Canım Faik Sönmez'de kesin bişey bulursun gerçi gereksiz pahalı ama yapıcak bişey yok birde Boynerde selin markaları var büyük beden çalışanlarına da sor iki markası daha var boynerdede adları aklıma gelmedi çeşit çok yaniii iki yeri gezsen acilinden bişey uydurursun ....Nerde bulurum o markayi yarin aksam a kadar biseyler almam lazim kiyafet konusunda uyari alacam cok spor olmaya basladim uygun bisey bulamadigimdan alamiyorum takim im cok eskidi
Afiyet olsuuunsabah kahvaltımı yaptım bende çay keyfi
tv karşısında
GünaydınGunaydinnn
Maviş gecmis olsun dikkat et cabuk toparlan
Bende ofise geçim kahve yapim kendime afiyet olsuuunGünaydın kızlar.kahvemi yaptım sigarayı da yaktım ayıkınca spor yapcam bugün koceciğim evde o uyanmadan yapmam lazım
İnşallah canımGünaydınnnnn
Az kalorili bol hareketli bi gün olsun inş.
günaydın canım teşekkür ederim fridacım seninde kahven afiyet olsun şekerimAfiyet olsuuun
günaydın bonuscum bugün şarkılar klipler yomuGunaydinnn
Maviş gecmis olsun dikkat et cabuk toparlan
Jade sana caliyorum
Herkes canlımıııııbonus dahil sabitten korkan detoks suyu yapanlar varmıııı
Jade sana caliyorum
Sorunun ne olduğunu biliyosun cnm çözümüdeGünaydın hanimlar
Sabah kahvaltimi yaptim,işteyim. İki gundur iyi gidiyor diyetim ama spor yok,o yuzdende gram oynamiyor tarti,napsam detoks ise yarar mi. Şu an Dukan çayıni içiyorum okadar. Yoksa duzenimi bozmayip bekleyim mi
Diyet konusunda önceden çok azimliydim cnm şimdi o zamanı düşününce kendime hayret ediyorumSen bu azimle eskisinden daha iyi yapacaksin. Maşallah sana,her yere yetişmeye çalişiyorsun
Ilaç alsanda almasanda 1 hafta falan sürer cnmçok saolun canlarım yatak dosek yatıyorum valla birsuru ilac bwnamısın demio. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Canım benimde hastayken hiç iştahım kesilmez dahada cok yerim bu ilk oldu. Biraz verdim kilo . Opüyorum hepinizi
sağolasın cnmgünaydın mefkurecim sanada hayırlı günler canım
Bu hafta senden güzel bi eksi bekliyorum asu metonun hakkını ver güzellik :))ihanet etme onaİnşallah canım
Sanada
Ben eksideyimkiii
Jade sana caliyorum
bütün günmü çalışıyosun cnmgünaydın hanımlar,
ilk defa oğlum bugün gec uyandı normalde benim için büyük fırsat uyumam lazımdı ama bakıcı geldiği için uyanmak zorunda kaldımkahvaltımı yaptım bilgisayar başına geçtim çalışmaya devam
Sorunun ne olduğunu biliyosun cnm çözümüde
bende 2 gündür spor yapmadım dünden bugüne eksi beklediğim kadar değil
Bugün mutlaka yapacam inş.
Diyet konusunda önceden çok azimliydim cnm şimdi o zamanı düşününce kendime hayret ediyorum
6 ay nasıl sıfır kaçamakla geçirmişim diye...
Bıkkınlık olunca insan aynı modu yakalayamıyor
Ilaç alsanda almasanda 1 hafta falan sürer cnm
Bol Bol bitki çayı içip dinleneceksin
sağolasın cnm
Sen nasılsın
Okudum kahvaltını bile yapmışın
Ben daha kahve içiyom
Bu hafta senden güzel bi eksi bekliyorum asu metonun hakkını ver güzellik :))ihanet etme ona
Ben eksideyimkiii
bütün günmü çalışıyosun cnm
Belli bi saatte bırakıyomusun
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
saolun canlar evet dinlenip sıcak seyler içicem inş.Sorunun ne olduğunu biliyosun cnm çözümüde
bende 2 gündür spor yapmadım dünden bugüne eksi beklediğim kadar değil
Bugün mutlaka yapacam inş.
Diyet konusunda önceden çok azimliydim cnm şimdi o zamanı düşününce kendime hayret ediyorum
6 ay nasıl sıfır kaçamakla geçirmişim diye...
Bıkkınlık olunca insan aynı modu yakalayamıyor
Ilaç alsanda almasanda 1 hafta falan sürer cnm
Bol Bol bitki çayı içip dinleneceksin
sağolasın cnm
Sen nasılsın
Okudum kahvaltını bile yapmışın
Ben daha kahve içiyom
Bu hafta senden güzel bi eksi bekliyorum asu metonun hakkını ver güzellik :))ihanet etme ona
Ben eksideyimkiii
bütün günmü çalışıyosun cnm
Belli bi saatte bırakıyomusun
Niye affediyorum ne oldukimefkurecim normalde benimde öğlen buluyor bu saatleri buluyor yani kahvaltımı yapmak okula gidenleri işe gidenleri evdekilere hepsine ayrı ayrı peşlerinden dolaşmaktan bana fırsat 12 ye yakın geliyor o saati buluyor kahvaltım arada herkes uyurken fatura eczane yada kişisel bakım ürünümü almak için erkenden dışarı kaçıyorum sessiz ce geldiğimde hemen mutfak masasına kahvaltıyı hazırlıyorum ama benim kendime yediklerim menümde paylaşıyorum canım bugün çok yazı yazmak istiyor heralde canım Allah allahafedersin
Hayırlısı olsun cnmMefkurem canım ayın 18 i benim için yine önemli birgün meme ultrason um var bakalım Dr nedicek ama genel olarak daha öncesine nazaran iyiyim birde fazla kafama takmak istemiyorum herşey olacağına varır. ama varsa eğer bu sonuç ta temiz çıksın vallahi bak helva yapıp dağıtacam konu komşu ya inşallah ahada burdan and olsun
Afiyetler olsun canomBende ofise geçim kahve yapim kendime afiyet olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?