Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyle yapıyorum canım kalkınca önce su içiyorum ılık sonrası sade neskf. içiyorum o beni tutuyor kahvaltıya kadar. .

Hayırlısı olsun cnm
Aynen takılma zaten
Biz çatlasakda patlasakda herşey olacağına varıyor :)

aynen canım doğru söylüyorsun olmuşla ölmüşe çare yok. gerisi Allah kerim herşeyi hayırlısını versin Rabbim

Çakılcım nerde oturuyosun ankarada kızılalayda mine giyim var büyük beden klasikşeyler oluyor orda bolca. Ben lcw den cok alırdım 3xl 4xl bol bol xl ları var çünkü
Ist da dun baktim hep kazak turu seyler vardi iste kazak olmuyor keske serbest giyim yapsalar ne mutlu olurum

Homeofis çalışıyorum ve yılbaşına kadar elimde ki 55 tasarımın en az 40ını yapmam lazım. Oyuzden 2 haftadır geceli gündüzlü çalışıyorum. Sadece yemek molaları veriyorum

Bu hafta sonuç stresi sardı beni bu gün korkunun ecele faydası yok diye pataşojiden alıp dr gösterdim başka dr di beni takip eden izindeymiş daha memnun kaldım gerçi ilaçlar sürekli benimle artık6 ayda bir kontrol yılda bir defa endoskopi kontrol amaçlı sıkı takip edilmelisin falan moralim sıfır oldu (babam mide hastalığından çok çekti ameliyat falan oldu 54 yaşında vefat etti o çektikleri geldi aklıma öylemi olacak diye ağlamalı çıktım ordan başka hastanede abim var ora ağlayarak girdim biraz konuştuk biraz sakinleştim kısaca yediklerime dikkat edicem aç kalmayacak az az sık sık yiycem...bi liste yapıcam yiyebilir gıdaları bu akşam hata yaptım mesale mercimek yasakmış evdekilere pilavını yaptım bende 4 kaşık bulgur atmadan salataya kattım yedim falan işte böyleyken böyle

Bugün yediklerim

Sabah,
Karnabaharli yumurta
Yarım dilim ekmek

Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği

Öğle,
Mercimek çorbası
2 kornişon
1 kaşık yoğurt

Ara,
2 filtre kahve
1 kare bitter

Akşam,
Kıymalı karnabahar
Yoğurt

60 dk. Yürüyüş

Sabah 400 su - 1 kuru incir

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
6 zeytin
bol salatalık domates
2 galeta

Ara öğün
1 kurabiye - yeşil cay

Öğle,
2 köfte
salata yoğurt

Ara öğün
2 filtre kahve - çikolatalı portakallı kurabiye

Akşam,
1 kase tarhana corbası
çeyrek tabak patlıcan musaka - 2 kaşık pilav
bol salata
4 acı biber turşusu

aralar kahve ve kury meyveler ile geçiştirmeyi planlıyorum

canım yaa çok üzüldüm Allah babanıza rahmet eylesin. .genç vefat etmiş benimde annem 57 yaşında öldü 5 yıl oldu ama yeni gibi geçmiyor acı .. sana gelince baban öyle oldu diye kendinle kıyaslama canım belki baban geç kalmıştı bazı şeyler için benimde halam yeni meme kanseri oldu sol meme aldılar 5 ay oluyor şimdi diğerini alıcaklarmış şubatta artı benim de sol meme de 3 tane kitle çıktı bu hafta benimde kritik durumum ama napalm Allah büyük Rabbim hepimize şifalar dağıtsın inşallah Allah dermansız dert vermesin canım iyi düşün inşallah iyi olucaktır herşey yoluna girecektir bu bir süreç atlatıcaz Allahın izniyle çok çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Iki defa kurabiye olmasa daha iyi olurdu evet.
Dut kurusunu çok seviyorum aklın da bulunsun :)

Jadecim ona bakarsan ben de büyük risk altindayım. Annemi kanserden babamı ve abimi kalp krizinden kaybettim. Allah rahmet eylesin. .
Olacaksa birsey sebep oluyor. . En iyisi fazla takılmadan anı yaşamak ve iyi insan olmak..

Seni de daha iyi goruyorum artık ne güzel seviniyorum. .

Son düzenleme:
Canim geçmiş olsun,hemen kotü düşünme,kalbini ferah tut.onlemini alir,tedavini olursan hiç biseycik olmaz inşallah. Babaciğina da Allah rahmet etsin,nur içinde yatsin.
Menü yıkılıyor yine. Karnabaharli yumurtayi merak ettim,tarif versen de yarina yapsam
Allah rahmet etsin annene canim. Her ölüm erkendir ve geride kalanlar için zordur. Ben de anne ve babami erken kaybettim,çok zordur alışmak ve dayanmak. Rabbim mekanlarini cennet eylesin tüm ölmüşlerimizin. Sen de çok kafana takma,inan çare her zaman vardir,derdi veren Allah dermanini da verir inşallah.
Canim,Allah rahmet etsin tüm ölmüşlerine.sen de çok kayıp yaşamişsin. Rabbim sana sabır,güç ve hayırlı uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…