Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerde bulurum o markayi yarin aksam a kadar biseyler almam lazim kiyafet konusunda uyari alacam cok spor olmaya basladim uygun bisey bulamadigimdan alamiyorum takim im cok eskidi
Canım Faik Sönmez'de kesin bişey bulursun gerçi gereksiz pahalı ama yapıcak bişey yok birde Boynerde selin markaları var büyük beden çalışanlarına da sor iki markası daha var boynerdede adları aklıma gelmedi çeşit çok yaniii iki yeri gezsen acilinden bişey uydurursun ....

Bende klasik ve spor arası giyiniyorum iş için çeşit bulmak zor yıkanmaktan yıpranıyor şu an ayağımda spor ayakabı var ama ofise gidince az topuklu sivri burun bot giyiyorum geçen Collins den kot aldım bacak arası renk attı ve bütür pütür oldu gerimi götürsem diye düşünüyorum

sabah kısa bir yürüyüş yaptım faturaları yatırdım markete uğradım geldim kahvaltı hazırladım ben ve 3 yaş oğluşum yedik eşim kendi işi geç gidiyor yeni uyandı 6 yaş uyuyor büyük oğluşta uyuyor o geç geliyor işten birazda gece pc takılıyor o yüzden geç uyanıyor işe 4 de gidiyor böle işte bacılar yazmak istedim cancazlarım

Günaydın hanimlar
Sabah kahvaltimi yaptim,işteyim. İki gundur iyi gidiyor diyetim ama spor yok,o yuzdende gram oynamiyor tarti,napsam detoks ise yarar mi. Şu an Dukan çayıni içiyorum okadar. Yoksa duzenimi bozmayip bekleyim mi
Sorunun ne olduğunu biliyosun cnm çözümüde
bende 2 gündür spor yapmadım dünden bugüne eksi beklediğim kadar değil
Bugün mutlaka yapacam inş.
Sen bu azimle eskisinden daha iyi yapacaksin. Maşallah sana,her yere yetişmeye çalişiyorsun
Diyet konusunda önceden çok azimliydim cnm şimdi o zamanı düşününce kendime hayret ediyorum
6 ay nasıl sıfır kaçamakla geçirmişim diye...
Bıkkınlık olunca insan aynı modu yakalayamıyor

Ilaç alsanda almasanda 1 hafta falan sürer cnm
Bol Bol bitki çayı içip dinleneceksin

günaydın mefkurecim sanada hayırlı günler canım
sağolasın cnm

Sen nasılsın
Okudum kahvaltını bile yapmışın
Ben daha kahve içiyom

İnşallah canım

Sanada
Bu hafta senden güzel bi eksi bekliyorum asu metonun hakkını ver güzellik :))ihanet etme ona

Jade sana caliyorum

Herkes canlımııııı bonus dahil sabitten korkan detoks suyu yapanlar varmıııı
Ben eksideyimkiii

bütün günmü çalışıyosun cnm
Belli bi saatte bırakıyomusun

mefkurecim normalde benimde öğlen buluyor bu saatleri buluyor yani kahvaltımı yapmak okula gidenleri işe gidenleri evdekilere hepsine ayrı ayrı peşlerinden dolaşmaktan bana fırsat 12 ye yakın geliyor o saati buluyor kahvaltım arada herkes uyurken fatura eczane yada kişisel bakım ürünümü almak için erkenden dışarı kaçıyorum sessiz ce geldiğimde hemen mutfak masasına kahvaltıyı hazırlıyorum ama benim kendime yediklerim menümde paylaşıyorum canım bugün çok yazı yazmak istiyor heralde canım Allah allah afedersin

Mefkurem canım ayın 18 i benim için yine önemli birgün meme ultrason um var bakalım Dr nedicek ama genel olarak daha öncesine nazaran iyiyim birde fazla kafama takmak istemiyorum herşey olacağına varır. ama varsa eğer bu sonuç ta temiz çıksın vallahi bak helva yapıp dağıtacam konu komşu ya inşallah ahada burdan and olsun

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

saolun canlar evet dinlenip sıcak seyler içicem inş.

Niye affediyorum ne olduki
Est.cnm sohbet ediyoruz
Tabi senin ev kalabalık olunca anca sıra sana geliyodur :))
Ama kahvaltın geç olacaksa bile kalkınca ağzına kuruyemiş vs.at ki meton çalışmaya başlasın

Benim ilk başta sıcak bişey içmem lazım bide iştahımı bşraz bastırayım diye :)

Hayırlısı olsun cnm
Aynen takılma zaten
Biz çatlasakda patlasakda herşey olacağına varıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…