Çakılcım giyinmeyi çok seven biri olarakGunaydin kizlar klasik giyimi sevmiyorum ama mecbir giyiyoruz. Onu da bulamiyorum dun cok hosuma giden bir ceket buldum cok sikti ama olmadi cok moralim bozuldu kiyafet almak hic bu kadar zor olmamisti heryerde kazak turu seyler var. Turkiyede her 10 kisiden biri obezse bu insanlar nerde buluyor bu kiyafetleri dun aynaya bakamadim yine goruntume katlanamadim bi de aksam 11 de eve geldim esim kfc yiyelim diyor o saatte ben de sinirlenince neden sinirlendigimi anlamiyor. Aradi allahtan siparisi kapatmislar
Çok geçmiş olsun mavişimAzmedersek oda olur herşey elimizdede nevsimiz engel oluyor işte
Günaydın bu arada fena hastayım fun 1 kase yemek 1 ayva 1mandalina yarım portakal yedim o agrıların içinde bile iştahım kapandı die seviniyorum yakilolu olmak böle bişey iyileşsem ama iitahım acılmasa çok süper olacak.
Herkese iyi günler
Aynı şeyi yapıyoruz :))Günaydın kızlar.kahvemi yaptım sigarayı da yaktım ayıkınca spor yapcam bugün koceciğim evde o uyanmadan yapmam lazım
Ben de sevmiyom da adam izinli işte yapmam lazımÇakılcım giyinmeyi çok seven biri olarak
Senelerce o nefret duygularını o kadar çok yaşadımki
Hiç gönlüme göre giyinemedim anca bana olan şeyleri almak zorunda kaldım
Ama bunalıma girsende ne kadar kendinden nefret etsende bi çözümü olmuyor
Tek yol azmedip kiloları vermek
Çok geçmiş olsun mavişim
Benim hastaykende iştahım kesilmez :))
Aynı şeyi yapıyoruz :))
Sadece bu saattte spor işi yaş benim için :))
Afiyet olsun,bende oğlegin içeceğimGünaydın kızlar.kahvemi yaptım sigarayı da yaktım ayıkınca spor yapcam bugün koceciğim evde o uyanmadan yapmam lazım
Geçmiş olsun maviş,sen iyileş iştahin yine açilmasin.Azmedersek oda olur herşey elimizdede nevsimiz engel oluyor işte
Günaydın bu arada fena hastayım fun 1 kase yemek 1 ayva 1mandalina yarım portakal yedim o agrıların içinde bile iştahım kapandı die seviniyorum yakilolu olmak böle bişey iyileşsem ama iitahım acılmasa çok süper olacak.
Herkese iyi günler
Ay inşallah. Bol hareket kismini yapamiyorum nedenseGünaydınnnnn
Az kalorili bol hareketli bi gün olsun inş.
Sağol kuzum sana da imdiden afiyet olsunAfiyet olsun,bende oğlegin içeceğim
Ne nefreti,o nasil söz. Sen kilodan ibaretmisin,bir sürü sevilecek yönlerin vardir,onlari düşün,kendini sev çakılcımNefret ediyorum
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Sisko olmaktan nefret ediyorum. Yilbasi yemegi var 2 gundur hicbirsey bulamadim yine pacazum yine pacazum sinir oluyorum oyle boyle degil kizginim cok kizginim
Sen bu azimle eskisinden daha iyi yapacaksin. Maşallah sana,her yere yetişmeye çalişiyorsunTeşekkür ederim cnm
Ben hedefine ulaşmış koruyamamış biri olarak inş.bu sefer hem verip hemde korumayı başarıcam
Çok geçmiş olsun canım.üşüttün mü naptın.Dikkat et kendine
Çakılcım giyinmeyi çok seven biri olarak
Senelerce o nefret duygularını o kadar çok yaşadımki
Hiç gönlüme göre giyinemedim anca bana olan şeyleri almak zorunda kaldım
Ama bunalıma girsende ne kadar kendinden nefret etsende bi çözümü olmuyor
Tek yol azmedip kiloları vermek
Çok geçmiş olsun mavişim
Benim hastaykende iştahım kesilmez :))
Aynı şeyi yapıyoruz :))
Sadece bu saattte spor işi yaş benim için :))
çok saolun canlarım yatak dosek yatıyorum valla birsuru ilac bwnamısın demio. Rabbim tüm hastalara şifa versinGeçmiş olsun maviş,sen iyileş iştahin yine açilmasin.
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahçok saolun canlarım yatak dosek yatıyorum valla birsuru ilac bwnamısın demio. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Canım benimde hastayken hiç iştahım kesilmez dahada cok yerim bu ilk oldu. Biraz verdim kilo . Opüyorum hepinizi
malinin canım afiyetler olsun kahve keyfinSağol kuzum sana da imdiden afiyet olsun
günaydın mefkurecim sanada hayırlı günler canımGünaydınnnnn
Az kalorili bol hareketli bi gün olsun inş.
aleykümselam daficim hayırlı günler canımSelamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?