portakal yedim o agrıların içinde bile iştahım kapandı die seviniyorum yakilolu olmak böle bişey iyileşsem ama iitahım acılmasa çok süper olacak.
Herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?