Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum

Sisko olmaktan nefret ediyorum. Yilbasi yemegi var 2 gundur hicbirsey bulamadim yine pacazum yine pacazum sinir oluyorum oyle boyle degil kizginim cok kizginim

Nefret nedir yahu?
Insan kendinden nefret edermi? Etmemeli cakilcigim.
Bu durumdan nefret ediyosan bu durum gokten inmedi ustumuze belli yanlislarimiz oldu ve bu durumdayiz.

Istedigini bulamaman cok normal degilmi?
Su an sana uygun olanlara bak sonra zaten istediklerini alirsin.
Uygun kiyafeti bulamamak paçozluk degil kendimize hakaret etmeyelim.
Ben etmiyorum artik lutfen etmeyin sizde.
Efserin dedigi gibi disariya nasil gorundugun tamamen senin gostermenle ilgili bazen.
Sen basi dik kendine guvenen biri olarak oturdunmu o hava yansır etrafina.

Niye utanasinki milletten? Kilo fazlan var sadece o kadar buda seni baglar.
Ister verirsin ister vermezsin.
Yakisani giyersin yaparsin makyajini gidersin millet kadin gibi kadin gorsun.

60kiloyum insulin direncim yuksek fulya.
Dr kesinlikle ara ogunlu beslenerek kilo vericeksin dedi beni ikna etti.
Kontrol zamanim gecti ocakta yeniden gitmek istiyorum biraz daha verip insallah.

Karatayi onceden daha cok benimsiyordum ama yapanlarin geri donusu oluyor fazla kisitlaniyor bunyeler.
Herseyden yemek daha mantikli geliyor bana artik.
Belli bir kiloya inince ekmegi iyice azaltip hatta haftada 1 e dusurmek en guzeli.

Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum

Sisko olmaktan nefret ediyorum. Yilbasi yemegi var 2 gundur hicbirsey bulamadim yine pacazum yine pacazum sinir oluyorum oyle boyle degil kizginim cok kizginim
Biz seni seviyoruz. Sende seviyorsun kendini cakil. Bi mucadele veriyoruz duse kalka ama sevgiyle birakmadan birbirimizle bir bagimiz var. Gecen hafta violettaya bakmistim buyuk beden magazasi ve sana cok rahat olucak şık kiyafetler var tarzinmi bilmiyorum ama bi bak istersen

Teşekkür ederim cnm
Ben hedefine ulaşmış koruyamamış biri olarak inş.bu sefer hem verip hemde korumayı başarıcam

Nerde bulurum o markayi yarin aksam a kadar biseyler almam lazim kiyafet konusunda uyari alacam cok spor olmaya basladim uygun bisey bulamadigimdan alamiyorum takim im cok eskidi

Kiyafet bulamamaktan nefret ediyorum ise uygun giyinemiyorum artik ondan canim sikiliyor

Gunaydin kizlar klasik giyimi sevmiyorum ama mecbir giyiyoruz. Onu da bulamiyorum dun cok hosuma giden bir ceket buldum cok sikti ama olmadi cok moralim bozuldu kiyafet almak hic bu kadar zor olmamisti heryerde kazak turu seyler var. Turkiyede her 10 kisiden biri obezse bu insanlar nerde buluyor bu kiyafetleri dun aynaya bakamadim yine goruntume katlanamadim bi de aksam 11 de eve geldim esim kfc yiyelim diyor o saatte ben de sinirlenince neden sinirlendigimi anlamiyor. Aradi allahtan siparisi kapatmislar

Ay ben de bi sabah uyansam 50 kilo olsam hersey bir ruya olsa diyorum ama gercekler engel oluyor
Azmedersek oda olur herşey elimizdede nevsimiz engel oluyor işte
Günaydın bu arada fena hastayım fun 1 kase yemek 1 ayva 1mandalina yarım portakal yedim o agrıların içinde bile iştahım kapandı die seviniyorum ya kilolu olmak böle bişey iyileşsem ama iitahım acılmasa çok süper olacak.
Herkese iyi günler

Çakılcım nerde oturuyosun ankarada kızılalayda mine giyim var büyük beden klasikşeyler oluyor orda bolca. Ben lcw den cok alırdım 3xl 4xl bol bol xl ları var çünkü

Çok geçmiş olsun canım.üşüttün mü naptın.Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…