Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hergaf canım karnabaharı minik minik doğrayıp kısık ateşte zeytunyagda çevirdim sonra üzerine yumurta kırdım çok güzel oldu hem de çok tok tutuyor...
Yarin hacamat yaptiracağim,çok hayvansal gida yememem lazim,bu tarif guzel geldi bana. Haşlamadan dogradin degil mi

yenam Allah korusun canım seni ve sevdiklerini Allah ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin. hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. onlar yerinde yattıkça Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin inşallah canım

yenam Allah korusun canım seni ve sevdiklerini Allah ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin. hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. onlar yerinde yattıkça Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin inşallah canım

Amin canım benim..
cümlemizin inşallah.

Çok geçmiş olsun doğacım
Sen önlemini al dikkatini yap cnm aklına kötü şeyler getirme

Bugün coşmuşun pınar :))

canlarrrr menüm.

sabah.tereyağda 2 yumurta
kk peynir 1 domates
2 dilim kp ekmek
çay

ara çay .

öğlen .1 tb.zyğ. bamya
3 kaşık yoğurt
1 dilim kp ekmek

akşam .orman kebabı. ve tavuk etli tavuk suyu tel şehriye çorba yoğurt .....ben yemedim....

ben ..önce 1 dilim kp ekmeğe nutella yedim .ardından sandviç ekmeğe birdaha sürdüm yedim. .. 1 bardak ta süt şimdi öyle pişman kara kara düşünüyorum. ..
su 1 .5lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…