Kızlar bonprix den alişveriş yapan var mi aranizda. Bişeyler beğendim almak istiyorum,kaliplari nasildir acaba
Yarin hacamat yaptiracağim,çok hayvansal gida yememem lazim,bu tarif guzel geldi bana. Haşlamadan dogradin degil mihergaf canım karnabaharı minik minik doğrayıp kısık ateşte zeytunyagda çevirdim sonra üzerine yumurta kırdım çok güzel oldu hem de çok tok tutuyor...
İşin zor,laf arasinda pasta,kurabiye sevmem desen ayıp mı olur ki:)eve sürekli kurabiyeler pastalar geliyor resmen direniyorum
pasta yemektense kurabiyelerle geçiştireyim dedim
Yarin hacamat yaptiracağim,çok hayvansal gida yememem lazim,bu tarif guzel geldi bana. Haşlamadan dogradin degil mi
Teşekkür ederim,kolum ağriyor,sünnet günlerini kaçirdim,yarin için uygun olabildim.bakalim inşallah şifa bulurumHaşlamadan yaptım evet..fazla yumusamiyor diri diri daha güzel ama kısık ateşte sotele canım. .
Şifa olur inş hacamat.
yenam Allah korusun canım seni ve sevdiklerini Allah ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin. hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. onlar yerinde yattıkça Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin inşallah canımJadecim ona bakarsan ben de büyük risk altindayım. Annemi kanserden babamı ve abimi kalp krizinden kaybettim. Allah rahmet eylesin. .
Olacaksa birsey sebep oluyor. . En iyisi fazla takılmadan anı yaşamak ve iyi insan olmak..
Seni de daha iyi goruyorum artık ne güzel seviniyorum. .
İşin zor,laf arasinda pasta,kurabiye sevmem desen ayıp mı olur ki:)
YENA bonprix den urunler kaç gunde geliyor,birde iç giyimde bedenler türkiyedekine uygun mu
yenam Allah korusun canım seni ve sevdiklerini Allah ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin. hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. onlar yerinde yattıkça Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin inşallah canım
Ben burdan alıyodum cnm ama baya olduKızlar bonprix den alişveriş yapan var mi aranizda. Bişeyler beğendim almak istiyorum,kaliplari nasildir acaba
Çok geçmiş olsun doğacımBu hafta sonuç stresi sardı beni bu gün korkunun ecele faydası yok diye pataşojiden alıp dr gösterdim başka dr di beni takip eden izindeymiş daha memnun kaldım gerçi ilaçlar sürekli benimle artık6 ayda bir kontrol yılda bir defa endoskopi kontrol amaçlı sıkı takip edilmelisin falan moralim sıfır oldu (babam mide hastalığından çok çekti ameliyat falan oldu 54 yaşında vefat etti o çektikleri geldi aklıma öylemi olacak diye ağlamalı çıktım ordan başka hastanede abim var ora ağlayarak girdim biraz konuştuk biraz sakinleştim kısaca yediklerime dikkat edicem aç kalmayacak az az sık sık yiycem...bi liste yapıcam yiyebilir gıdaları bu akşam hata yaptım mesale mercimek yasakmış evdekilere pilavını yaptım bende 4 kaşık bulgur atmadan salataya kattım yedim falan işte böyleyken böyle
Bugün coşmuşun pınar :))Selamlar ben geldim
Çarşamba menüm
Dukan birası
Kahvaltı 12.30
Sucuklu yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
Marul maydonoz
Arada dukan birası
Akşam 18.30
Azcık kavrulmş kıyma
Bi tabak yoğurtlu ıspanak
5 mil leslie(75 dk)
52 dk normal yürüyüş
Gece dukan birası
Sporda mıBugün coşmuşun pınar :))
Sağol canım. Dostlar sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?